Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesné. Nedostal nějaké vyznamenání z Říše též Emanuel Moravec?

0 0
možnosti
Foto

To nevím, ale tak to funguje ;-(

Dík R^

0 1
možnosti
AK

:-) Kazdy sice z jineho hrnce, ale pravda. Navic, Singer je odchovancem komunistickeho Prognostickeho ustavu, lihne architektu podvodnych, sametovych privatizaci a dalsich kulisaren.

0 0
možnosti
Foto

No, byli horší než Singer. Proto mě tak zklamal.

Prgnosťakem se mihnul i Zeman ;-)

A Kalousek? ;-€

0 1
možnosti
PK

P59e14t49r 48K15h35o63l

7. 1. 2014 4:12

karmaR^Nejsem sice ekonom,ale někdy mě napadá jestli tisknutí nekrytých peněz Fedem a ECB není cílené pro skutečné vyvolání hyperinflace. USA i eurozóna jsou totálně předlužené a nejjednodušším způsobem jak se těchto dluhů zbavit je vyvolat hyperinflaci,protože to všechno zaplatí věřitelé,kterými v nemalé míře jsou právě obyčejní lidé formou penzijních fondů,které většinou investují do "bezpečných dluhopisů" ameriky a eurozóny.Třeba se chystá celosvětový podvod co já vím ;-) konspirace miluju:-)

0 0
možnosti
Foto

Hyperinflace by ale taky znamenala poměrně drsné sociální nepokoje. Nevím, jestli si to elity lajsnou... A pokud jste na konspirace, tak doporučuju Zero Hedge.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek. Ne úplně ve všem se shodneme. Ale faktem je, že upláceni řády, oceněními a tituly, byli vždy ti, kteří ve prospěch někoho, nebo něčeho, kolaborovali a bodali dýku do zad vlastním lidem, nebo i případně svoji vlasti. To již záleželo pouze na nátuře obdarovaného a na tom, jak silný má obdarovaný žaludek.

.

Nicméně ještě detail, Je zde paní Zdena Kočí - diskutérka o něco níže - která jako by skoro byla rodná sestra oceněného pana Singera. Tak demagogické a hloupé tvrzení jsem dlouho neviděl! Doslova WOLOVINA na pochodu!

"O dolaru se toto říká už víc jak 20 let a pořád se potvora DRŽÍ A DRŽÍ".

Milá paní, US dolar, který zřejmě máte na mysli, se potvora pěkně za posledních pár let houpal, a houpe. Dne 27.října 2000 byl kurz České koruny k US dolaru 42,127 Kč a dne 22.června 2008 byl kurz České koruny k US dolaru 14,454 Kč.

Což znamená, že necelých osm let se US dolar propadl vůči České koruně skoro 2,9 x ! Jsem si téměř jist, že nemá smysl podrobně zde rozepisovat proč, a jaké to mělo důsledky, pro někoho, který - pardon, která - dokáže napsat, že dolar se 20 let DRŽÍ A DRŽÍ. ;-(

3 0
možnosti
ZK

Z63d43e42n97a 28K39o58č98í

6. 1. 2014 20:36

EUR mělo vyrovnat měnu Evropy s USD - která byla celosvětově uznávaným platidlem. Obě měny začínaly na stejné úrovni. Dolar prožil strmý pád a hovořilo se o tom, že do několika let skončí.

Kč kopírovalo do značné míry kurz EUR vůči ostatním měnám. Pokud USD spadl vůči EUR, padl automaticky i vůči Kč. ;-)  

( a pořád se potvora DRŽÍ A DRŽÍ" - i když podstatně slabší než byl dřív ).;-)

1 0
možnosti
RJ

Pane Streite, prosím, zachovávat, historickou terminologii. Tedy nikoliv zeměškůdce, ale zemský škůdce, kterážto individua se v minulosti "těšila" hlubokému obecnému opovržení, ba byla i v kole lámána...;-)

Takto by si mohli Vámi označení "zeměškůdci" dělati naděje, že si je lid zamění s krtky a ještě se jim nedejbůh složí na kalhotky;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D

Ale krtka bych na své zahradě taky nejradši praštil lopatou:-)

0 1
možnosti
Foto

Uz jsme zase u toho skudci a vlastizradci. Pan Schwarzenberg, pan Kalousek, pan prezident Havel dneska na rade neni, ale patri do sbirky. Kdybyste meli €,nemusite mit obavy o koruny, ale korunu chceteza kazdou cenu, tak musite pocitat s devalvaci.

3 2
možnosti
Foto

Jste schopná pochopit, že koruna si vedla dobře na trhu, který jediný má stanovovat kurs?

Co já kritizuji, byla UMĚLÁ intervence k netržnímu oslabení vlastní měny!!

Euro se Němcům (a celé Evropě) ještě vymstí a prodraží :-P

5 2
možnosti
MG

Dobrý den pan Streit

Můžu na vás prosím dostat emailový kontakt? Rád bych vám něco nabídnul  a nemůžu jej nikde na netu najít. Můžete mi jej popř. poslat na lvicek77@seznam.cz

Děkuji a přeji hezký den

0 0
možnosti

M95í31l46a 73Š50u50l67a

6. 1. 2014 13:32

.. tak, když přišlo první ocenění pro Kalouska, tak jsem se smál, při druhém jsem jen povytáhl obočí a nevěřícně zakroutil hlavou .. ale řekl jsem si "nu což, oni jsou v té Americe daleko a třeba si nás zase spletli s tou Čečnou" .. 

.. až nyní, když Singer získal tuto prestižní cenu od bankéřského časáku jsem trochu zavětřil nějakou nepravost .. už z logiky věci, kdo by oceňoval někoho, kdo bez relevantních důvodů poškodí vlastní republiku (nebo už jsme jen gubernie?), jen ten, kdo z toho může mít nějaký prospěch .. 

.. ale je to stejně divné, že tady může 6 (slovy šest) člověků způsobit i bankrot státu .. a to jen od stolu, nějakým pochybným rozhodnutím .. není proti nim žádná obrana, žádná kontrola a žádná odpovědnost (tedy ta trestní) ..

.. a jako vždy, jako vždy R^

P.S.

.. čekal jsem dnes něco o exorcistech, tak snad někdy příště ;-D

3 1
možnosti
Foto

Já věděl, že uvažujeme obdobně :-)

Já pořád nemohu vydýchat, že Lisabonská smlouva, která otevřela cestu k bezbřehé ztrátě suverenity, a ESM, který znamenal další krok k federalizaci (či lépe centralizaci) prošel bez referenda, na základě něhož jsme původně do zcela jiné EU byli nalákáni (tedy prostřednictvím těch nesoudných). A nikdo z pachatelů protiústavní demontáže státu není stíhán ;-€

Ústavní soud je také jen pár lidí, kteří změní cokoliv, ač se to nezdá možné... Znovu připomenu: Lenin říkal, že politika je jen koncentrovaná ekonomika. Streit dodává, že právo je jen koncentrovaná politika. Potažmo je tedy právo koncentrovanou ekonomikou na kvadrát. :-/

DĎS R^

PS Už mám dávno splněno;-D

http://streit.blog.idnes.cz/c/338946/Patri-exorcismus-do-tretiho-tisicileti.html

2 1
možnosti
Foto

Další potvrzení, dík :-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...