Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemám z tohoto spolku dobrý pocit. Hlavně poslední dobou, kdy pomáhá štvát na Ukrajině. Tato umělá říše časem padne jako každá, ale odnesou to nevinní lidé na životech. Za práva člověka se bojuje tak, že se ten člověk pošle na smrt. Strašlivé pokrytectví Rv

2 1
možnosti

Píše volič Zemana...

2 0
možnosti

Sice mne ten jeho projev rozčílil, ale abych nerozbil televizi, opakovaně jsem si připomínal, že být tam ten druhý kandidát, bylo by to ještě horší.

1 0
možnosti

J69i90ř95í 44E89u78l74e12r

27. 2. 2014 12:49

Tak dnes nám tady zase padlo několik silných výrazů na adresu sicialistů a EU. Pan Streit jaksi pomíjí skutečnost, že sociální cítění a z něho vyšlá ideologie prorostla dějinami lidstva prakticky od jeho počátků. Aplikovali-li bychom dialektické (promiňte) zákony růstu a vývoje systémů na lidskou společnost, museli bychom zjistit, že socialismus a jeho ideologie zanikly již před statisíci let jako brzda rozvoje a slepá cesta mezilidských vztahů, včetně těch ekonomických. A ejhle, ono tomu tak není! Samozřejmě, že čas od času se někomu nelíbí odliv jeho (často podivně) nashromážděného majetku do kas státu prostřednictvím daní. a tak sáhne k represím. Leckdy krvavým, viz Argentina, Chile a koneckonců i kontroverzní politicko-ekonomický hybrid třetí říše. Ovšem, pane Streite, kdybychom se podívali nalevo, nic moc lepšího bychom neviděli, to je fakt, který nepomíjím. Ale nevšiml jsem si, že by se nejen na tomto blogu tak nevybíravě brojilo proti pravičákům, jako to musejí snášet zastánci (nikoliv extrémní) levicové politiky. 

I z tohoto důvodu nesouhlasím s výroky typu "Zemanův laciný nátěr, "samolibé vychutnávání", "jeho ješitnost", "zběsilí socani" atd., v předchozích příspěvcích je toho habaděj. 

Závěrem parafrázujete starého Catona, ovšem Kartágo bylo jen jedno a často vstávalo z popele jako bájný Fénix. EU je ovšem něco úplně jiného a jednoduchá populistická tvrzení pro ni nejsou vhodná.

1 0
možnosti

27. 2. 2014 12:10

To pomazánkové máslo, respektive výrobek vydávající se za něco, co není, to je právě jeden z těch pozůstatků socialismu.

5 0
možnosti

Pane Streite, nevím jestli začínáte být trapný nebo směšný. Vašemu článku mohou fandit pouze ti zásadoví, kteří nejsou schopni si přečíst reakci na Zemanovo vystoupení v zahraničním tisku.

5 0
možnosti

L72a88d65a 55B18i77n83k93o

28. 2. 2014 17:10

Pan Streit je trapny a smesny uz davno. Ale po tomto jeho clanku snad budeme pana Zemana i mit trochu radi. :-)

0 0
možnosti

Koho jste si tam zvolil, toho tam mate...

4 0
možnosti

Co to je za termín "předlužená měna"? Může být třeba i "předlužený chleba"? :-)

1 0
možnosti
Foto

pane Streite, napište ten článek bez tučného písma, bez hysterických výkřiků, bez přívlastků typu "Rudé právo".

Stanete se, nejenom pro mně, uznávaným blogerem.

9 8
možnosti

To máte dost nízké nároky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...