Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

9. 2. 2010 10:07
.

R^R^R^

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 2. 2010 12:35
dusevni titan

Toto je odusevnely pohled sefa NTZ :-)

http://i.idnes.cz/10/021/c460/JB30f167_vani.jpg

0 0
možnosti
K

kevinbb

5. 2. 2010 1:41
Podle me

by u neplaticich dluzniku nebo u ilegalnich odberatelu elektriny by mela asistovat policie a ne nejake soukrome komando!

To me pripomina soukromou armadu LM a ted to budou soukrome armady ruznych podniku a podnikatelu a nebo dokonce i soukromniku? Uvedomujete si, ze tohle vsechno speje k anarchii a zneuzivani silnejsiho k slabsimu? Tim nechci rict, ze CEZ by se mela nechat okradat, ale melo by to kazdopadne jit jinou cestou a proto si asi platime policii, ne, aby ochranovala poctive a pomahala trestat podvodniky, nebo ne?.

Je to ostuda, ze vubec je neco takoveho mozne!

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 2. 2010 8:37
Re: Podle me

R^

0 0
možnosti

Ghost Dog

4. 2. 2010 15:09
ČEZ..

..v ČEZu má majoritní většinu stát (tedy doufám, že to tak ještě je) a měli bychom rozlišovat dvě věci, zloděje, kteří se nezákoným spůsobem přiživují na úkor někoho jiného, tedy ČEZu a na způsob vymáhání pohledávek..

..s agresivním zlodějem si jeden pracovník ČEZu jen těžko poradí, ke svému výkonu povolání potřebuje ochanu..potud je to snad stravitelné..otázkou je, kdo mu takovou ochranu je schopen zabezpečit, nejspíš nějaká bezpečnostní agentura, nebo (a to je tento případ) speciálně vycvičená skupina..ještě je to snad stravitelné..

..co je problém v případě vymáhání dluhů je způsob, ochranka nejedná jako ochranka, ale jako výběrčí a neváhá k tomu použít jakýchkoli metod, včetně těch, které se neslučují se zákony naší země (tedy asi myslím)..dost otřesný případ sebevraždy dlužníka, kdy na prvním místě byl záznam na kameru a potom teprve volání záchranky hovoří za vše..

..pan ředitel Roman by měl být okamžitě vyhozen.. a nejen on...

0 0
možnosti

Clara Shot

4. 2. 2010 14:29
Ale no tak, pane Streite, toho generála po bitvě jsem vzal..

zpátky..

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 2. 2010 14:30
Re: Ale no tak, pane Streite, toho generála po bitvě jsem vzal..

:-) R^

0 0
možnosti
P

pesimista

4. 2. 2010 14:17
Jsem přesvědčen, že většina zěch drobných černých odběrů

je na základě udání souseda. ČEZ zřejmě nic nezkoumá, neměří, neověřuje a rovnou útočí svými Lidovými milicemi. A "demokrarům" to nevadí. Ono se zapomíná.

0 0
možnosti
M5

Martin 5

4. 2. 2010 14:32
Re: Jsem přesvědčen, že většina zěch drobných černých odběrů

Ono jde o to, že většinou po čase, černý odběratel přestane jíst a začne žrát a u toho mlaskat.

0 0
možnosti
JB

marx

4. 2. 2010 13:57
Obhájci

 

 těchto komand by se měli vzbudit. Jsme prý v právnim , demokratickým státě , tak si nemůže dělat každy co chce. Zkuste soukromně něco od zloděje vymáhat a máte jiste pořízeni se soudy , nevadí že Vám zloděj dluží milión. p. Roman by vůbec neměl být připustěn obhajovat tuto partu před tiskem.  Svou obhajobu by v právním státě měl automaticky předvádět před soudem , protože to je to pravé místo. Jenže u nás je k právnímu státu velmi daleko. Obyčejny člověk by možnost obhajoby vydíráni před tiskem určitě nedostal . !!

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

4. 2. 2010 13:36
Odečet dělá samostatný pracovník

ten to pak zadá do centrálního počítače a tam se to vyhodnotí,pokud na trase něco nehraje - dodávka převyšuje značně odběry v dané lokalitě, tak se to zkoumá....tak se nacházejí zahradnictví s marjánkou,atd....prostě černí odběratelé.... pro mne jsou to ZLODĚJI, takže proti komandos nic nenamítám.....po dobrým s nima nikdo nepořídí...z těma, černejma odběratelama.

0 0
možnosti
MP

admiral666

4. 2. 2010 13:40
Re: Odečet dělá samostatný pracovník

a tak si poridi ozbrojene firmy jedna firma za druhou a jelikoz mnoho korporaci vede vzajemne nekonecne spory, budou na sebe posilat zoldaky a v prestrelkach soukromych armad budou hynout kolemjdouci a tak to povede az k degradaci statu a korporatokracii - vrcholne forme kapitalismu, namichane z otrokarstvi, feudalismu a imperialismu Rv

0 0
možnosti
B

BorekzBrna

4. 2. 2010 13:36
Hodně naivní

Jak píše zdejší bloger p. Paulcynskí - pošlete svou manželku do brněnského Bronxu odpojit nelegální přípojku.

Po propuštění z nemocnice pak zajděte za tím svým advokátem a vymáhejte a vymáhejte.... Snad to přežijete - tak hurá do toho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...