Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

doktor_bota

5. 1. 2009 12:46
Neplatit poplatky ČT je snadné.

Prodejte televizi a kupte si pořádný LCD panel k počítači (zjevně ho vlastníte). USB tuner, který umí DVB-T stojí cca 600 korun, luxusněšní s podporou analogu cca 900. Odpojením tuneru od počítače nemáte zařízení, které je schopno přijímat celoplošný TV signál. Pokud si jako já ten tuner připojíte 4x do roka, jste na tom stejně, jako člověk, který si na jeden večer půjčí televizi. Ani z morálního a ani z právního hlediska nejste poplatky povinen platit. Pochopitelně je nutné se od placení poplatků odhlásit, což se dělá (tuším) čestným prohlášením na poště.

0 0
možnosti
DR

Reg

7. 1. 2009 20:20
Re: Neplatit poplatky ČT je snadné.

Nedá se téhož dosáhnout vytahováním elektrické šňůry obyčejného televizoru ze zásuvky? :)

0 0
možnosti
H

harier

5. 1. 2009 12:33
Pane Streite,

Váš článek má hlavu a patu. A však v jednom s Vámi nesouhlasím. Slyšet názory z různých stran je dobré a užitečné a proto není nutno TV vypínat. A mafie jsou u nás i jinde a navíc již za první republiky nás zahraniční tisk peskoval za to, že korupci jsme povýšili na druh umění.

0 0
možnosti
GG

gogol_jl

5. 1. 2009 9:12
Pan autor nam jenom prozradil, ze ma rad pana A a nesnasi

pana B. Eto vsjo.

[>-]

(viz take ostatni clanky bud o panu A n. o panu B0

0 0
možnosti
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

4. 1. 2009 16:45
bych to zas tak vážně neviděl, nekoukejte na TV

nemám TV 8 let  (a ač nevím o co přicházím) jsem spokojenej.

Havel je osobnost, řekl sůvj názor, Klaus taky a od zážitku z dětství, kdy po poledni měl plky Husák, nemám pocit, že by Nový rok bel nějakým svátkem.

Buďte rád za Havla, kdyby mluvil Paroubek ... mohlo bejt i hůř.

Zkuste si někdy od Havla něco přečíst. blbej rozhodně není, pouze je na nějaký věci citlivej (což Klasu také). Souhlasit s ním snad nemusí povinně nikdo.

0 0
možnosti
K

Kvalich

4. 1. 2009 10:23
Souhlasím

Článek se mi moc líbí a vystihuje českou pravdu s Havlem, jen nenávidím rakouského felčara Bognera!

0 0
možnosti
L

Lark54

4. 1. 2009 8:01
Nelze než dát článku za jedna

pane Streite ! Naivků, kteří uvěřili, že pan Havel je ztělesnění života v pravdě a věrnosti kosmopolitním ideálům a nikoli pokrytecký tlučhuba, hrající svojí nejvýznamnější divadelní roli dobrotivého myslitele, jehož terirorium překračuje hranice viditelného vesmíru, trochu nešikovného a ochranitelský komplex (především u žen) vzbuzujícího roztomilého patlala a statečného bijce

českých zlořádů, je stále dost. Nejsme žádná výjimka, žádný prototyp nekalostí, naopak paradoxně

ono čecháčkovství lze spatřit právě v jeho poslušném a vždy připraveném lezení do zadku mocných (soubor získaných ocenění není prostě kompletní)...ta Nobelkovka sucks...R^[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 1. 2009 10:01
Re: Nelze než dát článku za jedna

výstižné R^

0 0
možnosti
F1

Fikus 1

4. 1. 2009 0:57
Jsme zemí tunelářů

To, že jsme zemí mafií a tunelářů je bohužel pravda. Ale EU nás z toho rozhodně nevytáhne. Stačí když mafiáni budou mluvit proevropsky a bude klid. V EU jsme 5 let a situace se stále zhoršuje. EU rozhodně nic neřeší. A náš stát EU zajímá jen pokud překračujeme nějaké výrobní kvóty nebo když nechceme podpořit Lisabonskou smlouvu.

0 0
možnosti
A

AlBunda

4. 1. 2009 0:00
karma

jasně,stručně,výborně řečeno.havel je poslední,kdo by měl něco mlít o mafiích-čalfa a spol apod.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 1. 2009 11:20
Karma

Debatu jsem neviděl, ale jako by se stalo. Ta Havlova oikofobie je proslulá a divil bych se, kdyby se změnil k lepšímu. Proč ho ale do televize zvou, když v zásadě nemá co říci a nedokáže formulovat myšlenku, která by měla hlavu a patu, o prezentační úrovni nemluvě, mi není vůbec jasné. Takový Zeman (a nejsem rozhodně jeho příznivcem) Havla přesahuje o dvě hlavy. A nejenom fyzicky.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

3. 1. 2009 10:44
Když začal žvanit Havel,

tak jsem po asi 3 minutách přepnul na jiný program, ale jinak se domnívám,  že Vaše  obvinění  ČT  ze snahy  vygumovat  projev Klause  je liché.  Skladba  hostů  v novoročním  Moravcově pořadu   mně naopak připadala  vyvážená,  zpestřením určitě bylo i pozvání  politiků jako Barroso či Fico.

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 1. 2009 12:43
Re: Když začal žvanit Havel,

Projev prezidenta se nevyvažuje. Natož jej obložit jako hamburger.

Havel tak dostal vlastně poslední slovo k tomu, co řekl prezident.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...