Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za sekretářku (možná i milenku) pana Nečase a její obrovské příjmy odpovídají pravicoví voliči. Hlavně pražští pravicoví voliči. At si to tito vyříkají s Nečasem.

2 2
možnosti
Foto

Vy jste ještě nepochopil tu hru na "pravici" a "levici"? 8-o

A žádná pravice u vlády (v Praze ani jinde v ČR) není :-/

3 2
možnosti
Foto

smutna realita

karma

3 2
možnosti

Už zase jsme téměř doma.;-)

No je to hodná holka ta Hanka Zagorová, ale ona už několik let bere 600tisíc korun a milion, 2 miliony berou všichni ti Jandové:-D

2 5
možnosti
Foto

Hanka Zagorová si své peníze nikoliv z našich daní vyzpívala, to mě netrápí.

Ale premiérova "ředitelka všech sekretářek" si své peníze z našich daní co?

:-P

4 5
možnosti
Foto

Abych pravdu řekl, překvapil jste mne. Tím, že "lezete" do věcí, které stejně nikdo hned nezmění. A je to ztráta času. Nečekal jsem to od Vás tím spíše, že většinou s Vámi souhlasím. Raději podpořte nějakým smysluplným příspěvkem senátoraTomia Okamuru, který jasně proklamuje ve svých základních tezích svého programu, odpovědnost a z toho následnou referendem podloženou odvolatelnost šmejdovských politiků. Potřebujeme to my všichni.  Jak to funguje všichni víme, ale potvrzuje to i zkušený Ringo zde    http://www.youtube.com/watch?v=SDBjZihS89g

1 6
možnosti
Foto

A já si zase myslím, že politici musí být pod tlakem, aspoň mediálním. 

Co se Okamury týče, já bych jej nevolil. I když horší než dnešní parlamentní strany nebude. Já si počkám na konzervativní euroskeptický subjekt založený na osobních svobodách.

3 3
možnosti

M22í32l63a 84Š29u46l88a

6. 5. 2013 12:48

.. tak já nevím Dušane, co tím sledujete, proč tyto štvavé články vlastně píšete .. my, spořádaní občané naší krásné socialistické vlasti chceme klid na práci, usměvavé rolnice, dělnice a pracující inteligentky, rozzářené dětské oči vyhlížející svojí zářnou budoucnost pod vlídnou rukou soudruhů z ÚV KSEU  ;-D ..

.. tak za 1) vláda, poslanci a senátoři zvolení v řádných i neřádných volbách slibují, že budou vše dělat pro své voliče jak nejlépe umí a v jeho nejlepším zájmu .. lid obdařený volebním právem (pracovně ho můžeme nazvat plebejci) za tuto péči odevzdává část výdělku na služby, jako je obrana vlasti, ochrana soukromého majetku a životů, ochrana zdraví, rozkvět země (budování silnic, dálnic, chodníků a kanalizačních vpustí) a podobně .. má, jako zaměstnavatel právo na určité informace, jako třeba, kolik vlastně toho kterého ministra, poslance, senátora, státního zástupce, soudce, či státního úředníka platí, což v soukromém sektoru zaměstnavatel ví i zadarmo a tuto informaci nemusí zaplatit .. 

.. za 2) vláda, poslanci a senátoři (nazývejme je pracovně patríciji) se oproti teorii o zaměstnavatelem a zaměstnancem chovají zcela v duchu monarchistického pohledu na svět, kdy patricij je potomek božského původu a plebejec jen prostředek k zajištění hmotných statků paticije, což je i vysoká státní úřednice, do jejíhož platu nám je kulový, anóbrž jí přeci platí Nečas a ne my ;-€ .. to má snad logiku, ne?

.. no jo, trochu jsem se rozkecal, ale já to tak už skoro i vidím (neplést si s panem poslancem Vidímem), že se k nám takto přesně chovají .. 

.. no a jako vždy KARMA!! .. R^

8 6
možnosti
Foto

Vidíte to správně, ale ještě velice smířlivě ;-D

Já tu Vaši satiru snad ani nebudu rozmělňovat...

Takže jen: Díky ;-)R^

4 4
možnosti
Foto

jistě, v tomto souhlasím, od Úřadu vlády, potažmo premiéra je to ubohé a zbabělé chování, nic nového... bohužel... princip, kdy se zvolení politici a jejich úředníci chovají jako nadlidé, místo toho, aby pokorně odpověděli panu občanovi, jaké částky si vyplácí z veřejných peněz, je jedním z důvodů všeobecné nedůvěry k politikům... obzvláště premiér by si měl být schopen obhájit, za co a kolik vyplácí svým lidem, Nečas to ale evidentně není schopen zvládnout a ještě se chová jak zbabělec...

12 1
možnosti

J30i67ř50í 71E31u70l25e46r

6. 5. 2013 12:12

Naprostý souhlas. Situace tohoto typu jsou alarmující nejen v nejvyšších vládních vrstvách.

7 1
možnosti
Foto

Ano, sám vidím, že je to prolezlé až na úroveň obce :-(

Dík R^

4 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...