Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Urb-inspirace vítězná

25. 7. 2008 21:07
Vy tam musíte mít nějakou známost v iDnes

 Když tam napíšu jen zlomek toho co Vy, tak budu ráda, že mi jen smažou příspěvek a nedostanu BAN. Napsat, že je šílenost, když jde mladá holka dělat jeptišku je asi svatokrádež. 

0 0
možnosti

Semper2

25. 7. 2008 20:54
Katolík se soudí s katolíky...Cyrilek se vycajchnoval

Cyril Štempl je neuvěřítelný blb a hujer k pohledání. Taky hrabivec . To píšu jako letitý volič ČSL.

Bude j to jeho konec v politice, a poprávu.

Tohle bude asi důvod proč Čunek už se Svobodou nemluví, ač kdysi byli přátelé. ;-(!

0 0
možnosti

CyberVic

25. 7. 2008 20:43
Dedictvi je o majetku a penezich

...nechapu, co vsechno jsou mistni diskutujici zamotat do sporu o dedictvi. Dedictvi je primarne o majetku a dluzich, a je v poradku, ze se ucastnici sporu snazi hajit svoje prava. Nikdo tady do toho nevidi, jak to bylo. Existovala jedna zavet, a ted je tady druha. Ktera je platna, rozhidne soud. Vsadim se, ze vetsina mistnich diskuteru by kopala daleko vic, kdyby slo o "jejich" 100tacu, ale ze se nekdo rve o 50 milionu, to jim vadi...:-©

0 0
možnosti

pepovaspajzka

26. 7. 2008 2:00
Re: Dedictvi je o majetku a penezich

Je to pouze eticky problem. Ja osobne vim, ze bych do takove pre nesel, ale kdybych mel manzelku, tak ta by se mnou udelala psi kusy abych se ty penize ktere "mi pravem" patri snazil ziskat. Jinak sedlacka logika je jasna, Zavet je mozne pozdeji menit jinou zaveti, pravnici ale najdou nejake nedostatky, ze treba Baba zapomela zrusit prechozi zavet (nevim jaka ja soucasna legislativa) a diky tomu se Cyril nazere.

0 0
možnosti

ibaba

25. 7. 2008 19:33
Jsem ateistka

ale,měla jsem představu,že věřící v této zemi jsou ti,kteří pomáhají svým bližním.A ejhle o peníze jde až v první řadě.Sebrat peníze tedy majetek  nemocným a postiženým to snad  nedokáže ani ten poslední pacholek to žije v bídě nebo má tak málo?Odměna  milion korun je tak málo?Tedy tento věřící katolík a člen KDU je vizitkou svých soukmenovců.Rv(Y)!

0 0
možnosti

tomasay

25. 7. 2008 19:19
svoboda

neznám okolnosti této kauzy,ale pokud je to pravda,tak je p.svoboda pěkně bezcharakterní potvora....ostatně,v čr žádný div...pokud je to pravda..Rv

0 0
možnosti

shimako

25. 7. 2008 19:02
Prase už jako notář

Mám velmi blízkou zkušenost s tímto

pánem coby notářem za komančů. Mým známým zemřel syn za tragických okolností. Když přišli k němu vyřizovat pozůstalost, přijal je se slovy - to ste vy, co se jim zasebevraždil syn? Nemusím asi dodávat, že se paní složila ve dveřích. Dodnes, když ho vidí v televizi, dostane záchvat.

0 0
možnosti

altehexe

26. 7. 2008 23:09
Re: Prase už jako notář

Mám za sebou podobné trauma jako ti nebozí lidé. Tehdy jsem se zajímala. které hova.do prosadilo, že notáři berou odměnu jako soudní komisaři v procentech z dědictví. I kdyby celá práce notáře byl jen výpošet své vlastní odměny, což asi zažili ti manželé. No a světe div se, bylo to za ministrování Cyrila S. Sám notář, tak se mu takovéhe zákony hodí. Ale s tímhle přpadem se protiví každému lidovci (skoro každému). Na iDnes cupovali lidi Čunka za to, že dal cosi na charitu z ušetřených peněz a to nebyl ve funkci. C.S., vyčuránek prvního stupně se nestydí natahovat pařát i po penězích na charitu, ač má slušný příjem. Dělá hanbu všem křesťanům, hrabivec jeden.

0 0
možnosti

rybizek

25. 7. 2008 16:20
Ferove koren Cyrda Svoboda. Vim svoje.

0 0
možnosti

eizoeizo

25. 7. 2008 15:24
pochopila bych, kdyby to byl nějaký bezdomovec

nebo neteř, která se o tu paní několik let starala a paní to pak v hnutí mysli dům odkázala někomu jinému....

Ale takhle... navíc ta paní mu odkázala milion, což je podle mě za prokázané služby dostatečný honoráč.

0 0
možnosti

denk niet

25. 7. 2008 11:22
Naprostý souhlas!

Chtěl bych nazvat C. Svobodu dobytkem, ale to by bylo urážkou skutečného skotu.

Něco tak bezcharakterního, jako je Svoboda, se vyskytuje jen velmi zřídka a jen ve velmi specifických (politických?...)kruzích Rv

0 0
možnosti

papias

25. 7. 2008 11:07
Přesné a výstižné,

ten člověk skutečně nemá svědomí a společně se spolustraníkem Čuníkem skutečně v očích veřejnosti reprezentují tuhle partaj jako vzor všech ctností!     

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...