Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

geo.novotny

18. 7. 2008 12:50
Pane autore,

nemam pripominku k obsahu clanku, ale opravdu je nutne (jiz podruhe) rypani ci zesmesnovani vysky cloveka (francouzsky prezident)? To urcite neni argument a zanechava ve ctenari trosku horkou chut a vsem ostatnim co autor pise. Co takhle mit vice nadhledu?

Preji hezky den (a to doopravdy i kdyz Vy podobnou "frazi" nesnasite).

George

0 0
možnosti

Streit

18. 7. 2008 13:08
Re: Pane autore,

Víte, on se třeba "napoleonský kompex" používá, i když byl Napoleon asi o 10cm vyšší než Sarkozy a o 15cm vyšší než Kaczyński. Když se někdo naparuje tak, že div neprasne, je to rýpnutí na místě. Na příkladu Topolánka dokumentuji, že výška není všechno.

Vždyť jsem říkal, že hezký den má význam i ve smyslu: "Teď jsem vám to dal!"

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...