Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kaniokova

13. 12. 2011 19:17
Lidi proboha... pomozte tomu, abychom neplatili tu "půjčku"

pro MMF ! Pište svůj nesouhlas politikům, není to tak těžké. Já obeslala snad všechny z webu - http://napistejim.cz/?

Na této stránce je třeba kliknout vpravo na - Rozšířené vyhledávání - a pak dál na Sněmovna či Senát a vybírat, komu adresovat. Najednou to jde jen třem. A když dáte dalším třem okopírovaný text, nevezme to. Tudíž je třeba pozměnit text, nejspíš stačí jen jiný nadpis. Já to řešila i jinými texty a stálo mě to kus času. Vím, že to téměř nic nepomůže, ale přesto si myslím, že kdybychom všichni, co to odmítáme, to těm politikům napsali, tak by to snad museli aspoň trochu vzít na vědomí..

0 0
možnosti

Saša

12. 12. 2011 9:45
Je třeba rychle vystoupit.

Ať si Německo dělá s EU co chce - ale bez nás. Nás k tomu nepotřebuje a tak když budou naši politici dostatečně nevstřícní, nechá nás jít.

My také EU nepotřebujeme. Svět je veliký a mnohé rozvíjících se neevropské ekonomické mocnosti budou rády, budou-li mít uprostřed Evropy bezcelnou vstupní bránu.

1 0
možnosti

Streit

12. 12. 2011 9:59
Re: Je třeba rychle vystoupit.

R^

Právě jsem dopsal článek na podobné téma. Za chvíli zveřejním ;-)

0 0
možnosti

Streit

10. 12. 2011 13:26
Re: a je to tady ...

Víte, co je paradoxní? Že tohleto žádají finančníci. A hloupí socani to podporují, a tak přijdou o zbytky sociálního státu.

No a Nečas? Ten se nakonec zase podělá jako vždy.

4 0
možnosti

jrc

10. 12. 2011 2:08
Karma!

Pane kolego,

padneme na dno když v EU zůstaneme a stejně, když vystoupíme.

Pokud vystoupíme, tak bude vše záležet na nás a možná začneme dělat pořádek tady doma, zase naučíme pracovat a nebudeme národ zbytečné nafouklé byrokracie, jako EU. Ostatně naše vlády nám už nadělaly dost dluhů a i v tom je potřeba udělat vyúčtování a pořádek.

Pokud tam zůstaneme, tak brzy skončíme, jako Řecko a ještě nám budou poroučet jiní a to ve svém zájmu.

Nyní jsem pro vystoupení z EU! Vstoupit tam v budoucnu můžeme, ale za jiných podmínek! Pozice Švýcarska v Evropě, nám může být příkladem.

7 0
možnosti

Streit

10. 12. 2011 13:27
Re: Karma!

Díky.

Souhlasím R^

0 0
možnosti

pěnice

9. 12. 2011 21:40
Dodnes jsem netušila,

že zbabělosti se říká rozvážnost. Jak dlouho bude rozvažovat , než nás zaprodá?  Už tolikrát jsme byli svědky, kdy změnil to, co řekl předtím, že uvěřit mu, je bláhovost.

9 0
možnosti

pěnice

9. 12. 2011 21:33
Jednu věc nechápu.

Když Kalousek rozhodl změnit podmínky stavebního spoření, všichni křičeli, že měnit uzavřenou smlouvu nelze. Tady se mění uzavřená smlouva každou chvíli , vysvětluje se to vývojem a nikomu nevadí, že to je utahování šroubu na maximum a pořád je to těm dvěma ,podle mně diktátorům, málo. Ostatní země jen přikyvují, stejně se jich nikdo na nic neptá. Vždy se jen dočtu, že se sešli ti dva . Ostatní jsou jen křoví!!!! To je můj laický pohled .

13 0
možnosti

Streit

10. 12. 2011 13:31
Re: Jednu věc nechápu.

Vystihla jste to přesně. A stačí na to selský rozum. Taky nechápu, jak ještě dnes po tom všem někdo může nechápat 8-o

R^

0 0
možnosti

kladivar2

9. 12. 2011 21:10
V necem mate pravdu ale .....

pravdou je ze  Van Rompuy, Barrosson a Ashton zrejme dostali od Merkozy nahubek. To jste si nevsim je vy.

