Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T.M.

28. 10. 2012 0:02
Plný souhlas

peníze dávno zničili férový sport. A z Armstronga se dělá ďábel. Rv

2 0
možnosti

Streit

28. 10. 2012 13:23
Re: Plný souhlas

Tak nějak R^

0 0
možnosti

wiki5.5

27. 10. 2012 19:03
uz aby zacaly konspirace

Armstrong byl sponzorovany americkou postou... no je jasne, ze CIA nemohla sponzorovat primo, takze konspiratori, je to prece jasne, je to vsudypritomna CIA

1 0
možnosti

fr-mottl

27. 10. 2012 14:35
Armstrong byl a je profesional kazdym coulem

Predne - Armstrong doping nevymyslel.

Kdyz zacal Armstrong zavodit, tak se pred nim zjevil svet plny dopingu a on pochopil, ze kdyz chce vitezit, tak musi byt i v teto 'discipline' ten nejlepsi. A jako absolutni profik se tomu prizpusobil a choval se podle toho. A take se zasadil o to, aby lide z jeho tymu nebyli chyceni. At uz to bylo pres znamosti u internacionalniho svazu cyklistiky nebo zajistenim tech nejlepsich preparatu a znalosti, kdy prijdou kontroly.

Neni nezajimave, ze jakmile zavodnici opustili Armstronguv tym, tak rada z nich nejednou narazila (viz Heras, Landis).

Armstrong byl profesional!

1 0
možnosti

sycek

27. 10. 2012 10:11
pane streit

vvy jste uplne vedle, to ze amstrong dopuje bylo jasny dlouha leta, jen to delal tak chytre ze se dlouho to nedalo dokazat, a co je zvlast odporny, tak se s opovrzenim vyjadroval o tech ktere se dali chytit, ze jsou blbecky, odpornej smejd

2 0
možnosti

dva mraky

27. 10. 2012 10:25
Re: pane streit

Tak proč mu to tedy procházelo když to bylo taaak jasný, pane Chytrý. Kdyby to bylo jasný, vyběhli by s ním už dávno, měli na něho políčeno. Nebylo, není a nikdy to jasné nebude, pokud nám to Armstrong v nějaké upřímné chvilce sám neřekne, my se tady na blogu můžene jenom dohadovat.

2 0
možnosti

Pietrolini

27. 10. 2012 9:50
Svět je zkažený.

Proč by sport měl být poctivý???;-)

1 0
možnosti

PAVEL5

27. 10. 2012 8:02
vy všichni moralisté,

křišťálově čistí sluníškoví lidiškové, přiznejte se, kolik z vás sleduje vrcholový sport v TV? A sledovali byste jej, kdyby cyklisté na TdF jezdili pomaleji, atleti by neatakovali hranice WR, lyžaři, fotbalisté, hokejisté a další a další neběhali a nebruslili jako motorové myši v době, kdy už by dávno za normálních okolností padli? Pokud nejste pokrytci, odpovíte NE. Protože už si všichni tak nějak zvykli na to, že takto to prostě funguje. Celý ten obrovský byznys, počínaje TV společnostmi, přes jejich reklamní partnery (kteří dají neskutečné prostředky jen tam, kde se dá dívat na tyto nadlidské výkony), zmlsané diváky až po sportovce, kteří s pomocí dopingových laboratoří a týmů vědců tyto požadované výkony předvádějí. Takže vy, TV diváci laskavě neodsuzujte Armstronga a další veřejnosti předhozené oběti v rámci jakože boje proti dopingu, ale odsuďte celý systém. Tím, že se na tohle divadlo nebudete dívat. A běžte se projet s pojskem na dámském kole kolem přehrady.

2 0
možnosti

captain cook

27. 10. 2012 9:33
Re: vy všichni moralisté,

tak za sebe mohu odpovedet, ze ano.

S radosti bych se dival na TDF, Giro, Vueltu, Tirreno-Adriatico, Dauphine Libere,Tour of Turkey atd i bez nadopovanych masin.

