Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Ten, kdo četl Kmotra Maria Puza ví, jak se Don Corleone divil a kroutil hlavou nad tím, co Evropa dělala s Hitlerem. Nedělala nic a to byla ta největší chyba. Jakmile se někdo začne roztahovat na cizím teritoriu, tak má ihned dostat po čenichu.

Takže, pokojné demonstrace ano, ale jakmile přejdou k násilí, musí být násilím zastaveny. Čím víc se to nechá rozjet, tím hůř.

6 4
možnosti
JH

Nemáte to trochu pomotané? Tady sedí docela analogie Janukovyč - Hitler. Takže podle Vás by měla Evropa na Ukrajině okamžitě intervenovat. Proč Vám ale pan Streit tak dojatě děkuje? Asi jste to myslel jinak, ale nějak Vám ty příměry kulhají ...:-)

3 4
možnosti
Foto

To jste ovšem, s prominutím, padl z fialky naznak. Já jsem chtěl říci, že ukrajinská policie je zbytečně pasivní a že rozkaz, aby nezasahovala byl zcela chybný.

A příměry mi absolutně nekulhají. Hitler se agresivně roztahoval po Evropě, ukrajinští teroristé, násilníci, protože jinak než terorem se to nazvat nedá, se roztahují tam, kde nemají co dělat a měli by být co nejrychleji zastaveni.

5 5
možnosti
Foto

Samozřejmě humánně. S použitím jen nezbytného stupně násilí.

1 1
možnosti
Foto

Trochu jste se "rozjel",pane Hermánku a ten pozdější dodatek,"samozřejmě humánně", přišel pro mne pozdě!Nezapomeňte,že vy jste spolupracovali s KGB ,která se(podle poslední zprávy BIS)tady roztahuje dodnes!

5 6
možnosti
Foto

Bodejť by ne,pane Hermánku!Od vás,jako známého odborníka na lidská práva ta "Karma" sedí!Pěkně se s panem Streitem a paní Černou doplňujete!

5 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...