Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dalsi blabol, Westrwelle odsoudil jen nasili na demonstrantech pri rannim policejnim zasahu. Kdo se stale vmesuje jsou Rusove a Ukrajincum uz to leze krkem. Dneska jich uz demonstruje milion. Vic se jich tam uz ani nevejde.

0 0
možnosti
MJ

No, co?

Chudáci protestující Ukrajinci věří, že jim EU přinese pořádek a potlačí místní korupci. Po našich letech v EU můžeme potvrdit, že je to nesmysl.

Chudáci Ukrajinci věří, že jim členství v EU přinese prosperitu a vyšší životní úroveň a vyšší životní zabezpečení. Po našich letech v EU můžeme potvrdit, že nám klesá konkurenceschopnost, že se zhoršují životní podmínky, že nejsme schopni si zajistit soběstačnost a že se ještě hrabeme v dluzích nejhorších v historii.

No, co?

Račte si uvědomit především strategický zájem NATO proti Rusku a setrvalý zájem Německa o další odbytiště svých výrobků a zákaz vytváření konkurence pro Ukrajinu tím, že se zakáže státní podpora firem. No a zájmy NATO a zájmy Německa, tedy EU, jsou to, proč se snaží politici EU dotlačit Ukrajinu do EU. 

No, co?  Proč nevzít do EU Rusko? No, to by v EU nemohlo vládnout Německo! No, co? Karma, samozřejmě!R^

2 2
možnosti
Foto

Samozřejmě, že nejde o šíření dobra, ale o zájmy. Někdo by to měl i našim politikům vtlouct do hlavy. Zájmy by měla mít i [>-]

Dík R^

1 0
možnosti
Foto

velice dobrý článek a rozhodně fundovanější než militantní komentáře ať už z jakékolik strany...říkám to stále...lepší 1x na vlastní oči vidět než tisíckát slyšet. Autor ví o čem píše...a mimo jiné...popisovaný závod v Chusti znám a ze slov místních vím, jak se to "dělá".

0 0
možnosti
Foto

Pane Streit...už jsem to napsal pod blog Větvičky..tohle neni o touze po EU ale oklonu od Rusů...obyčejní Ukrajinci nám často říkali...máme se hůř, ale hlavně když jsou Rusové v pr...co mě ale na nás v těchto dnech mrzí? Všemu na blogu rozumíme všude jsme byli, ale že na tohle

http://lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/c/384242/Diky-Polaci.html si musela vzpomenout děvčica která v té době nežila...je pro nás špatné vysvědčení.

3 0
možnosti
Foto

Jeden důvod není a Ukrajina je velká :-/

0 2
možnosti
JZ

Správně rozhodování o Ukrajině nechme Ukrajincům. Oni své zemi rozumí lépe, než rozumbradi z Frýdku Místku. Je obecným problémem čecháčků, že se pletou do věcí, který nerozumí. Korektní vztahy s Německem jsou v zájmu jižních Čech, ale to někteří jedinci zdaleka nepochopí. Němci přímo nebo nepřímo dávají práci tisícům Jihočechů. A dobře placenou. To je zkrátka fakt. Můj kamarád vydělává v Německu devadesát tisíc měsíčně a říkal, že Němci na rozdíl do Čechů platí včas. Já bych si vážil jistých chytrolínů, kdyby místo šíření laciného antiněmectví zkusili myslet poněkud šířeji a v souvislostech.

4 2
možnosti
Foto

Němci téměř nikdy neplatí českým firmám včas. Nevím, kde žijete.

Na ostatní, vy germanofile, škoda slov.Rv

6 4
možnosti

M22í48l96a 35Š61u96l14a

5. 12. 2013 15:25

.. v čím zájmu je Ukrajinu dostat do EU a proč .. moc důvodů. mimo odbytiště přebytků starých zemí EU, levné pracovní síly, nebo černozem, kterou nacistické Německo ještě nestačilo odvozit do reichu, kontrolu nad dodávkami zemního plynu, či vydírání Ruska nevidím ..

.. jen bláhovec si může myslet (a praxe to potvrzuje), že žádného univerzálního Evropana nelze vytvořit, či vychovat .. Španěl bude vždy Španělem, Ital Italem, Řek Řekem, Němec Němcem a Ukrajinec Ukrajincem .. kutlurnídědictví se nedá rozpustit v tak mnohonárodním kotli, jakým Evropa je .. že to EU nechce? .. ale chce, jinak by nám neustále nevnucovala stejná "pravidla" okořeněná výjimkami ..

.. už jen přijetí Bulharska a Rumunska do EU byl podivný akt, když neopomenu to plnění podmínek pro nás a Slovensko .. no, asociační dohoda ještě není podpis Lisabonského diktátu, je to jen první krok k omezení suverenity ..

.. Ukrajina se konečně po letech sovětského socialismu osamostatnila, nyní jí zase německý ministr podporuje v krocích, jak se zase dostat do dalšího, tentokrát bruselského socialismu .. vlastně se ani nedá napsat, že podporuje Ukrajinu, jen poštvává Ukrajince proti vlastní vládě a prezidentovi, kteří mají nejspíš víc rozumu, než jsme měli my, když jsme skočili na bruselskou vějičku rozvoje a blahobytu .. a pak přišel svrab a bída .. jo a tuny odpadu (ať faktického, nebo ve formě zemědělských přebytků, co by dříve nežrala ani prasata) z vyčpělého západu ..

.. Dušane, jako vždy, jako vždy R^

8 2
možnosti
Foto

Škoda, že Vám neumím dát více plusů :-)!!

A nemyslím to ad hominem, ale za shora uvedený komentář;-)

DĎSR^

0 0
možnosti
ZS

Koukám, jak zde zase bují diskuze o tom, zda byli horší Němci nebo Rusové. Nechte rozhodnutí Ukrajincům, o tohle tu přece vůbec nejde. Autor se jen zamyslel nad tím, jestli přísluší čelnému představiteli jednoho státu účastnit se protivládní demonstrace ve státě jiném. Já souhlasím, že by se diplomaté měli držet svých nót a kuloárních jednání a nepochodovat s davem po ulici.

5 0
možnosti
JC

Chtěl jsem napsat to samé, ale Vy jste to zformuloval lépe. Protože si rovněž myslím, že diplomat cizí země se nemá takto vměšovat do vnitřních záležitostí státu, kde působí. Navíc takto veřejně, osobně, přímo na ulicích tohoto státu. Ukrajina by měla oficiálně protestovat a tohoto diplomata vyhostit. Jako každý jiný stát, ve kterém by se to stalo.

3 0
možnosti
DT

Nesmysl. Nějaké zájmy tam asi budou, ale úplně jiného rázu. Německo nepotřebuje nějakou redistribuci plynu Timošenkovové, protože má díky bývalému kancléři Schroederovi přímý kanál na Gasprom, tedy ke zdrojům. 

Spíš mám dojem, že tady jde o jiné zdroje - levnou lidskou sílu. Což je dost špatná zpráva pro Čechy. Práce se bude stěhovat dál na východ. Odpovídalo by tomu angažmá Westerwelleho, který zastupuje stranu "bohatých a podnikatelů" FDP.

1 0
možnosti
AK

Mimochodem, co říkáte na bratříčkování sovětčíků s nácky? :-/Freundschaft ve zbrani (Brest), to vám soudruzi ve škole neukazovali, viďte, pane Streite?  Video zde:

http://www.youtube.com/watch?v=S6gg1z5DovI

0 0
možnosti
Foto

Mi jsou sovětčíci ukradení.

Jestli nepřestanete prudit a provokovat...trolly budu prostě mazat.:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...