Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

1. 9. 2010 17:42
Co se ženami...

Není třeba ženy takto podporovat.  Však která je schopná, dosáhne  vlastní silou to, co chce, třeba aby řídila letadlo nebo nemusela dělat domácí práce.  :-)

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 9. 2010 18:12
Re: Co se ženami...

R^

0 0
možnosti
G

Gmur

22. 8. 2010 18:58
to snad neni mozny jak vy lzete

A včera jsem se v MF Dnes v článku „Vídeň jde do boje proti sexistické reklamě“ dočetl, že občané na webových stránkách města mají formuláře pro udavačská hlášení o sexistických reklamách. Modelovým případem má být, když v nich žena nakupuje, vaří, pere, stará se o děti a o svou postavu.Rv

TO JE NAPROSTA A UCELOVA A STUPIDNI LEZ!!

0 0
možnosti
PV

Alcator

9. 8. 2010 12:10
Autore, autore...

Nejde o to, aby se Karel udivoval nad tím, že Honza má nový svetr - ne! jen vypravé v perkrávě!

Jde o to, aby v reklamách nakupovali muži stejnou měrou, jakou nakupují ženy. Aby se s malým dítětem neradovaly jen matky, ale aby se s nimi radovali i otcové.

Aby chytrý nápad s džusem vymačkaným s pravých pomerančů nedostávali jen pánové tvorstva, ale i občas i ženy. Aby dobré auto neřídil jen muž, ale občas ho řídila i žena.

Zkrátka - tak jako v reklamách na Mentos už deset let dostávají chytré nápady muži i ženy, mělo by se tak dít i v reklamách na ostatní produkty.

0 0
možnosti
PV

Alcator

9. 8. 2010 12:13
pokr.

před sto lety byli všichni přesvědčeni, že negři jsou podřadná rasa, která nikdy nic dobrého nezvládne. Dnes se ukazuje, že snaživý černoch může dosáhnout téhož jako snaživý běloch (nejlépe odměňovaným hercem byl jistý rok Will Smith, americkým prezidentem je nyní Barack Obama), že to zkrátka není záležitost etnicity, rasy nebo pohlaví, ale že by mělo jít o schopnosti, a aby ty schopnosti mohly být prokázány, je potřeba příležitost.

Dokud nedostanou lidé, spadajících do některých skupin, příležitost, nemohou ukázat, co v nich je.

0 0
možnosti
MR

iluminat

4. 8. 2010 5:16
zmena je nutna, jakmile se neco prestane menit, uhnije

Pochopitelne se na zmenach vzdy chce nekdo prizivit, ke korytu se dostat, nic noveho pod sluncem. Ale doufam ze si podnikatele nenechaji zas tak moc kecat do kseftu, tezko nalakate chlapy na ruzne praci prasky nebo na novy model hezke kosilenky, nebo zenske na lepsi, vykonnejsi motor, naradi, atd. A to i kdyz zeny a muzi zijou jinak nez nasi predci.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 8. 2010 8:27
Re: zmena je nutna, jakmile se neco prestane menit, uhnije

Ano, ale odlišme změny (evoluci) od fanatického mesiášství.

0 0
možnosti
M

MORHHO

3. 8. 2010 22:52
Přesně jste to napsal !

[>-]R^

0 0
možnosti
SF

myschelle

3. 8. 2010 21:12
přirozené a tradiční pořádky

aneb kolikpa mamutů už jste ulovil? :) krom toho, vždyť existují reklamy, kde honza radí petrovi jak vyprat košili... a existují muži, kteří kojí, v přírodních národech určitě,  jen k nám ještě nedorazilo. zkrátka jste totálně zaspal dobu a ještě se tím chlubíte. depilaci na vás! :-)

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 8. 2010 21:26
Re: přirozené a tradiční pořádky

Ti blbci vymřeli.

Ale když někdo běhá s každou blbostí k doktorům, vždycky se ptám, co by dělal v prvobytně pospolné společnosti.

A nějak nemohu uvěřit, že by právě někdo jako třeba Špidla měl dávat návody, jak se chovat moderně. Tuto hloupou politicky korektní dobu bych opravdu rád zaspal a probudil se, až bude po všem.

0 0
možnosti
P(

papaya (.)(.)

3. 8. 2010 19:57
autor

je větší hlupák než se původně zdálo ... antikarma aneb zpátky na stromy Rv;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 8. 2010 21:28
Re: autor

Nic si z toho nedělejte. Počátal jsem s tím, že pár hlupáků nemá dostatečnou výbavu k pochopení.

0 0
možnosti

martinxz

3. 8. 2010 16:06
heh

ta poslední věta mě dostala ;-D

0 0
možnosti
R

rony100

3. 8. 2010 16:10
Re: heh

Mně taky. Pan autor holt radši dementku do postele. Proti gustu žádný dišputát, ale takhle se s tím veřejně chlubit......;-D

0 0
možnosti
M

MayaMoya.

3. 8. 2010 15:28
Dobrý, v celku souhlasím

A to jsem holka...i přes to bych měla pár drobných připomínek k tématu..jenže to je na dlouhou diskuzi...ale jinak, suma sumárum souhlas... :-P;-)

0 0
možnosti
T

toad

3. 8. 2010 15:37
Re: Dobrý, v celku souhlasím

Ahoj Mayo-Tino. S článkem taky souhlasím. A to jsem chlap. :-)) btw, četla jsi článek od Monči související s tímto tématem? (mohu, pane Streite?):

http://rossi.blog.idnes.cz/c/146976/Jsem-nejsem-zena.html

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

3. 8. 2010 14:18
Tak nějak to bude

Je to přesné.  Vždycky to začíná stejně, pomalu, nenápadně. Vše v zájmu lidí, idea je nádherná, nic proti ní nelze v zásadě namítnout. Začínal tak fašismus i komunismus. Vždyť přece chtěly pouze rovnost a spravedlnost pro všechny. Sice se  tam objevil drobounký problém jako, že ne všem se to líbilo a nějak je moc nešlo přesvědčit po dobrém, tak bylo potřeba trochu přitvrdit. A nakonec se to jaksi zvrhlo. Celé se to pak vysvětlí tak, že myšlenka byla dobrá, jenom ta realizace se nějak nevyvedla. A to je ten nejtragičtější omyl. Protože právě myšlenka je  Š P A T N Á  !!!   Bude-li člověk (muž nebo žena) tlačen do role, která mu není biologicky vlastní, tak dojde v lepším případě k jeho rezignaci a úplné ztátě motivace, v horším se vzepře a skončí to u násilí. 

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 8. 2010 14:22
Re: Tak nějak to bude

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...