Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jestli jsem dobře pochopil, tak zde teď budu moci psát asi dva měsíce, že nesouhlasím a nebudu označen za debila

5 1
možnosti
Foto

Nebyl bych si tak jistý. Je možné, že nějaký jeho souputník vyslyší  výzvu v závěru.... Určitě alespoň mínusováním.

0 0
možnosti
Foto

Karma jak vyšitá! Zrovna jedním okem a jedním uchem sleduji v televizi vyjádření ombudsmanky a vyjádření jejího zástupce - co se to tady proboha děje? To už člověk nemůže používat zdravý rozum, ale omílat nesmysly? Proč? Aby se zavděčil a udržel si funkci? Vaše předpovědi o unii a o všem kolem se začínají pomalu naplňovat. Svojí volby v blogové soutěži nelituji. Mějte se.

6 4
možnosti
JC

Karma, je potřeba napsat i to, co se momentálně "nenosí" a vlastně pravdu. Za eskaleci násilí a všechny ty mrtvé mohou představitelé EU a všichni cizí zástupci vlád, kteří jezdili na Ukrajinu podněcovat a podporovat sxtrémisty, násilníky, žháře a agresívní "demonstranty", kterým je stejně nějaké "demokracie" ukradená. Jsou tam již jen z touhy ničit, podpalovat a demolovat postavené, rvát se a v posledních dnech přímo zabíjet. Ti zde, kteří dokonce otevřeně politovali, že od začátku neměli místo kamenů palné zbraně a nekosili policajty, jsou stejné krvežívniví a řídící se heslem "čím hůře, tím lépe. Ono se to nakonec EU povedlo - rozeštvát a rozdělit národ, vždyť se lépe ovládne!

Krev na rukou v Kyjevě má EU a např. třeba Schwarzenberg, německý ministr zahraničí a vůbec všichni, co tam jezdili na Majdan podporovat hordy agresívních teroristů!

4 6
možnosti
AT

kolega tam byl loni v létě .... prý na dovolené ....  že by taky?

0 0
možnosti
PP

P91e58t11r 45P66á15l62k44a

21. 2. 2014 15:27

když vy vidíte svět jen jako rejdiště zájmů velmocí - tady je EU, tady je Rusko a status quo je Ukrajina v ruské sféře. Pokud je na Ukrajině bordel, může za něj ten, kdo bourá status quo - tedy vaše oblíbená EU.

To mi přijde jako divné a hloupé uvažování. Co když mají nějaké zájmy i samotní Ukrajinci? (jen ty zájmy jsou protichůdné a jejich zastánců je plus minus 50:50).

Ta vaše Putinova "neangažovanost" je taky k smíchu, když si zavazuje a posílá peníze lidem, kteří ovládají policii a armádu. (posílá snad váš oblíbený kníže demostrantům peníze nebo přímo samopaly?)

4 2
možnosti
LJ

Jistě, že posílá a peníze mu schání Kalousek ;-D

2 1
možnosti
VR

Putin žádné nepokoje na Ukrajině organizovat nemusí! Jemu stačí, aby si pozval Janukovyče na krátký pohovor do Kremlu a Janukovyč rázem otočí o 180 stupňů!

4 3
možnosti

Myslíte že je jako Bohouš a Zao po cestě do brusele?

0 0
možnosti
Foto

Pane Streite zkuste se probudit ze svého snu, že se Putin nemíchal do Ukrajiny.

Těmi "půjčkamiů si v podstatě Ukrajinu "koupil"-respektive její vedení.

Proti zaprodání vlastní země je demonstrace zcela legitimní prostředek a že se bohužel situace zvrhla do násilí-na tom mají podíl všichni zúčastnění-povaha ukrajinců je totiž radikálnější než například česká.

9 6
možnosti

M45í36l42a 44Š57u85l59a

21. 2. 2014 13:15

.. tak Putin si Ukrajinu, tedy vlastně její vedení, koupil půjčkami a levnější ropou a plynem? .. no to je tedy k vzteku, že tu EU takhle předběhl a ještě Ukrajině dal lepší podmínky, než celý MMF a EU dohromady ..

.. a co je vlastně na tom špatně .. jo ahá, je to Putin a Rusko ..

6 3
možnosti
BT

tak si říkám kolik je asi v Evropě lidí kterým je to naprosto jasné, mimo Ukrajinu dva, na Ukrajině asi jich taky pár bude a jeden v Rusku, je samozřejmé že v Evropě je to Streit a Matějka my ostaní obyvatelé Evropy jsme jak píše autor naprostí nýmandi, proto chvalme hlasem velikým že máme mezi sebou tyto velikány kteří nám vždy vše osvětlí, (mimo zápis si myslím že oba dva vědí stejné prd jako my ale jen kecaj)

10 5
možnosti
PK

Kdyby jen v Evropě. Pan Streit je celosvětový unikát.

9 3
možnosti
PL

P62e22t71r 16L57u75k52e53š

21. 2. 2014 11:26

Dušane, to naprosté jasno Vám závidím. Na Ukrajině se ten propletenec zájmů zacuchává od počátku věků. Příliš dlouho na vynášení rychlých soudů.

10 1
možnosti
MM

Je obdivuhodné, že Vám je to naprosto jasné!

6 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...