Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

rybizek

15. 9. 2009 16:05
da.rocku ty trotle jeden zavri laskave hubu!

0 0
možnosti
C

cojanato

14. 9. 2009 12:52
OKD byl podvodem na občany, ........

.....okraden byl i stát. Tak, jako i v případě jiných otřesných kauz i v nedávné minulosti.

Podíl tehdejších vrcholných představitelů soc.dem. i mnohých státních úředníků nikdo nesmaže. Podobná sebranka je i v ODS a jinde. Je třeba začít "čistit" a hnát viníky k odpovědnosti, jinak to zde dopadne velice špatně. A náš Hradní pán ke všemu vždy jen mlčky přihlíží. Globální ochlazování je mu bližší a nám ze všeho toho bude jednou pořádné horko.

Pan (soudruh) Zaoralek je jen jednou z ostudných postaviček jedné strany. Jsou i další a všude kolem nás. Ta banda zlotřilců drží až neuvěřitelně při sobě a často se hádají snad jen naoko a hrají nám divadlo. Většina z nich se zase pohrne do parlamentu, do vlády a na další stěžejní posty.

Tomu zabránit pomůže snad už jen nějaký "radikální řez" ! .......A hlavně už takové NEVOLIT !!

0 0
možnosti
MH

bathed

14. 9. 2009 14:21
Re: OKD byl podvodem na občany, ........

já doslova žasnu nad jednou věcí: Zaorálek je lídrem kandidátky v SM kraji. Na zahájení předvolební kampaně tohle vytáhne a na pódiu s ním stojí vlastně všichni co tohle upekli.... .... a ti před pódiem - ti kteří na tohle sviňstvo doplatili mu to žerou.....

0 0
možnosti
MH

bathed

14. 9. 2009 11:28
obávám se trošku,

že spousta přispěvatelů tady neví o popisovaném problému nic. Doporučuju si o tom něco přečíst, popřípadě shlédnout na archivu ČT inkriminované Reportéry - tam je všechno o prodeji OKD úhledně a myslím že citlivě popsáno. Pro apriori odmítače pravice je tam i pan Telička (bezpartajní) ale hlavně pan exhejtman Tošenovský, i když jeho role je oproti vládě ČSSD a její utajené smlouvě řeněme marginální....

0 0
možnosti
D

da.rock

14. 9. 2009 11:34
Re: obávám se trošku,

Pan exhejtman Tošenovský (ODS) byl na Bakalově výplatní listině. Proto taky v minulosti nehnul pro nájemníky RPG prstem, ačkoliv jej několikrát žádali aspoň o přímluvu.

0 0
možnosti
D

da.rock

14. 9. 2009 11:11
Krásná ukázka demagogie

Tak Zaorálek se zastal nájemnků a štrajtovi to vadí. Kdyby totéže udělal Topol, jásal by štrajt jak je ta ODS lidská a jak pomáhá lidem v tísni. :-/

0 0
možnosti
P9

POT 90

14. 9. 2009 11:15
Re: Krásná ukázka demagogie

Autor tady nejednou ODS a Topolánka kritizoval.

Asi nesdílí vaše třídní vidění světa.

0 0
možnosti
P

pěnice

14. 9. 2009 11:05
Opravdu mě nadzvedlo,

jak Bakala v televizi prohlásil,že v bytech bydlí sociálně slabší a proto jim byty neprodá,protože by časem nadávali.Ta sprostá arogance toho naboba je stejná jako těch v ČSSD,kteří se snaží vzbudit dojem.že snad ještě něco půjde udělat.Domy nejsou udržované,pokudsi nájemníci nespraví sami.Pravidelné zvedání nájmu je jediné,čeho se lidé dočkají.Mladí lidé si budou pomáhat odtud pryč,to už je lepší splácet hypotéku na dům a budou ve svém.

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

14. 9. 2009 10:31
Zaorálek a ČSSD alespon

dělá něco pro obyčejné lidi, zatímco ODS nahrává jen bohatým a zlodějíčkům!!Rv

0 0
možnosti
MH

bathed

14. 9. 2009 10:23
já už psal panu přdsedovi Paroubkovi

na jeho blog "riky a podrazy (k článku Josefa Kopeckého v dnešní MFD)" následující text. Samozřejmě bez odezvy...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...