Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ghost Dog

14. 5. 2011 9:23
zase ty nahrávky...

posuzujme lidi dle toho co dělají, ne co říkají .. problém je v tom, že nepoznáme, co vlastně dělají :-( ..

někdo tu psal, že kdo je opilý, je pravdomluvnější .. no, dle vlastní zkušenosti vím (když jsem ještě občas zaholdoval), že jsem dokázal lépe lhát, než za střízliva .. a taky víc machrovat :-) ..

může přijít po téhle vládě ještě nějaká horší? ..URČITĚ ! .. nikdy nebylo a nikdy nebude tak zle, aby nemohlo být ještě hůř ..

karma R^

0 0
možnosti
T

the_end_of_communists

14. 5. 2011 1:10
tajna nahravka

V dobe, kdy se da nahravat na mobil (cili kdokoliv kdykoliv ho napadne aniz by musel nosit nejakej diktafon a pripadat si jako spion) bude existovat (existuje) prechodny obdobi nez si na to vsichni zvyknou a v tomhle budou NA VSECH stranach vznikat trapasy a diskreditace. Uplne na vsech. A uplne vsichni budou vypadat jak blbci (vypadaj). O tom, jak je to s VV prece vsichni uz vime a cokoliv dalsiho (zoufaly blaboleni losera Johna o vinu atd) nebo Bartova snaha o vymluvy je predm ztracena bitva. Jedina zachrana vede pres vznik nejaky globalnejsi konzervativni strany spojenim ODS a TOP09 a pristoupenim par dalsich z bejvalech lidovcu atd... Pokud se budou tvorit koalice ze trech malejch stran s takrka identickym programem dopadne to vzdycky stejne. Silna zarudla levice a roztristeni ostatni a vysledkem bude takovejhle vleklej trapas.

0 0
možnosti

neznámý pachatel

13. 5. 2011 23:42
Podle mých zkušeností

je člověk v opilém stavu upřímnější a pravdomluvnější než ve stavu střízlivém.

0 0
možnosti
IV

Hell2

13. 5. 2011 21:41
Co ještě musí Bárta provést, aby lidi prozřeli?

Když byl předsedou ČSSD Paroubek, domníval jsem se, že je politika díky němu na samém dně 4. cenové skupiny. Jak jsem se mýlil! To, co do politiky zanesly Vv, tu ještě nebylo. Šmírování politiků z vlastní i jiných stran za účelem "na ně něco mít" a vydírat, lhaní, podvodné financování strany, otevřený plán této strany spojit politiku s podnikáním. Navíc činy Vv za posledních měsíců dokazují, že plán je postupně realizován. Co ještě musí Vít Bárta provést, aby mu někteří nadšenci konečně přestali věřit a protřeli si oči? Z mého pohledu je to nejnebezpečnější člověk postkomunistické politiky - co do nebezpečí, blížíccí se některým diktátorům 20. století. Nezapomeňme, že i oni přišli k moci za pomocí populismu a demokratickou cestou. Obvykle s velkou podporou veřejnosti.

0 0
možnosti
D

derik

13. 5. 2011 21:39
Bobosikova (Suverenita) velmi zabodovala

A jeji postoj dost kontrastuje se spickami ODS. Necas:...o obsah tajnych nahravek se nezajimam. Drobil:...spis vyzvu k ukonceni praxe nahravani. Nemcova:...nehodlam komentovat zadne nahravky. Nema vyznam debatovat kdo poridil nahravku, zda je to dobre/spatne, vymyslet vymluvy, atd. Zaznam zavdava duvodne podezreni z poruseni zakona o politicky stranach, ucetnictvi, dani z prijmu,.. a tak nech se to vysetri:

http://www.novinky.cz/domaci/233357-navrhneme-pozastavit-cinnost-vv-oznamila-bobosikova.html?ref=ostatni-clanky

0 0
možnosti
HF

Cofola

14. 5. 2011 1:17
Re: Bobosikova (Suverenita) velmi zabodovala

Neznám prodejnější ***** než je Bobošíková.

0 0
možnosti
B

BoaBo

13. 5. 2011 19:33
Kdyby pan Bárta

přiznal, že ujel, omluvil se a slíbil, že se to nebude opakovat, tak by to bylo lidem určitě sympatičtější. Takhle... darmo mluvit

0 0
možnosti
IV

Hell2

13. 5. 2011 21:43
Re: Kdyby pan Bárta

Nebyl. Už nemá co stratit. Rv

0 0
možnosti
DK

Fonon

13. 5. 2011 18:59
obávám se,

že článek o počtu alkoholiků v Česku byl publikován schválně, aby pomohl zlehčit opilecké schůzky našich politických stran.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

13. 5. 2011 18:06
Taky se občas napiju

a pak bez zábran vykládám, co mi opilecká slina na jazyk přinese. Mám ovšem jednu výhodu - nikdo mě při tom nenahrává. Myslím si, že nahrávat v podobných situacích je naprosto odporné a mělo by se to trestat.

-

O Bártovi a Johnovi jsem neměl nijak vysoké mínění a tahle kauza mi neřekla nic nového. Jsou to egomaniaci se sklony k exhibici. Ovšem po posledních kauzách je jasné, že si nedokáží ani vybrat lidi. To je nejspíš ještě horší, potvrzuje se, že VV jsou opravdu nepoužitelní k reálné politice.

-

Úspěch VV nestojí na schopnostech jejích členů, ale na znechucení voličů ostatními parlamentními stranami. Zajímalo by mě, nakolik se tyto strany aktivně podílejí na likvidaci tohoto amatérského spolku.

0 0
možnosti

lubossula

13. 5. 2011 17:02
ja

s vami souhlasim. Nicmene - neopomněl jste zminit alespon jednou jiste jmeno? ;-D

0 0
možnosti
Z

zuzanazuzana

13. 5. 2011 16:02
No pane Streit,

je to docela skvěle popsané panem Haškem ve Švejkovi v hostinci. Já bych z toho udělal tak malého komára a ne velblouda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...