Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubossula

21. 3. 2010 22:32
ja ve

vas mam dost jasno...

0 0
možnosti

kevinbb

21. 3. 2010 21:33
Musim vam

a p. Vlkovi st. dat karmu. Neni co dodat a kdyz, tak by se o tom dala napsat cela kniha!

Jen bych chtel pripomenout, ze tento problem castecne existoval uz pred rokem 89, ale tenkrat to nebylo tak slyset a nebo videt!

R^[>-] 

0 0
možnosti

geo.novotny

21. 3. 2010 21:28
A TAK SI TEN STREJDA NEDA POKOJ

Je obdivuhodne, ze pan Streit proste neda pokoj. Nyni si zacina hrat na ublizovaneho - kteremu je pry vyhrozovano. Po tom co doslo z jeho strany k memu napadeni a vymene nazoru - ja ustoupil a ignoruji ho. On vsak porad janci a temer v kazdem clanku podstrkuje nejakou narazku. VYTRHAVA ze souvislosti potrebne vety a samozrejme on, ktery nema rad "zakernost"  - tu svoji nevnima. PROC nepretiskne to co on ve vymene nazoru napsal a na co byly me odpovedi? PROTOZE by potom ta souvislost hovorila o necem jinem. Pritom on nadava oponentum do "smejdu" a zve kazdeho at se s nim zkusi poprat (opravdu trapne) a na druhou stranu beduje, jake mu hrozi nebezpeci od tech strasnych "havlovcu" a multikulturnich hrdlorezu ..... Chlape prestante uz vyskakovat jako certik z krabicky.

George Novotny

0 0
možnosti

POT 90

22. 3. 2010 8:48
Re: A TAK SI TEN STREJDA NEDA POKOJ

Kdybyste na to neupozornil, tak bych si ani nevšiml, že byla o vás řeč. Ozval jste se jak potrefená husa. A nelžete! V několika z posledních článků jste p.Streita napadal vy.

Jinak si každý ve starší diskusi k vašim článkům může ověřit úplné znění vaších výhružek a nadávek. Byl jste to vy, kdo chtěl p.Streita první řešit ručně (v bezpečí vzdálenosti).  To vy jste mu nadával mj. do šmejdů. To vy jste vytrhl jeho reakce z kontextu předchozích nadávek a dal je do svých článků.

Jestli nepřestanete smradit, zkopíruju zde ty vaše výblitky.

0 0
možnosti

parquin

21. 3. 2010 19:45
Já jsem věděl, že

i na tom Paroubkovi musí být něco pozitivního - pokud oběsí Streita tak mu budu z emigrace držet palec a pokud i Všeználkoviče Klause, tak mu vše odpouštím;-DEU

0 0
možnosti

parquin

21. 3. 2010 20:06
Re: Já jsem věděl, že

samozřejmě obrazně - protože nejsem obdivovatel Ruska jako loutkovodič páně Streita a tudíž přímá fyzický likvidace není úplně košer, radši ukázat tyhle dva (a další mnohé jiné Jákl budiž příkladem) ukázat v pravém světle, jako bývalé nomenklaturní kádry a hloupé závistivé "všeználky" vpravdě čecháčkovského rozměru;-D

0 0
možnosti

ydrhsamot

21. 3. 2010 19:09
Krásně jste zde

slova nakladl ve smysl ten... ;-)R^

0 0
možnosti

BoboHml

21. 3. 2010 18:01
No já bohužel pana Klause nemusím.

Já si o něm prostě myslím,že si zákon i ústavu vykládá jak si on myslí.8-o

Je mi špatně ze všech parlamentních stran.

0 0
možnosti

MORAK

21. 3. 2010 17:56
Velmi dobře napsané !

R^

0 0
možnosti

minimax

21. 3. 2010 18:39
Re: Velmi dobře napsané !

souhlas, skvělé a pravdivéR^

0 0
možnosti

rezjir

21. 3. 2010 17:52
Souboje ve virtuální realitě jsou virtuálními souboji

a proto není třeba je brát jako boj  o život. Mezi virtuální realitou a realitou je ještě větší mezera než mezi hospodskými pošťuchovačkami a  životem tam venku Jak říkal Huizinga, je svět her a svět vážnosti. Nesmíte pane autore, oba tyto světy zaměnovat. Neproživejte to tak. Chudinky moje malinký.

0 0
možnosti

Jyrkovo černé svědomí

21. 3. 2010 17:50
Ze všech Vámi citovaných výroků vane duch komunistické

nenávisti, kterou se Paroubek a jeho pohůnci přímo zajíkají.

A Pecina dá této zášti pramenící ze závisti vůči pracovitým a schopným jistě policejně "zákonný" rámec, aby jej mohla lůza splnit.

Vždyť už to jednou komunisti sloučení se sociálními demokraty do KSČ udělali, viz vraždy M. Horákové či H. Píky a stovek dalších, a to jen proto, že se tehdejším Paroubkům a Rathům zdáli politicky nepřijatelní...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...