Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IJNovak

2. 1. 2009 19:58
Cíl odhalí jednání a způsoby jeho dosažení!

Co chce politik, být zvolen a pak 4roky hodně nakrást, protože jeho jepičí život končí dalšími volbami, Není normální aby např. Kalousek se pohyboval 18 let v politice , způsobil škody za miliardy, a pořád seděl v PSP. To opravdu není běžné, kmotr zločinců na Hra..ě! Chce EU ještě horší důkazy o prorůstání zločinu do státních funkcí, soudů, MZV a jinam.

0 0
možnosti

Totedyne

2. 1. 2009 19:34
a co Klaus ?

Když jsme u těch politiků, tak je možné, že se pan Paroubek v televizi přeřekl a místo zabránění posilování koruny řekl zabránění poklesu koruny. Klaus takový problém s posilováním koruny neměl. Ke konci jeho vlády koruna zaznamenala největší otřes od nástupu demokracie, největší krizi zaznamenala i ekonomika. Díky neregulovanému finančnímu a kapitálovému trhu.

0 0
možnosti

jirkaknop

2. 1. 2009 19:06
S charakteristikou

těch politiků zcela souhlasí. Jenom mi není zřejmé proč , když máme takovou politickou represenatci , Vám přijde horší LS. Třeba takový Solana mi přijde jako rozumný politik a někteří britští poslanci v Europarlamentu také a mnohem lepší , než naše politická reprezentace.

0 0
možnosti

Streit

2. 1. 2009 19:26
Re: S charakteristikou

Toho Solanu dostatečně neznáte. To je ta vzdálená optika. Já mám na něj zcela opačný názor (organizoval třeba nálety na Jugoslávii). No a Barroso, to už je tragédie sama (socialista tělem i duší). A co Cohn-Bendit nebo Poettering?

U nás jsou také rozumní poslanci kromě těch prázdných lumpů. Většinou ale nejsou v televizi.

0 0
možnosti

Streit

2. 1. 2009 18:26
Vidíte to z dálky

Děkuji za názor. Zároveň z ciziny nemůžete být v obraze úplně.

Jinak, já naneštěstí nemám 19 let :-). Víte, my jsme i za totality prožívali své životy. Někdo by se stydět měl, někdo nemusí.

Já odmítám takovou tu českou malost. Dlouho už mám kontakt s příbuznými na Západě, takže vidím, že nikde to není ideální.

Myslím, že naše slabost vyplývá jen z toho, že nejsme dost velcí a obranyschopní. Důležitější než EU vidím transatlantické vazby a pokud možno dobré vztahy se všemi.

0 0
možnosti

Streit

2. 1. 2009 18:27
Patří jsmithovi

:-)R^

0 0
možnosti

jsmith

2. 1. 2009 18:11
Jeden nikdy nevi...

Zdravim pane Streit, rad si Vas ctu, nekdy souhlasim, nekdy ne... co me zaujalo je Vas popis LS a v zapeti komentar na CZ politiky. Asi budete nesouhlasit, ale ja si osobne myslim, ze Cesko OPRAVDU potrebuje aby se o ne nekdo staral... V JAKEMKOLIV SLOVA SMYSLU... Nejsem ani pritelem of Malcom X, ani pana Goebelse (kdo nam VSEM dal letni cas), ale samostatnost a svepravnost jsou relativne "dospele" pojmy... az bude CZ vic jak pubertalnich 19 let... mozna...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...