Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

AnalyzaNow

3. 1. 2012 20:49
Sekundární IQ, ale sebevědomí jako Klaus ...

Když jsem si jen přečetl názvy většiny článků blogera jeho zařazení mezi, bohužel nemalou, část populace hlasitých a tak či onak vulgárních rádoby národovců, bylo až příliš jednoznačné.

Klaus, když - stoprocentně ne s jakoukoliv mírou radostí - sledoval jak se svět, jinak zmítaný nejrůznějšími problémy a kauzami, dokázal soustředit a vzdát všemožné pocty a hold zesnulému Havlovi, si znovu a řekl bych, že opravdu, ale opravdu silně a zásadně uvědomil, že nejenže on nic srovnatelného po svém odchodu na onen svět ani náhodou nedostane, zejména ze západního světa o jehož uznání už jako věděcký pracovník ČSAV atd. za totality spolu s jemu podobnými tak či onak, hlavně podvědomě usiloval, ale že je v jeho vlastním, populistickém zájmu před světem a dokonce i před příslušníky českého kmene, se o Havla tak ři onak neotírat,ale naopak, ikdyž třeba jen "státnicky" se k těm, kteří Havla hodnotí vysoce kladně, přidat.

Pan bloger zatím tak daleko jako Klaus v tomto směru nedospěl a zdá se, (pokr.)

0 0
možnosti
A

AnalyzaNow

3. 1. 2012 20:57
Klaus nakonec "nefouká proti větru" (globální popularity VH)

Pan bloger zatím tak daleko jako Klaus v tomto směru nedospěl a zdá se, že bude ještě, spolu s jinými, kteří mají (iluzorní) pocit, že je teď ta pravá chvíle předvést se jako štěkna nebo rádoby pomocník imaginárního hrobaře eura nebo integrace EU, několik měsíců, možná i asi tak dva roky, než všem dojde, že snahy Wall Streetu a londýnské City, USA a Británie, vyhecovat finanční trhy k domění, že euro nemá naději (a že okrádání světa dolarem tedy může pokračovat:) nakonec nemohou uspět.

Takže si dopřává svých 15 minut slávy.

Ale v Moskvě hlavní oponent integrace EU, tedy zásadnější než jsou oponenti jako naše KSČM a Klaus se svojí družinou, Vladimír Vladimírovič má překvapivě víc starostí doma, než aby se mohl nadále tolik věnovat podpoře těch, kteří proti integraci EU populisticky štěkají.

To už nechávám bez komentáře otázku, zda KSČM a Putin, kteří jsou opravdu konziustentní v odporu proti integraci EU, hájí či nehájí "české národní zájmy".

0 0
možnosti
R

rito

2. 1. 2012 16:38
Já bych řekl že v dršťkové,

ale jináč zavináčR^;-D.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 16:52
Re: Já bych řekl že v dršťkové,

:-)R^

pf MMXII

0 0
možnosti
P

pěnice

2. 1. 2012 14:59
Já Vám nejdříve chci popřát

hodně zdraví do dalšího roku, štěstí a pohodu v osobním životě a slušné čtenáře a diskutéry. A k článku . Já jsem ten optimista, že se svět nezhroutí, pokud euro zkolabuje, protože jsem sice  Eu nevolila, ale stejně jsem měla jinou představu. Jak se zpočátku mluvilo jen o volném pohybu osob, volném obchodu. Ovšem to, co se z toho časem vyvinulo, by mělo lekat každého. Myslím, že poslední dobou se duel Merkel a Sarkozy ani nenamáhali zastírat, že ostatní státy tam mají jen do počtu. Jedna schůzka stíhala druhou a vždy jen ti dva .Pak ostatním jen přednesli, co by měli (spíše musí ) udělat. Ano, potřebujeme rázného prezidenta, který bude "kopat" za ty, kteří ho zvolí. Tak tomu rozumím já.

2 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 16:35
Re: Já Vám nejdříve chci popřát

Rozumíte tomu správně :) Ale kde takového prezidenta mezi těmi "kandidáty" najít ? Pokud bude prezident jen kladečem věnců, bude nadbytečný.

Přes všechny důsledky, já bych si přál kolaps eura. Už jen proto, že dokud tady bude, bude fungovat jako alibi a strašák ve prospěch nadnárodního vměšování (dnes SarkoM).

Děkuji za přání, nápodobně:

pf MMXII R^

0 0
možnosti
MC

sualk

2. 1. 2012 11:49
Myslím, že s Vámi mohu plně souhlasit.

Ovšem jen prázdný občan kolektivista si mohl nevšimnout, že V.K.se otřel o jejich prázdná ega, kritikou médií tím, že nedávají prostor individuálním schopnostem bezejmených, na což jsem do dnešní chvíle neslyšel upozornit žádného mediálního komentátora. Lenivý kolektivismus, jenž prosazují "Euroesa" ty mají prostoru vžy nadmíru.PF 2012.+karmaR^

2 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 16:48
Re: Myslím, že s Vámi mohu plně souhlasit.

Ano, ale zdá se mi, že před 2 lety to prezident vyjádřil lépe:

http://streit.blog.idnes.cz/c/117165/Prezident-Klaus-se-vymezil-proti-fantasy-politice.html

pf MMXII R^

0 0
možnosti
JV

sfs

2. 1. 2012 10:37
Ano, to je střízlivé zhodnocení.

2 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 16:50
Re: Ano, to je střízlivé zhodnocení.

Dík R^

pf MMXII

0 0
možnosti
V

VašekIV

2. 1. 2012 10:03
Pěkně napsáno,

poukázal bych ale na to, že dluhová krize nebude problémem dlužníků, ale věřitelů. Nic lepšího pro dlužníka neexistuje, než krach věřitele. Přeji Vám vše nejlepší do nového roku a hlavně málo témat k rozborům.:-)R^!!

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 10:16
Re: Pěkně napsáno,

R^

pf MMXII

0 0
možnosti
JL

jirka1965

2. 1. 2012 10:00
Prezidentovu projevu se nedá nic vytknout.

Konstatuje  D. Streit a pak začíná Klausovi vytýkat.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 10:17
Re: Prezidentovu projevu se nedá nic vytknout.

Vytýkám mu, že se nedá nic vytknout :-P

pf MMXII

0 0
možnosti

Ghost Dog

2. 1. 2012 9:48
prezidentův projev ...

.. neslyšel jsem ho, jen jsem si ho přečetl .. no ano, byl bez chuti a bez zápachu, na druhou stranu urazil jen našeho nejlepšího diskutéra Jyrku, udavače Falmera a mimoně Dluhoslava ..

.. Nečas se tváří, jako by měl VK rád, nikoliv však celá vláda, tak možná ten vztah také nechtěl příliš hrotit .. ono té nevraživosti je už tak dost ..

.. resumé: nezarmoutil, ani nenadchnul .. odpusťme našemu "stařičkému" mocnáři jeho vrtochy ;-D ..

ať je letošní rok lepší než ten minulý a horší než ten nadcházející .. vám i ostaním přeje GDR^

2 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 10:18
Re: prezidentův projev ...

Dík R^

pf MMXII

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 1. 2012 9:25
Všem čtenářům přeji mnoho úspěchů i radosti v novém roce

[>-]

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

2. 1. 2012 8:37
Bravo Dušane ....

R^

1 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

2. 1. 2012 8:39
Re: Bravo Dušane ....

dal jsem ti hlas v ankete o diskutera roku, marecku ... ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...