Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Najjednoduchším a zároveň najistejším spôsobom, ako rozvrátiť či zničiť nejakú inštitúciu, je dať do jej čela iniciatívneho blbca. A takých blbcov je v súčasných euro štruktúrach väčšina.

Niektoré poučky z čias socializmu platia aj v súčasnosti. Jedna z nich je: iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ. :-)

2 2
možnosti
Foto

Tady se snoubí zvrácenost instituce, v jakou se vyvinula EU, s šílenou iniciativou jejich představitelů, ale i národních nadháněčů :-(

1 3
možnosti

Barroso vyměnil s Ruskem víza za Kypr

2 1
možnosti

M42í35l30a 77Š79u14l59a

22. 3. 2013 19:00

.. Rusko už vyztužilo své hliněné nohy a stalo se významným hráčem na světovém kolbišti, a to nejen ve vojenské oblasti, ale i té ekonomické .. EU jde přesně opačným směrem, jejich železobetonové nohy se začínají drolit a armovací ocel rezivět .. 

.. a to se tihle "šprýmaři" neustále strefovali do V. Klause pro jeho racionální myšlenky o hospodářské spolupráci s Ruskem .. oni ti chytrolíni nepochopili, že v Rusku už dávno nevládne socialismus, že neexistuje žádný internacionální ÚV KSSS, že bratrské finanční pomoci se jim tak nedostane, ale že tam platí tvrdé tržní mechanizmy, které by se ani nám zas tak moc nezamlouvaly .. 

.. takže všem těm vysmívačům VK by bylo záhodno připomenout, že i v tomto měl VK pravdu ..  s Ruskem je třeba vést korektní obchodní vztahy bez ohledu na emotivní vnímání nedůvěry všeho, co přišlo, či přijde z východu .. EU nám již dokázala zničit mnoho z ekonomiky státu, hledejme tedy vlastní cesty k prosperitě stejně, jako to bez jakýchkoli uštěpačných poznámek dělá Německo ..

.. a udělalo mi to fakt radost, že Barosso dostal přes zadek jak malé zlobivé děcko ;-D ..

.. karma Dušane R^ .. zítra jedu podpořit ekonomiku Německa, neboť se to tady nedá žr.., vlastně papat (ty Babišovy hnusy) .. 

.. a hezký víkend ...

6 6
možnosti

Už jsem se obával, že nebude - karma Dušane!

No, hlavně si udělejte obrovské zásoby skvělého jídla, které si dovezete z Německa.

Zdejší potraviny jsou vhodné maximálně pro příznivce Babišovo jídelníčku. Hlavně používat svůj rozum.

Já, se služebně dobývalého Z. Německa dostanu v průměru 4x do měsíce. Také jsem dříve kupoval ty nejzdravější potraviny, než jsem zjistil, že to samé se dá koupit i u nás a levněji. Já blbec si neustále kupoval sulc ve sklenici, dokud mi kolega neřekl, že ten samý kupuje u nás ve městě. Levnější. Vyplatí se koupit prací prostředky, věci do myčky, aviváže. Píšu jen o běžném zboží.

Jestli můžu doporučit, tak výborné obchody jsou REAL! Ve východním N. nejsou. Nejbližšší je ve Zwiesel, kousek od Železné rudy. O mého bydliště 1,4 hod cesty.

2 1
možnosti

Z toho lejna, do kterého tentokrát šlápli, se asi dostat vůbec nejde.

Nedovedu si představit, jak by se to dalo vyřešit. Své peníze v kyperských bankách teď už samozřejmě nikdo nenechá - jejich otevření je rovno jejich pádu během hodiny (mohou třeba přerušit internetové i faxové spojení, ale to je jenom malé oddálení...). A samozřejmě to znamená odliv cizích peněz z bank celé eurozóny, možná i celé unie.

A nepochybně to otřese i důvěrou majitelů účtů u nás, přestože u nás působící bankovní pobočky byly prý dosud v pořádku.

Když se komunisti u nás kdysi rozhodli sáhnout na vklady (nejprve jen blokací, reforma přišla až mnohem později), museli k tomu vydat úděsný devizový zákon a následně i zadrátovat hranice, aby jim lidé i s majetkem neutíkali.

5 3
možnosti
Foto

Uvažujete rozumně. Co na to říct? :-/

3 3
možnosti

Pane Streite dovedete si představit to, kdyby se pan Barroso 2.dubna zamotal při vyvěšování unijní vlajky na Pražském hradě a byl jí nešťastnou náhodou udušen? Myslíte si, že by nás ministr Picek před EU podržel, zaprodal nebo by požádal o zásah Putimských vojsk?

3 3
možnosti
Foto

Vy máte nějakou předtuchu? ;-D

Nevím, Picka neznám, ale mohl by požádat o zákrok Řeky, ti jsou snad nejlépe vyzbrojeni. Mohli by nás chránit před putimskými (i putinskými) vojsky ;-)

1 1
možnosti

to je samej diletant, samej hlupak, kdo to ma cist?8-o

6 7
možnosti

Se Streitem to jde s kopce, když musí futrovat svoje články odkazy na svoje články. „Už před čtyřmi dny jsem ve svém článku… „ aneb slovy klasika „O tom jsem již před válkou mluvil s panem okresním hejtmanem.

10 9
možnosti

"na adresu EU slova o slonu v porcelánu" A jak to okomentoval náš Schwarzenberg?

6 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...