Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zdeněk Matuška napsal:

problém pana Streita tkví v tom, že s ním nedá polemizovat, on připouští pouze bezvýhradný souhlas.

Nevím, jestli to přijmete, ale rozhodl jsem se napsat odpověď do rootu, jelikož mi Zdeňkův argument připadá důležitý.

Myslím, že první věcí je podívat se na způsob, jakým Dušan píše poslední blogy.

Jsou to blogy argumentačně silné, které si najdou svojí silnou podporu a stejně tak opozici. Ale Dušan nenechává opozici příliš prostoru k argumentaci. A to je špatně.

Domnívám se, že je mezi námi dost a dost lidí, kteří se někdy ocitli ve stavu, kdy jim jiní lidé začli říkat: nemá cenu se s Tebou bavit, Ty máš vždycky pravdu. Tehdy by se měl člověk zamyslet a trošku přibrzdit, aby nemusel v budoucnu tahat za záchrannou brzdu. Druhou, ještě důležitější věcí, je redakční absolutely stupid system, který dovolí blogerovi publikovat, ale zruší mu na základě subjektivního hodnocení redakce diskuzní účet. Kritizoval jsem to zde: http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140307_399678_blogidnes Na námitky pod valstním blogem Dušan nemůže reagovat, jelikož mu redakce iDnes zrušila diskuzní účet. Může si založit falešný na smyšlené jméno a proklamovat: ja jsem Dušan Streit ale alias mám Dodo Ulice, abych se s Vámi mohl bavit. Jak z toho ven? Jednoduše. Redakce co nejrychleji přehodnotí svůj absolutistický přístup ke svým zákazníkům (každý z nás jim vstupem na jejich web vyrábí marketingové bonusy) a Dušan si vzpomene na své staré dobré časy, kdy dával více prostoru diskutérům. Dušane, fandím Vám. Mojmír

2 8
možnosti
PK

Skutečnost, že lze publikovat a nelze diskutovat je fakt postavená na hlavu, to souhlas. P.S. Jsem tu na diskuzích zhruba rok. Kdy byly u Dušana ty staré dobré časy?

5 2
možnosti
Foto

Zdravím, taky jsem už musel něco napsat (měl jsem půl roku pauzu a možná bych v ní pokračoval, ale k tomu válečnému štvaní jsem nemohl mlčet. Stejně jako tady se slétlo pár zfanatizovaných a jednoduše uvažujících lidí. Celkem se obávám, že se příprava na válku daří, protože "lid touží po krvi". Ti mladí ty triky neznají, ale ti novináři a lidé se chovají úplně stejně jak v dobách totáče. A navíc netuší kdo byli Banderovci, ke kterým se současné vládní elity na Ukrajině hrdě hlásí (i když ti současní také vylupují zajatcům oči a byví se u toho).

11 3
možnosti
KB

Ono je třeba rozdělovat novináře na politické a na ty ostatní, co si mohou dovolit psát pravdu např. sportovní novináře, novináře zabývající se zahradničení...zvelebováním bydlení atd.

Mezi politické novináře patří u nás z větší části sociopaté a psychopaté, kteří se vyžívají ve vychvalování mocných (teď USA a EU, NATO, dříve SSSR, ještě dříve Hitler) a v urážení všech lidí, kteří nepříjímají propagandu a myslí vlastní hlavou. Druhou částí politické novinářské obce jsou ustrašenci, kteří se bojí říci pravdu kvůli tomu, že by je z redakcí vyhodili a oni by pak nemohli uživit děti. Takže musí lhát. Tomuto argumentu se nechá rozumět a takových novinářů je mi líto.

6 3
možnosti
Foto

iDnes, udělala velmi dobře, že  zamlčela informaci o uniklém odposlechu telefonátu estonského ministra zahraničí Paeta s vysokou komisařkou pro zahraniční a bezpečnostní politiku EU Ashtonovou, neboť se jednalo o upravený sestřih neodpovídající tomu, co telefonát v skutečnosti obsahoval.

4 6
možnosti
JR

J37a48r55a 86R28a37n75k

11. 3. 2014 5:41

Pane Kindl, zrejme nejste dostatecne informovan, ten rozhovor byl "sestrihany" a skutecny se objevil v polskem tisku, odkaz zde byl jiz nekolikrat dan:-(

2 0
možnosti
JC

R^ Nelze jinak, než souhlasit. Karma. I když píšete pravdu neveselou.

12 9
možnosti
JF

Však vy si tu náladu nějak zlepšíte, viďte? Stačí, když zase adminůn nahlásíte pár závadných příspěvků a bude vám líp, viďte?:-P

7 3
možnosti
PK

Z celého článku považuji za nejlepší odkaz na komentář "Propaganda, sestra války", který napsal autor z IDNES a je mimochodem výborný. Díky pane Streite, po dlouhatánské době jsem si něco z vašich článků odnesl.;-)

8 0
možnosti

clovek nemusi vubec nic poschlouchat, zadne zpravy zadne komentare. Staci jen jeden fakt. Zduraznuji fakt.. Cizi stat obsazuje cizi uzemii. No a s tim muze souhlasit a obhajovat snad jen Streit se svou hulvtatskou propagandou a my ostatni se mu muzeme smat..

8 14
možnosti
JC

Koho zastupujete, že píšete"my ostatní ..."? Mluvte, prosím, vždy jenom sám za sebe, ano? Já se nesměji ani omylem, pan Streit napsal smutnou pravdu!

13 12
možnosti
Foto

V87í96t 24H74a67s21s27a83n

10. 3. 2014 11:31

Pane Streite, tentokrát dávám megakarmu.R^

Za zajímavé k poslechnutí považuji toto:

https://soundcloud.com/anonsoundcz/demonstrace-praha-9-3-2014

K přečtení tento článek:

http://www.prazsky-zpravodaj.cz/2014/03/na-protestu-proti-ruske-okupaci-krymu-vystoupil-karel-schwarzenberg/

K prohlédnutí svůj nezávislý fotoblog: http://hassan.blog.idnes.cz/c/399115/Fotoreportaz-Ukrajinsky-Majdan-na-vlastni-oci.html Toto udělali sniperovi neškodní demonstranti: http://miziaforum.wordpress.com/2014/02/23/protestujacy-na-majdanie-zlapali-snajpera-samosad/ - Takovou propagandu, jako nám předvádí trojice Štětina, Schwarzenberg, Bursík, si nedovolili předvádět ani komunisté.Rv                                                                                               VH

11 13
možnosti
MK

Až na to, že ta údajná fotka snipera bez hlavy na háku je fotka stará 4 roky a byla to obět islámských teroristů http://enkhalex.blogspot.cz/2010_11_01_archive.html

14 1
možnosti
Foto

Autor se domnívá, že čím hlasitěji bude svoji myšlenku vyslovovat, tím větší bude mít pravdu.

Psal jsem to před chvílí u pana Matějky, oni jsou v tom naprosto stejní.

7 5
možnosti
JF

Proč neexistuje antikarma? To není spravedlivé, fňuky fňuk:-/

5 3
možnosti
MK

Taky se divím, proč neexistuje antikarma. Hodně autorům bych ji s radostí dal. Dušan Streit však mezi kandidáty antikarmy  rozhodně u mne nepatří;-O

8 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...