Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no to je strašné budeme Němcům platit za použití německých dálnic, tedy co si ti germáni dovolují

jinak váš úvod až po tu první část je totální kravina

2 0
možnosti

Ten chudák z ČR , jedoucí vedle mne v BMW 5 s pražskou značkou, nebude asi zase takový nemajetný, aby nemohl zaplatit dálniční známku, když KAŽDÉ auto s německou poznávací značkou platí nemalou KfZ Steuer.

Proč by měl Horst nebo Ulrich z vesnice doplácet na to, že se po Německu chce projet někdo z Vlašimi? Divím se jenom tomu, že tohle neudělali už před 15 lety.

1 0
možnosti
Foto

Každý ať si to upraví podle svého. Ale řeč je o tom, že podle pravidel EU to jen tak nejde. A kdo stojí za požadavkem zběsilé integrace? Politici, které Němci volí. Pak by měli dodržovat pravidla, které vnucují celé Evropě. :-/

3 1
možnosti

A nedivte se, že Němci, ale ani Francouzi Čechy nechcou, Češi hnědnou, začínaj se modlit k aláhovi, podpora rasismu roste, velká neschopnost hospodařit se svou zemí. Mediální demagogie. Nevzdělanost a neinformovanost o realitě. X Češi se budou ještě doprošovat, pokud nechtějí do ligy arabských národů nebo se zaštiťovat Ruskou diktaturou, která nás nenechá svobodně nadechnout ! [>-]EU

1 1
možnosti
Foto

Máte to popletené. K alláhovi se modlí EU.

5 3
možnosti

Pokud vidíte špatný návrh. Tak je dobré upozornit a nvrhnout lépe, né křičet jako malé dítě, "já chci z EU pryyyččč ;-€;-O" To není nic konstruktivního. Mi jsme ti špatní v EU, co mají 3 x více vyhlášek, zákonů, paragrafů a novel než-li ostatní demokratické státy. Žebříček v korupci vede Ukrajina a druhá ČR, třetí je slovensko. !!

2 0
možnosti
Foto

Korupci k nám ve velké míře dotáhla EU svými eurodotacemi. Přerozdělování už je takové...

2 1
možnosti

EU jsme my. Vyčistěme si vlastní politiku a pak nadávejme tam, kde to funguje o dost lépe než v ČR. Mi by jsme se měli pokorně kát a doufat, že za to jak tunelují naši politici, kde co, nás ještě nenechali jim na pospas. [>-]EU

2 0
možnosti

Mám za to, že by se nikde v evropě nemělo za dálnice (silnice) platit. Vše bylo vybudováno z daní daňových poplatníků (vyjma soukromě postavených dálnic - ale i to je otázka).Někteří Němci jezdí u nás, my zase v Německu atd. |Vždyť je to jen celoevropský propletenec. Poplatky za silnice jsou jen forma skryté daně.

0 1
možnosti
Foto

To je jiný příběh...

0 2
možnosti
Foto

pane Streite, zkuste také reagovat na ty příspěvky, které vám nedávají za pravdu.

2 0
možnosti
Foto

8-o

Chcete regulovat i to? :-P

0 2
možnosti

tak ted jste slap pane Streit sakra vedle. Pisete - "Němci jsou na své dálnice právem hrdí, ale platit za ně nechtějí" - Vite kam jdou me penize za silnicni dan? a neni to malo, ja platim za rok. ca. 350 EUR dan za auto. Tyhle penize jdou na vystavbu silnic a dalnic a jejich udrzbu.  On nekdo v Cesku, Polsku, Rakousku, Svycarsku etc plati coby soukroma osoba silnicni dan z motoroveho vozidla? nevim o tom. Kam vytahnem paty z Nemecka at to je Rakousko, Cesko, Polsko, Svycarsko, Francie, etc. tak hned za carou na dalnici stoji s natazenou rukou a zaplat. Jak dlouho si myslite ze bude jeste Nemecko a jeji danovi platci dojna krava Evropy? Ted se dokonce do Nemecka pustilo i USA viz Americký vzkaz Němcům: Váš ekonomický model poškozuje Evropu i zbytek světa.  http://byznys.ihned.cz/c1-61122770-americky-vzkaz-nemcum-vas-ekonomicky-model-poskozuje-evropu-i-zbytek-sveta -

nebo Proti Německu jde i Mezinárodní měnový fond. Omezte export, vzkazuje do Berlína. Take najdete na ihned.cz  - tohle nejak zavani tvrde komunismem - "Vsem rovnym dilem" to jste preci v Cesku uz meli a pochybuji ze by jste se k tomu to modelu chteli vratit.

A pokud se nepletu dan se platila kdysi i v Cesku (Ceskoslovensku). Pak byla zrusena ale zato stoupla cena benzinu o 100%. Urcite si musite pamatovat.

6 0
možnosti
Foto

Článek jste nepochopil. Tu rovnost v domácích cenách pro všechny vč. cizinců zavedla EU. Němcům nevadilo, že u nás pili levné pivo a kupují si laciné holky. Tak by jim nemělo vadit, že po jejich dálnicích projede pár Čechů bezplatně. Jinak je to obcházení legislativy. Jestli se jim to nelíbí, ať z EU vystoupí, budu rád. Ostatně, my bychom měli udělat totéž.

2 5
možnosti

P41a10v13e42l 72Ř93a30p65e61k

4. 11. 2013 11:53

Ať si Němci za své dálnice účtují co chtějí a komu chtějí, potud to není problém. Nehrajme si ale potom na Unii. EURv

Já bych taky rád dělal některé věci po svém, bohužel tuto výsadu vlivem našeho členství v tomhle fašistickém sajrajtu nemám.

3 5
možnosti

Jenže Němec tu dálnici zaplatí z vysoké daně, kterou musí platit. Je tedy blbost, aby za dálnici platil znova nějakou známkou. Je úplně jedno jestli on tu známku dostane taky ke svému pojištění (případně o to zaplatí míň), nebo jestli jí nedostane vůbec, jakoby se stalo. Zaplatit musel.

5 0
možnosti

Na polském onet.pl jsem četl , že Walesa si přeje aby Německo a Polsko vytvořily jeden stát. Jistě je to utopie, ale oceňuji proevropskou vizi L.Walesy.

Já chci také do rajchu.... ;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Z toho by západním Němcům kleplo;-D Jako by nestačilo kolik platí na svoje bývalé východní bratry:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...