Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět karma, pane Streite. Lépe bych to nenapsalaR^

7 2
možnosti

Zdravím. R^Karma. Je to opravdu smutné. Nejhorší na celé pravdě je to, že jsme si všichni na svých postech více či méně podobní! Máme co si zasloužíme! Jen nutno podotknout, že žádný soudruh, socialista ani žádný státní regulátor to nemůže vylepšit. Nejsem skeptik ani snílek, ale musíme začít každý sám u sebe, a proto pokud opravdu chceme něco změnit lze to pouze politikou svobody. Ovšem my, a to nejen Češi, voláme po vyšších regulací, řízené solidaritě a o dalších nejednoznačných slepencích a nesmyslech, jako je např.:"veřejné blaho, veřejný zájem" a další novotvary globalizované společnosti. Proto se stále divíme, že ti "svobodní" kličkují a profitují v těchto uměle vytvořených třetích cestách. Podstatou tohoto marasmu je především malá sebedůvěra a závist atd..:-)

1 4
možnosti
Foto

Dík za karmu R^ Ale nevím, jestli jsem takto radikální :-)

0 2
možnosti
Foto

Přemýšlím o důvodech společenských a politických událostí a zdá se mi to být propletené a složité. Ale podle tohoto popisu je to vlastně jednoduché.

Nečas a Kalousek si společně(?) stanovili základní 2 cíle a to se jim podařilo dosáhnout. No jo, ale proč tedy neodejdou, když už jsou za vodou?

Peake splnila úkol mouřenína a byla odejita. No jo, ale co když si její odchod vymínil prezident pro podpis "balíčku"?

Fuchsu, Tluchoře a Šnajdra Nečas zkorumpoval korýtky, aby mohl zaútočit na státní kasu. No jo, ale oni úkol splnili a Nečas má vystaráno, tak proč jim dávat trafiku?

A škody v podnicích, kam byli "rebelové" dosazeni? Ale no tak... Tam by se přece škodilo i bez dosazení těchto "myslitelů".

Nečas má splněno a neodchází... A co když je to všechno jinak? Co když jeho kroky opravdu mají cíl v ozdravění ekonomiky, hospodářství i společenského klimatu? Ať se na to díváme jak chceme, je třeba zkoumat realitu. A na základě toho nelze říct nic jiného, než že jsou buď dobrými "přesměrovávači" a nebo korektně to myslící diletanti. Ve finále je to naprosto jedno - ať tak a nebo tak, oni i jejich předchůdci umožnili či způsobili rozkradení republiky v takovém rozsahu, že drobně přikrádající komoušové jsou v porovnání s nimi jen kapesní zlodějíčkové periferního významu.

3 1
možnosti
Foto

To, že pod tíhou reality připouštíte i dobré úmysly dnes vládnoucích politiků, svědčí o Vašem optimismu (nechtěl jsem napsat pošetilosti). ;-) Ale jinak R^

3 2
možnosti

Já jsem už pochopil, že někteří blogeři, přes úžasně vysoké karmy, jsou opravdu velmi neoblíbení, ale může mi někdo vysvětlit proč má pan autor -2 i za poznámku o technických potížích nebo o svém odchodu od počítače? Nijak se ho nezastávám, jeho názory ani náhodou nesdílím, ale mohl by mne někdo z "mínusníků" informovat čím si takové opovržení "zasloužil"?

7 4
možnosti

Píše pravdu,  to už je důvod dát mínus jenom za jméno. Jo, "mínusník" nejsem, naopak ,velmi  často s panem Streitem souhlasím.:-)

10 5
možnosti

M32í71l12a 39Š29u34l70a

21. 12. 2012 15:09

.. no hura, už jsem začínal propadat do deprese, že si tu nezadiskutuji .. co bych pak celé odpoledne dělal ;-D ..

.. tato vláda ztratila nejen jakoukoli slušnost, ona ztratila i legitimitu .. porušila veškeré sliby, z nezvyšujících se daní se staly vysoké daně a nové daně, z reforem se podařilo vytvořit deformy .. z hájení zájmů České republiky se jen patolízalsky plazí před Eurodiktátem ..  ochrana českých střadatelů se změnila na finanční hotovost daná na podnose mateřským bankám ..

.. ještě tady je pár eurohujerů, kterým se to zřejmě líbí (nebo na tom vydělávají), ale i na ty dojde EURv ..

.. jak jsem předpokládal, tak vše bylo v režii TOP 09, dnes se to ukázalo, když (sice opatrně) Gazdík nepochopil to náhlé odvolání (to asi Nečas dostal kartáč na Výkonné radě) KP z funkce ..  druhá věc je dohoda mezi Hradem a Nečasem .. prostě něco za něco .. KP je odvolaná, tak prezident podepsal zvýšení DPH, o kterém prohlásil, že je špatné .. 

.. doufám, že kalkulace Nečasovi nevyjde a ta pidistrana skutečně odejde do opozice .. pak by mohla tato vláda klidně padnout, protože i když se vlády ujme sockomoušská guerila, aspoň budeme vědět kdo je kdo .. nechci to, ale nechci ani takovéto pokrytce .. 

.. vám Dušane velká karma R^R^

8 8
možnosti
Foto

Opouštím počítač, ale ještě Vám musím poděkovat R^

Když to půjde, ještě se vrátím ;-)

4 4
možnosti
Foto

Omlouvám se, že mnou zapnuté diskuse byly funkční až asi po asi šestistém přečtení. Na straně iDnes opravil Jan Dvořák, jemuž děkuji.

5 4
možnosti

Rv napsal jsem vám k tomu vyjádření do diskuze u vašeho minulého článku a dodržím to ...

2 2
možnosti

Naprosto souhlasím. Hlavní cíle byly splněny a ty směšné figurky, které to pomohly realizovat už nejsou zapotřebí. Navíc stejně budou dále vládu podporovat, někde jinde totiž nemají šanci a předčasné volby by znamenaly jejich konec.

8 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...