Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ano pane kolego takhle by to měl chtít a chápat každý slušný člověkR^

2 0
možnosti
Foto

No, bohužel jsou slušní lidé, kteří chtějí ve válečném stavu dodržovat mírové dohody.

Děkuji, že jste mě pochopil R^

0 0
možnosti

M38í30l18a 30Š56u51l12a

21. 6. 2013 15:18

.. souhlasím, jde o zachování demokracie a svobody .. tak se ptám, má nám demokracii a svobodu zajistit Policie, Státní zástupci a soudy? .. 

.. jsem skeptik, čtu si i jiná hodnocení celé této kauzy, vyslovují je lidé, kteří rozhodně nejsou příznivci ODS (protože o tu tady jde především, ne li jen o ni) .. 

.. proto se ptám: byla adekvátní takováto monstr akce? .. proč jsou Janoušek, Rittig a Hrdlička na svobodě, nikdo je ani nepozval k výslechu, když toto vše vzniklo na základě odposlechů jejich telefonů? .. všichni se hlásí k praxi trafik, všichni to dělají, proč tedy jen ODS? .. že to jsou prý tři kauzy, které mají společný jmenovatel, že se o těch lidech bavil Janoušek a Rittig, co je to za hru? .. VOZ je v takové kondici, že samo ani nezjistí, že je někdo odposlouchává a sleduje,  to si konečně UOOZ chtělo spravit reputaci, když výsledky jejich práce jsou tristní?  ..

.. a nebo nám nikdo nechce říci, že na ně mají těžší dělostřeleckou munici, kterou nám z nám neznámých důvodů nechtějí představit .. 

.. další možnost je, že na ně nemají vůbec nic, čím by je mohli obvinit, aby to nezávislý soud nesmetl ze stolu? .. 

.. já osobně nechci, aby o tom, co demokracie a svoboda je, rozhodovali policajti, státní zástupci, nebo soudci .. a to se tolik nadává na Ústavní soud, že si hraje na třetí komoru parlamentu ..  .. nic pořádného nevíme, ale už vážeme smyčku .. no, já si počkám až do finále ..  .. jo, a neobhajuji je, ano ODS, ano politiky obecně .. pokud skutečně něco nezákonného spáchali, pak ať za to nesou následky ....

0 0
možnosti

M68í23l97a 65Š53u16l89a

21. 6. 2013 15:21

.. Bože, já jsem matla .. oprava: ani ODS, ani politici obecně ...

0 0
možnosti

:-)  Už jsem se o tom zmínil včera. Policisté měli s hlubokou úklonou před akcí, kterou připravovali rok a půl, přijít k Nečasovi a Němcové a požádat o zahájení akce. Tak si to představují ti, kteří se cítí býti ohroženi. Tak to nefunguje! Důležité je hned v úvodu trochu nabourat psychiku, těch sebejistých a nafrněných papalášů, kteří si myslí, že oni jsou ten výkvět společnosti, které je určeno dojit stát, potažmo samozřejmě nás! V tomto  případě zmiňuji obvykle rychlokvašku z Plzně Bendu a samozřejmě Topolánka s tunami másla na hlavě. Ti považují korupci (kromě dalších), za normální, která je vyhrazena pro tuto elitu společnosti! " Hanba pluť", jak se praví ve Slezsku !  R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Ano, momentálně má obsah přednost před formou.

Dík R^

2 0
možnosti

J21i20r77i 73C38e95e

21. 6. 2013 12:23

Ano, tak to je.. Příjde m, že v tom jekotu o ohrožení demokracie úplně zaniká to, že si někdo z okruhu premiéra úkoluje vojenskou rozvědku kvůli soukromým zájmům. Dnes je to manželka, zítra to mohou být političtí konkurenti a pozítří někdo, kdo napíše neuctivý blog o straně a vládě..

5 0
možnosti
Foto

A tak to je. Naprostý souhlas.R^

5 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že Vás vidím :-)

A děkuji R^

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, jindy s Vámi sice nesouhlasím, ale dnes je to vynikající. Musí vládnou demokracie, a nikoliv kmotři a s nimi zkorumpovaní úředníci a možná i někteří soudci. Bylo načase tento už pomalu mafiózní stát vracet zpět na cestu demokracie. A je lhostejné, že start musela zahájit monstrózní policejní akce. Už to může zkazit jen nějaká odporná, darebáky chráníci amnestie, jaká tu letos už odezněla. Však také její autor nejvíce potrefeně křičí....R^

7 0
možnosti
Foto

Děkuji R^

Ale nemyslím si, že Klaus by se cítil nejvíc ohrožen. Jsou i někteří další lidé, jichž si vážím, kteří vidí některé přeexponované metody jako ohrožení svobody. Můj článek pak má být odpovědí na tyto obavy. Obavy z kontroly orgánů činných v trestním řízení politiky jsou totiž naléhavější.

2 0
možnosti

V podstatě věci se naprosto shodneme, opět tu jde o získání kontroly moci zaákonodárné a výkonné nad mocí soudní. Ale celou tu akci PČR a SZ v Ostravě dělali na základě povolení od soudu a nikdo z nás neví, jaké informace měli policisté, proto si nemyslím, že není na nás posuzovat zákrok, to by měl udělat (pokud k tomu je důvod) jedině soud.

Ale rozumím tomu, že se jedná o Váš názor (byť bez znalosti situace).

1 0
možnosti

Správně mělo být "proto si myslím"

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...