Aspon bych vedel, ze ma lepsi sanci vyhrat ten, kdo umi a ne ten, kdo ma za sebou nejvycuranejsiho farmaceuta. Vsichni sportovci NEJSOU nadopovani a kdybychom se od techto sportu otocili, poskodili bychom prave ty, kteri se snazi mezi nadopovanymi zavodit s cistym stitem. Take neni pravda co pises o sponzorech. V poslednich letech mnozi z nich zjistili, ze se verejnost obratila a povazuje doping za hanbu. Proto se take obraceji sponzori, kteri nechteji aby se jejich jmeno vlacelo v ocich verejnosti v blate.

A negeneralizuj!!

Koho bavi jen nadopovane masiny, u nej to mluvi pouze o senzace-chtivosti, ne o opravdove lasce ke sportuRv

3 0
možnosti

MASAP

27. 10. 2012 0:34
Nerozumím

Armstrong dlouhodobě podváděl, plánovitě a cíleně, a vy ho hájíte, že má rakovinu, dává na charitu a hrozně se při závodech nadřel. Myslím, že ho nikdo k dopingu nenutil a celou dobu, pokud nemá IQ tykve, musel počítat s problémy. Vaše argumenty jsou jak u Klause, když osvobodí podvodníka, že se musí starat o nemocného manžela. A z těch stamilionů se ta charita platí docela dobře.

6 0
možnosti

kopr13

26. 10. 2012 23:54
Každej je tzv. čistej do tý doby než ho chytnou ...

a jak psal níže Ghost Dog, je úplná příšernost jak od něj dávaj ruce pryč "sponzoři" až poté co "zjistili" že chlapec armstrongů taky zobal ... to je fakt k blití !!!

Tak pane Streit - teď už se OPRAVDU loučím (byl jsem cca 9 dní mimo diskuze a opravdu mi to nechybělo - to není myšleno proti vám :-))  jen se divím, když jste tak dokonale trefil nejen bývalé "dopingové" státy jako byla NDR a i současné (Čína,USA,...) jak jste mohl přehlédnout nemalý příspěvek takových dopingových velmocí jako byl SSSR a jeho nástupce Rusko ... doufám, že to nebyl úmysl, ale jenom přehlédnutí v tom fofru ve kterém jste ten článek psal ... :-)

5 0
možnosti

Streit

27. 10. 2012 13:41
Re: Každej je tzv. čistej do tý doby než ho chytnou ...

Rusko a NDR, to mi nějak splynulo, nebyl v tom žádný úmysl ;-)

Jinak jsem rád, že jsme se na závěr shodli (spolu s Vámi i s Ghost Dogem) R^

Děkuji za přízeň. Tak se mějte hezky, vzpomenu si na Vás :-)

0 0
možnosti

MJFA

26. 10. 2012 22:38
Zkrátka

Sedmkrát vyhrál a je to. To že dnes někdo tvrdí opak, je irelevantní. Tehdy byl první a nechytli ho.

0 0
možnosti

bednarik62

26. 10. 2012 22:25
Jestli

by OSN nemělo založit spec laboratoř, která by se pohybovala od utkání k utkání, od mítinku atletů ke gymnastkám, od basketbalu, volejbalu přes vodní sportovce, plavce a horolezce k tenisu. Dnes už víme, že SSSR a DDR výzkumné ústavy se zabývaly ((dnes už ne???)) výrobou účinných látek, které by sportovcům pomohly při plném nasazení a z těla se "vypařily" rychle po závodě. Při pohledu na atlety dobíhající po 10 km obrovské zátěži svižně a s úsměvy do cíle, určitě to ty kritičtější diváky dnes a denně napadne. Armstrong je hromosvod, asi nějakému páprdovi nic nedal.

0 0
možnosti

captain cook

27. 10. 2012 1:47
Re: Jestli

"by OSN nemělo založit spec laboratoř," za ucelem podpory dopingu nebo detekce dopingu?

-

"Armstrong je hromosvod, asi nějakému páprdovi nic nedal." je kec hodny sveho puvodu od stolu v hospode v dobe, kdy se pivo posililo tuzemakem;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...