Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Musí být vyvážená svoboda jednotlivce a bezpečnost celé společnosti, mít oboje na 100% asi není možné. Pro zvýšení národní bezpečnosti a pro boj se světovým terorismem jsem ochotný si upřít i kousek té pseudosvobody v podobě sledování mailů apod. To, že si píšu nebo volám s milenkou nebo posílám kamarádovi fotky nahých žen je přece každýmu ukradený. Jen ať si to klidně nějaký úředník CIA přečte, hlavně když se nám tady nebudou za pár let prohánět výbušninou opásaní fanatici s kalašnikovem v ruce. Není možné, abychom státním bezpečnostním službám úplně svázali ruce a chtěli po nich nějaké výkony. Nestojím o impotentní bezpečnostní politiku státu.

2 1
možnosti
Foto

Jinak bych řekl, že USA dělá to co všechny státy, jen mají smůlu, že to na ně prasklo.:-)

2 0
možnosti
Foto

Naopak, dělají to profesionálněji a šířeji.

2 2
možnosti
Foto

Když ono se na Ameriku tak krásně nadává. Bezva je když se třeba na Novinkách ukáže článek, že Amerika vypustila špionážní satelit. To je nadávek. Pak si stačí projet stránky  kosmo.cz a zjístíte, že Rusko podobný satelit vypustilo před 3 měsíci.:-)

2 1
možnosti
ZK

Z28d54e45n10a 23K84o12č21í

3. 7. 2013 15:26

Špionážní satelity tady už lítají 50 let - zkuste něco nového a neotřelého.;-D

Jaký pokřik spustily před nedávnem USA, když zjistily, že si číňané pravděpodobně stáhly výkresy US zbraňových systémů .... 

Po 3 týdnech zjišťuje svět, že USA dlouhodobě monitoruje nikoliv teroristy, ale  především jednotlivé vlády EU .......  ;-)

0 2
možnosti
Foto

Ano sledují své spojence, stejně jako ostatní státy, proto ani není křik těch sledovaných tak hodně sliyšitelný.Jinak onen článek o špionážním satelitu vyšel loni někdy uprostřed roku. Asi to pro levicové čtenáře bylo neotřelé a nové.:-)

2 1
možnosti
Foto

Vy jste přesně ten ovčan, jakého potřebují. Jste stejný jako třeba profesor Pafko:

http://streit.blog.idnes.cz/c/53211/Doktore-Pafko-mluvte-za-svuj-konecnik.html

Já jsem Franklinův citát modifikoval takto: Útok na svobodu je vždy především útokem na bezpečí.

3 4
možnosti
PS

Me ten vas svetovy terorismus vadi mnohem mene nez smirovani. Radeji svobodu nez bezpecnost. Krom toho ja vlastne nejaky terorismus ani za hrozbu vlastni bezpecnosti nepokladam a prestoze jsem dost zbabelec a bojim se kde ceho (napriklad z bezpecnostnich duvodu zasadne nejezdim vytahem), tak z terorismu jsem nikdy zadny strach nemel.

2 1
možnosti
ZK

Z59d41e32n32a 53K32o92č52í

3. 7. 2013 15:30

Slovo "Svoboda" je zaklínadlem US vlády a každé její vojenské operace, ve které cvičí, vyzbrojuje a podporuje teroristy !!!!;-)

0 2
možnosti
Foto

Dal bych vám tentokrát plus, ale fakt nevím, co si o vás myslet. Není to nějaký skupinový nick chlapů v hospodě, co si dělají prču? 8-o:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...