Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UN

upír Nosferatu

15. 4. 2011 17:42
Nabídka, která se neodmítá,

John, novým ministrem pro korupci R^ viz odkaz níže

0 0
možnosti
PS

EdgarNS

15. 4. 2011 16:29
Trafiky a tak

Ano ano, tato vláda "rozpočtové odpovědnosti", jak se sama tituluje, pro udržení moci raději vytvoří trafiky aby VeVerkám zacpala huby, a bude vesele rozhazovat.  Je mi z nich už na blití :-/

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 4. 2011 16:19
Pokiaľ je to len taktický návrh

ako uchlácholiť Johna, za stratu postu tak to beriem.

Ak to ale John prijme a nová trafika skutočne vznikne, potom je to šaškárna obrovská. Ak má John aspoň trochu súdnosti, tak poďakuje a z vlády odíde. Uvidíme. Ja si o ňom ilúzie nerobím, ale toto by už bolo fakt moc.:-/

0 0
možnosti
UN

upír Nosferatu

15. 4. 2011 17:41
Re: Pokiaľ je to len taktický návrh

až na to, že John už to přijal :-Phttp://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/194259.aspx

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 4. 2011 15:16
Souhlasím

Zvyšování počtu ministrů je blbost.

Je vidět, že ODS dokáží elegantně zneužívat kde co.

Veverkám bych ponechal jen vnitro a dopravu. 

Knížeti  bych navíc spravedlnost a ministerstvo války.

Straka ať řídí školství a ten zbytek co má - bez válečnictví a spravedlnosti.;-)!! 

0 0
možnosti
SHX

sir Hurnprey X.

15. 4. 2011 15:14
Jsem zvědav, zda to bude jako u Topolánka.

Zda se vytvoří zase několik ministerstev bez portfeje a jak celá taškařice dopadne. Naštěstí s tím nebudou prudit přes víkend, takže uvidíme v pondělí. 

Ale co s tím? Já se také bojím, že nové volby skončí 100:100. Takže opravdu prezidentova vysněná ODS+ČSSD? Ostatně, tady v Praze to tak už "funguje".

0 0
možnosti
JF

Larry Hagmann

15. 4. 2011 15:09
+

A neustálé přepisování zákonů podle toho, kdo je u vesla, to je taky pěkná taškařice. Jak hrubá bible to už dneska musí být ? K blití každý den něco, diskuze se otevírají jen snad tam, kde nehrozí žádné konflikty. Ani na Benzín za 35 se neotevřela, no jo, kdy ž dolar slábne, euro posiluje, na co se to dá ještě svést ? No jo, on pan Kaddáfi údajně zapálil vrt....

0 0
možnosti
JV

georgino

15. 4. 2011 15:21
Re: +

Vašík by řekl:"To je věc trhu!" V peněžence si to už doladíte!?:-P

0 0
možnosti
JV

georgino

15. 4. 2011 15:03
Nic než souhlas!!!

Dobrý den, když jsem to slyšel prvně, tak jsem myslel, že špatně rozumím. Ale u těch "oscvícenejch"  trotlů už asi nic lepšího čekat nelze. Pan John, bojovník proti korupci, vezme jako úplatek místo šaška, co bude bojovat proti něčemu, co ani vybojovat nechtějí. Jenom, aby se udržela vláda diletantů. Obráceně budeme na "chudý" lid tvrdší, ostatně, kdo to má tu bandu krmit. Zatím mně ještě ani jediné nepřišlo jako reformní, smysluplné, spíše je to sbírka nesmyslů, bez koncepce, bez perspektivy. Je mi z toho taky smutno, tito lidé odtržení od reality nám asi z té bídy nepomůžou a udělají všechno pro udržení nechvalně proslavené trojkoalice. Prachy jsou prachy. Mějte se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...