Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prezident Zeman ve čtvrtek v Berlíně jako svůj evrop(an)ský sen představil podle něj tři klíčová témata: společnou unijní zahraniční, obrannou a ekonomickou politiku. Vyzdvihl svůj sen o společné armádě, zejména jako nástroje proti terorismu. To jste napsal. Já to nevím, protože teď mám velmi málo času a jaksi toho moc nesleduji, ale jestli to Miloš Zeman takto řekl, tak to je opravdu úžasný nápad. Možná se domnívá, že to vymyslel. Pravda je ta, že zrovna tyto bodu jsou v EU od některých představitelů diskutovány již minimálně deset let. To Miloš Zeman opravdu objevil Ameriku. Jen tak mimochodem- mám před sebou skripta z PF MU v Brně s názvem - Právo evropské unie, autoři Křepelka, Skřivánková, Bacho, z roku 2010. Už v tomto vydání je o společné zahraniční, obranné a ekonomické politice pojednáváno a nejen o těchto bodech.

0 0
možnosti
Foto

Ano, vždyť píšu, že to začalo "zkraje třetího tisíciletí". Jestli to Zeman "vylepšil, tak o společnou armádu. To rozpustil NATO?

Vlastní armádu už stejně nemáme. Tomu, co zůstalo, velí milenka bývalého premiéra  :-)

0 2
možnosti

M96í70l55a 53Š52u56l29a

28. 6. 2013 12:38

Člověk je opice, která zešílela rozumem (Milan Calábek) .. Zeman je sice člověk, ale z vonku to vyzerá, že zblbnul mocí ..

.. takto to dopadá vždy, když má jeden na výběr mezi smrtí zastřelením, nebo utopením .. oboje přinese to samé, jen způsob je jiný .. 

.. asi jsme přecenili Zemanovi schopnosti racionálního uvažování, on nás vede zpět cestou k socialistickému bordelu, tentokrát pod matčinou sukní Brusele .. Karel Spáč by to dovedl ke stejnému cíli, jen jinou cestou .. 

.. asi jedinou nadějí je, že ta chcípající kobyla EU konečně naposledy kopne a chcípne .. jinak Bůh s námi a i Vámi Dušane :-) ..

..a karma R^

XEURv

2 0
možnosti
Foto

..Kdysi jsem si dopisoval se slovenským autorem Milanem Závodným, který mi věnoval knihu "Opice neveria, že pochádzajú z človeka" ;-)

..Jak napsala minule diskutující L. Hrušková, je těžko vybírat mezi čertem a ďáblem. To ale neznamená, že bychom museli zvolit zrovna Lucifera (nebo správně Satana?:)

..Karel Spáč by to nebral ideologicky jako Zeman, ale egoisticky. Neměl by žádné bariéry. A nepoklonkoval by jen EU.;-€

..Byl bych raději, kdyby ta kobyla "chcípla" aspoň tak, jako ta "udřená". XEURv

A dík R^

0 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...