Posledni dobou byl Barroso a  Van Rompuy az moc namachrovani a velkohuby a nedoslo jim ze hlavne z penez nemeckych platcu dani jsou zivi coz jim muselo byt zrejme pripomenuto.

To ze Necas tvrdi ze vubec nic nevi, to nam pan Necas tak trochu lze. Vsichni zastupci statu dostali predbeznoy navrh novych smluv. Pokud to nekdo predcasne pusti (aspon ty veci o kterych se napr. debatuje na nemeckych TV kanalech) tak taky nemusi politicky prezit funkcni obdobi. Ceho se v Cesku netreba bat je ze by se zvysil vek odchodu do duchodu. Uz ted jsou vyssi jak v Nemecku. Ale co prijde, a na to dam krk, je ze se zdvihnou dane a budou pekne progresivni, zrejme tak jak momentalne v Nemecku. Na tohle (Česko je ráj živnostníků, jejich průměrná daň je 300 korun ročně) by mohly pak vsichni rychle zapomenout. Zrovna tak skoncej kseftiky s Gripenama, Panduarama, etc.

0 0
možnosti

kladivar2

9. 12. 2011 21:10
Pokracovani - V necem mate pravdu ale .....

Dal pisete; My jsme jedním ze „zřizovatelů“ EU, nikoliv podřízenou složkou. Ta EU uz existovala, a o dost lepe nez dnes, kdyz jste se jeste v Cesku uklaneli na 1 Maje pred tribunou vedeni UV KSC.

Dalsi vas odstavec je "Německá ekonomická síla vyrostla na zbídačení celých národů, protože za jeho existence vzrostla pasivní obchodní bilance dnes ohrožených států několikrát."

Rozvedte to trochu ktery ze ty narody zbidacila a jak? o tom se da dost siroce diskutovat. Mate treba na mysli ze za to muzou Nemci ze v Recku nejvetsi bohaci, rejdari, maji od statu vyjimku a nemusi platit dane? Nebo Nemci muzou za to ze klicovy, obuvnicky a textilni, prumysl v Portugalsku si Portugalci vystehovali do Ciny?  Rad jsem si drive kupoval prave Portugalske boty z prave kuze. Byly uzasne a cenove v prumeru. Dneska se to neda vzit na nohu to co dovezou ty jejich firmy z Ciny.

A dalo by se pokracovat

0 0
možnosti

hasmen

9. 12. 2011 20:49
U mne opět karma!

Mimochodem,všiml jste si v těch zprávách,jak pan se pan premiér cpal k paní Merkelové,až nakonec s vítězným úsměvem vedle "své paničky" stál?;-D

0 0
možnosti

_sluníčko

9. 12. 2011 20:52
Re: U mne opět karma!

a žádnej potlučenej? Pan premier začíná být těžkotonážní  :-/

0 0
možnosti

Ghost Dog

9. 12. 2011 20:42
a není to málo Sarkome Merkozy? ..

.. je ještě třeba zbavit těch zbytečných pravomocí ČNB, převést je na ECB .. následně by došlo k uvolnění kapitálu dceřiných bank a převedení do těch mateřských ..

.. doufám, že k tomu nedojde, ani kdyby Šarkézy na Mekelovejch kozách jel (převzato z diskuze :-)) ..

.. karma R^

RvEURv     ale sype se to co ;-D ..

1 0
možnosti

Streit

10. 12. 2011 13:53
Re: a není to málo Sarkome Merkozy? ..

Hin sa hukáže, Who is Who ;-)

RvEURv

R^[>-]R^

0 0
možnosti

VašekIV

9. 12. 2011 20:17
Ludvíka Vaculíka už delší dobu moc nemusím,

ale jeden jeho termínus technikus se do toho našeho vztahu k EU pěkně hodí - Vstřícná předposranost!;-O

3 0
možnosti

Streit

10. 12. 2011 13:54
Re: Ludvíka Vaculíka už delší dobu moc nemusím,

Ano, senilního Vaculíka nesnáším, ale to se mu dříve povedlo R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...