Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a87r85a 46R63a34n21k

21. 3. 2013 4:42

Russia-Cyprus Money Flows Imply Laundering, Schaeuble Says ...

http://www.bloomberg.com/.../russia-cyprus-money-flows-imply-launderin...;-)

0 0
možnosti
Foto

Blog je nesmysl. EU je jako rozhodčí bez píšťalky a červených a žlutých karet. Má-li EU fungovat je třeba aby v Bruselu nebyli přežvýkavci ale odborníci a mohlo by jich tam být klidně desetina a hlavně musí mít pravomoce. Je nemyslitelné, aby v členských zemích měli rozdílné výše daní, stejně jako procenta z úroků atd. Má-li to fungovat, musí se pravidla zpřísnit anebo na EU zapomenout. Lokální politiky není radno poslouchat, když EU kritizují. S přenesením pravomocí do Bruselu klesají zákonitě jejich zlodějny a proto křičí.

2 1
možnosti
Foto

Zlodějny naopak rostou s každou úrovní přerozdělování o 1 řád!!

1 1
možnosti

danovy raj a zebra o miliardy? to preci nema logiku? Ne nadarmo se rika "Kdo s čím zachází, s tím také schází"

Jinak EU nabida 10 miliard kdyz se o zbytek postara Kyperska vlada. Tech 6,75 a 9,9% si vymyslela Kyperska vlada ne EU. EU je suma fuk kde Kypr veme tech 5,8 miliardy. Zrovna tak mohli zvysit DPH, privatizovat statni podniky/firmy, etc.

Copak jim pane Streite EU ukradla? svobodny rozhodovani o danich a ze je budou mit tak nizke aby pritahly vselijake vycuranky co tam zalozej firmy properou a ulozej cerny prachy. Kdo chce penize Kypr nebo EU?

3 2
možnosti

19. 3. 2013 11:37

Vite, to mate jedno. kdyby EU ty penize vyplazla bez podminek a vsechny, tak pan autor napise, ze EU zase okrada ostatni zeme.

1 1
možnosti

já myslím, že to není chyba EU - Kypr se nepochybně vlastní vinou dostal do problémů a jeho banky mají tendenci otočit kopyta - tedy vlastníci potenciálně mohou přijít o všechno nebo téměř všechno (tak jako jsem já kdysi přišel v unionbance). EU nabídla pomoc, ale protože nechce být dojná kráva, co vše vyžehlí (na to se dobře zvyká), chce spoluúčast - tedy nepřijdete o vše, jen o deset procent. Co já bych za to kdysi coby věřitel unionbanky dal! Naštvaní přeci nemohou být na EU, ale na svou vládu, své bankéře a své rozhodnutí, kam peníze uložit. Nic jim nebrání pomoc odmítnout.

3 3
možnosti

Podle mne je to jen bratrska pomoc spratelenych statu Evropskeho svazu. Nic vic bych za tim nehledal. Til nebozaci na Kypru muzou byt radi, ze neprijdou o vsechno diky zasahu bratrskych narodu.

1 3
možnosti

18. 3. 2013 17:21

Uz je to zase jiste, jako to bylo s gulasem a balenymi koblihami - vsechno to narizuje EU.

2 2
možnosti

Co ta zlodějina ale bude znamenat pro budoucnost.Lidé si přestanou být jistí bezpečností svých vkladů,vyberou je až na nezbytné minimum pro stálé platby,banky s odlivem vkladů začnou mít problémi a začnou hrozit bankroty,ekonomika půjde ještě vice dolů,nízké výběry daní,a jsme ve spirále smrti,a to všechno pro jeden geniální nápad páru geniů.

3 0
možnosti

no on by to mohl být i záměr - donutit lidi utrácet

0 1
možnosti

EU nabidla Kypru pomoc, kterou nejak podminuje. Vlada Kypru pomoc muze prijmout, muze i take odmitnout. Pokud Kypr vklady zdani, bude to hloupost a bez debaty i zlodejina. Tezko z toho ale vinit EU. Dalsi vec je to, ze kazda dan je z principu spatna, je jedno jestli zdanujete zisk nebo majetek, uroky nebo vklady. Problem je v tom, ze kypersti stradatele nedostali cas prispusobit se, nebyli informovani v predstihu. Myslim, ze Kypr tim, ze se pripravi o dobrou povest v dusledku strati mnohem vic, nez kdyby evropskou pomoc odmitnul.

0 4
možnosti

Zdá se mi, že žijete stále ve virtuálním televizním světě protože napsat - vláda Kypru může přijmout nebo odmítnout - vypadá jako by ta vláda Kypru dělala něco pro lidi na Kypru. To už milý pane dávno neplatí, vlády jsou především služebnictvo vééélikého byznysu. A nic na tom nezmění ani nějaká ironická odpověď.  Tím je pak celý zbytek vašeho názoru o ničem.

5 0
možnosti

Pouze nevím jak tuto krádež správně nazvat. Znárodnění to není, protože je  nařízení EU. Tak bych to nazval "ZEVROPŠTĚNÍ" vkladů všech bez jakekoliv diskriminace (diskriminaci tu EU nesnáší), tedy od drobných střadatelů až po velké tuneláře a od Kypřanů přes Rusy, že až po Američany (ale to asi ne, to by byl donucen Obama kongresem ječet jak Viktorka u splavu;-D)

3 0
možnosti

já bych to ani jinak nenazval. To prostě je prachsprostá krádež. Kypr by jim měl hodit euro na hlavu a vystoupit z eurozóny.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...