Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

vasekpasek

22. 7. 2008 23:14
Aha

Takže tím, že jsme uzavřeli smlouvu dřív, než Poláci, jsme Poláky podrazili. Prima. Někdo dřív být ale musel že?

No a to, že nevydíráme Američany, jako je vydírají Poláci, je skutečnost, na kterou jsem spíše hrdý.

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 7. 2008 20:38
A co na to zahraničí ?

Bavil jsem se letos s několika Němci ( těmi echt západními ), Poláky a Brity na téma radaru u nás. Všichni jednoznačně odsoudili iniciatuvu naší vlády ohledně radaru. Západní Evropa prý žádný radar, který je podle nich stejně jednoznačně namířen proti Rusku ( a ne Iránu, Pákistánu, Indii, Číně ... ),  nechce a považují to za porušení rovnováhy v Evropě !!!

Což bude mít za následek snahu o postavení Ruského válečného zařízení mimo ruských hranic. Podpora  Mugabeho mělo být pouze upozorněním, že tuto rovnováhu myslí Rusové opravdu vážně !

Západní Evropa si mnohem víc, než naši politici, uvědomuje svoji surovinovou závislost na Rusku a nechce si jej ani náznakem nikterak rozhněvat. Musím konstatovat, že za poslednch 10 let se obchodování s Rusi děje na velice férové úrovni. Kdo s Ruskými firmami obchoduje, dá mi možná za pravdu.  

 

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

22. 7. 2008 23:14
Re: A co na to zahraničí ?

A možná taky ne. Stačí se podívat na kauzu BP

0 0
možnosti
T

tromi

22. 7. 2008 15:51
to se mi líbí

jak tady ty modrý prasata řvouR^

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

22. 7. 2008 16:27
Re: to se mi líbí

Lepší, než když řve prase bradavičnaté, nový spojenec bolševika. Ruská politika, ovšem ne pod hlavičkou komunistů, ale socdem. Proti sociální demokracii tolik nemám, ale ta česká už zradila za Fierlingera a historie se opakuje. Prasopes není Tony Blair ani náhodou.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

22. 7. 2008 14:38
Topolánka moc nemusím, ale je mi bližší než Mugabe

Rusové už vyhrožují svými bombardéry na Kubě. Nevyhrožují oficiální místa, ale jejich "nezávislé" noviny, fakticky opět hlásná trouba režimu. Nedávné uzavření přitoku nafty k nám taky ukazuje jejich politiku. Dodnes velmi nenávidí Dlouhého, který prozíravě nás nechal napojit i na další ropovod.

Nesouhlasím spíš s jedním, že radar není proti Rusům. Radar je podle mě potřebný zejména kvůli nim. Irán je jen diplomatický úhybný manévr, skutečný důvod je ruský imperialismus.

Že nekřičíte, že Rusové chtějí vyprovokovat válku svými bombardéry na Kubě. Že vám nevadí zabíjení kvůli znovuzvolení Mugabeho. Ani desítky či stovky mrtvých kvůli olympiádě v číně. Tohle zkrátka nevadí.

Já chci zůstat ve svobodné zemi, a nemyslím, že by US vojáci šmelili na základě odpisu DPH. Tak šmelili sovětští vojáci, těch tu bylo pár set tisíc vč. jaderných zbraní. Tito přijdou jako zvaní hosté, tamti se pozvali sami. To soudruh zapoměl dodat.

0 0
možnosti
A

AncientMariner

22. 7. 2008 14:56
Re: Topolánka moc nemusím, ale je mi bližší než Mugabe

Hm, ruský imperializmus. Hezký. A jak by pan ráčil nazvat rozpínavost USA?

0 0
možnosti
B

bea

22. 7. 2008 14:35
my neslušní lidé

t.j. já a lidé z okolí co znám jsme proti radaru, nevím kde vzala Velká hlava těch 62 % , asi to bude tím ,že je velká , ale opravdu velká a nejmoudřejší, používá stejné praktiky ,jako ti co mají nějakou rozhodovací moc, taky označují lidi, kteří mají opačný názor za neslušné, je to asi dnes móda, nejlepší obrana je útok na čest, to je zase stará praktika

0 0
možnosti
B

bytostQ

22. 7. 2008 14:22
Navrhuji autorovi článku

okamžité ukončení kariéry a návrat na ZŠ + začít myslet mozkem a ne naopak ;-D

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

22. 7. 2008 14:40
Re: Navrhuji autorovi článku

Autor školy jistě má. Tipoval bych Večerní universitu marxismu-leninismu, pak nějaké závodní kurzy stranického školení v pracovní době. Nebo možná nějaký bývalý poddůstojník z povolání z doby totality, jak soudruh starosta Trokavec.

0 0
možnosti
TT

tolan

22. 7. 2008 14:18
Streite, Vy jste skutečně vygumovaná makovice

Znovu a znovu se o tom může přesvědčit každý, kdo si nedá pozor, přehlédne autora blogu a potom se nestačí divit. Nad tím, že může takové pako znovu a znovu obtěžovat výplody svého chorého mozku.

0 0
možnosti
JO

Okos

22. 7. 2008 14:09
Streit, ty jsi fakt dobrej moula

Vždycky se chechtám když čtu ty tvoje bláboly. Piš víc, jsi fakt joker!

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

22. 7. 2008 14:04
62% slušných lidí je PRO RADAR

;-D;-D;-D - tvoř víc, zařadím si tě mezi oblíbené autory, vypadá to, že jsi úplnej magorR^VV

0 0
možnosti
KD

KECHUD

22. 7. 2008 13:58
Ach jo

Jestli chcete znát můj názor na váš článek, tak vězte, že mi nestojí za to. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...