Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Silné výrazy, ale hloupý obsah - jen "revoluční" výkřiky vytržené z kontextu, Kypr má problémy a požádal EU o pomoc. Ta nabídla 10 mld Euro, ale pod podmínkou, že Kypr přidá(ušetří)  5.6 mld . To je celá role EU. A "hrdá" a za odmítnutí oslavovaná kyperská vláda se po nedohodě o pomoci v Rusku vrací k původním návrhům EU .

1 2
možnosti

....Už teď oproti euru posiluje dolar i zlato.

Tak to je voda na mlejn jedny z nejvetsich exportnich zemi R^

1 1
možnosti
Foto

Já se vám divím. Vy vlastníte exportní firmu? 8-o Protože normální lidé na pokles kursu vždy doplatí vyššími cenami dovozového zboží, zejména energií vč. PHM a dokonce už i potravin. O znehodnocení vkladů nemluvě. Rv

1 1
možnosti

M26í12l75a 88Š41u74l92a

21. 3. 2013 11:17

.. vypadá to jako rakovina, chová se to jako rakovina .... a je to rakovina, tedy ta ekonomická určitě .. zhoubný nádor šířící se eurozónou, ničící zdravé buňky a zaplňující zbytek EU .. 

.. a "lékaři" jsou stejně bezradní (ti v lepším případě), nebo to dělají s nějakým, nám neznámým, zlým úmyslem .. nechce se mi věřit, že by ekonomové byli taková nedovzdělaná paka, aby nevěděli kam to vše směřuje .. to politici jsou jiní kádři, tam se hloupost snoubí s pokrytectvím a prospěchářstvím .. vezměte politikovi moc a zbude nám tady nahý nezaměstnaný bezdomovec, tedy obrazně, oni mají ve štrozoku nacpáno .. ale moc, to je to, co je žene pořád výš .. a nás pořád níž a níž .. 

.. snad se to obskurní společenství do roku 2020 rozpadne, nebo lépe ještě dřív .. bude to bolestivé jako rozvod, ale budeme moci začít znovu, sice s málem, ale nadějí, že se z toho dokážeme vylízat .. myslím, že na to máme, dokázali jsme to po rozpadu R-U, dokázali jsme to po II. WW a dokázali bychom to i po roce 1989, tehdy nám to šlo, kdyby nepřišel ten úlet se vstupem do EU .. 

.. kruci, máme tu ještě pořád spoustu pracovitých a přemýšlivých lidí, jen to nechce oddalovat, až zničí naše školství i tu poslední generaci, bude to skoro nemožné .. 

.. karma Dušane R^ .. 

RvEUX

9 4
možnosti
Foto

Politici jsou naprostí diletanti:

http://streit.blog.idnes.cz/c/169271/Politicke-kryti-vseho-schopnych-diletantu-WikiLeaks.html

Pro ty evropské to platí násobně. Ovšem na provázcích je vodí mocní finančníci. V USA problém vyřešili tak, že za pomoc bankách rozředili jejich vlastníkům jejich podíly. V EU akcionářům bank nechtějí sebrat nic, chtěli si na Kypru ověřit, zda to zaplatí klienti svými vklady. Teď se dostali do neřešitelného problému. Fakt jsem zvědav, co vymyslí. Existují jen špatná a více špatná řešení.

Jsem rád, že na schopnost Čechů se vymotat z problémů, máme stejný názor. To kosmopolitní čecháčci nikdy nepochopí.

A díky za karmu i hezký komentář R^

[>-]

4 3
možnosti

Souhlasím. Antidemokratická unifikaci je výsledek socialismu sociálních inženýrů. Dejme si opravdu pozor na Českou levici ve volbách 2014. Pokud pravice nezačne občany řádně seznamovat s poctivým výkladem kapitalismu, zavládnou nad naší zemí pekelné, s demokracií neslučitelné loupeživé penězovody socialistických bratří všeho altruistického rovnostářského světového hnutí amaterismu nových cest k dalším ekonomickým pádům po kterých se tito loupežníci zřeknou i svých dolních bratří. Skutečnou pravdou nám zůstane pouze to, že poté již bez řádného nestranného soudu poteče láskyplná altruismem vzpěněná krev.

4 4
možnosti

jako kdybych cetl pouceni z krizoveho vyvoje. Tak tenky led je mezi komanci a tzv. pravicaky, kteri ve skutecnosti nemaji s pravici lautr nic spolecneho, demokracie a svobodna volba je pro ne spanelskou vesnici,

4 5
možnosti
Foto

Tu poslední větu by slušelo zarámovat, nebo vytesat na průčelí ČNB.

3 3
možnosti

Tak si jí zarámujte nebo vytesejte na průčelí ČNB. :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...