Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Srovnávat Kosovo s Ukrajinou může jen bl*bec.....a vy jak můžete plivnout na Karla, neodoláte...i kdybyste měl kvůli tomu vlézt do zadele Milošovi, který plácá blbosti.Rv

0 1
možnosti
Foto

sice jsem motorkář, ale ani o moje nebude, jsou už životem a kdo ví čím ještě poznamenané...zvláště některé.:-)

0 0
možnosti
JP

Schwarzenberg má jasný názor a páteř, Zeman ukazuje tu špatnou tvář českého národa - prospěchářství, zbabělost, lhaní, bezzásadovost. Silně připomíná období normalizace. A soudruzi - Streite a spol., proč tu pořád žvaníte "kolem kaše", stačí rovnou říci, že si přejete návrat komunistů, ruských tanků a ruskou světovládu. Z Vašich názorů na všechny události to přímo čiší.

6 7
možnosti
KB

Schwarzenberg prostě na to nemá, "modrá krev" mu inteligenci nepřidala. Zeman měl být prezidentem spíš v roce 2003, kdy ho podrazili právě Zaorálek a Špidla. Byl o 10 let mladší a lépe mu to myslelo. Dientsbier jr. mně zklamal. Papouškovat, co řekne Brusel, by uměl každý.

4 3
možnosti
PP

Napsat o panu Schwarzenbergovi, že není inteligentní, může jen totální bolševické vychlastané zblbloRv

0 1
možnosti

Njn, tak už to na světě chodí. Někteří lidé mají páteř, jiní hnědý nos.

Ale co, každý národ má své procento zbabělců a hlupáků, takže autorovi názory mě nemohou překvapit.

2 1
možnosti
VH

Nemíním rozhodovat, kdo je chytřejší a kdo blbější. Jen bych rád připomněl, že bez zájmu Západu o lidská práva v satelitech Ruska (Sovětů), by zřejmě pan Zeman neseděl na trůnu.  Možná by právě končil svoji kariéru vedoucího oddělení či dokonce odboru bezvýznamného úřadu.  M o ž n á .

4 4
možnosti
Foto

R^  A pak že nejsou odkazy užitečné. Přečetla jsem si tu výpověď, ve které svědek líčí odebrání orgánu zaživa - to jsou panečku "lidská práva". Vím, že Zeman není pro Vás výhrou, ale vedle tohoto bojovníka za lidská práva je požehnáním. Mimochodem, svůj dávný úkol vůči mně jste spnil dneska, více nepožaduji ;-).

Sedmička je dobré číslo, lepší než osmička. I když nechápu, jak někdo s 55 hlasy se může umístit za tím, kdo dostal 54 hlasy.

2 1
možnosti
Foto

Tak už to pořadí naše kancelář opravila. Ale o kvalitě její práce nemám valné mínění. I proto, že blogera vyloučí z diskutování pod jeho vlastními články, zatímco neslušné příspěvky tam nechá. V případě vyhodnocení ankety blogera roku vyvěsila včera tyto výsledky:

7. Streit 54 ,  8. Moravec 54,  9. Konvička 55.   

Už je to sice opraveno na: 

7. Konvička 55,  8.-9. Streit 54,  8.-9.  Moravec 54 ,   ALE ?

0 1
možnosti
FT

POZOR! Je tady Chrástek, hlídejte si životy a íčka....

5 0
možnosti
ZM

To je pravda! Pan Chrástek nahlašuje každý můj příspěvek a poté napjatě čeká, co se u adminů ujme. :-)

Mě by spíš zajímalo, který provokatér má na svědomí Dušana Streita.

1 0
možnosti
JC

Schwarzenberg by si měl na oplátku vyzkoušet živit rodinu ze sociálních dávek dlouhodobě nezaměstnaného.

5 0
možnosti
PK

"Ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim". Autor výroku Miloš Zeman. Takže pokud chce hodnotit diplomacii Schwarzenberga, která by mohla ohrozit byznys, měl by si Miloš zamést před vlastním prahem.

3 4
možnosti
LJ

nehodí se do krámu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...