Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Stran hodnocení kamarádů pana Havla doporučuji rovněž článek pana Bohumila Doležala na dnešním Neviditelném psu:

Ukrajinská krize, střední Evropa, Česko (2).

0 0
možnosti

J81a60n 67Š62u22s81t45e96k

13. 3. 2014 12:42

Dnes je EU Německo a jeho banky. Nemusí bojovat, vyhraje to bruselským příkazem.

Karma. R^

5 4
možnosti
Foto

Myslite, ze Nemecku spadne neco do klina? Hlavne makaji, plati dane a dobre hospodari. Taky v EU nejvic plati!

5 1
možnosti
SB

Pane autore, ode mne máte za tento článek karmu, ostatně jako za většinu svých článků.

3 5
možnosti
Foto

Tak pan Sreit jednou panu Havlovi, pravdolaskarum a eurohujerum ukazal, zac je toho loket.

7 0
možnosti
MP

nejenom loket. To byl celý striptýz !

5 0
možnosti
MM

Buďte rád, že sedíte ve středu Evropy a můžete si psát co chcete. Před 40 čtyřiceti léty právě západ prosadil lidská práva a v Číně stavěli sportovní stadióny, aby se střetávali na sportovních kláních. A komunisté na těch stadiónech popravovali právě ty, co se lidskými právy řídili. Jsem rád že žiji ve svobodě a jsem vděčný západu za lidská práva. Zamyslete se, vraťte se o 40. let zpátky do Číny na sportovní stadión, a co vám probíhá hlavou?  - to je komunistická kulka.

5 3
možnosti
SB

Vy si prostě myslíte, že lidé, kteří kritizují EU, tady chtějí komunistické koncentráky. To je totální nesmysl. Patřím k euroskeptikům a žádné koncentráky nechci. Chtěl bych takovou Evropu, jak fungovala dříve, když my jsme k ní bohužel nepatřili: Evropu, která se nezadlužuje, která nepřehání starostlivost o některé menšiny, které nejsou vzorem pracovitosti, hygieny, dodržování zákonů a touhy po vzdělání apod..

4 1
možnosti
JL

Jelikož autor nemůže diskutovat, tak nejdřív se zmíní o tom, co bylo v diskuzi pod jiným článkem, občas někoho za reakci pochválí, občas jinému vynadá, pak napíše pár odkazů na své starší články, zanadává se na Havla a EU - a je splněno. Bože, jak je to pořád zoufale stejný.

15 1
možnosti

Líbí se mi vaše dialektika, když z Havla, který celý svůj život zasvětil boji za svobodu, děláte divže ne bolševika, ale zato obdivujete autoritářský režim v Rusku. A ještě tím svým zapšklým způsobem, jímž dáváte najevo, že nenávidíte celý svět a hlavně pak každého, kdo s vámi nesouhlasí. Proč jste nezůstal u článků o fyzice a vesmíru? Ty vám šly líp.

16 4
možnosti

on pan Streit jeste dodnes nerozdychal, ze zatimco Havel cely zivot bojoval za svobodu i treba pro neho, tak pan Streit byl jen takovym nenapadnym socialistickym inzenyrem, ktery udelal co se mu reklo aby mel klid.  A ted kdyz se to muze, tak nyni je to takovy revolucionar no. Ale takovy, ze musite souhlasit. Jak ne, to si neprejte videt:-))

10 3
možnosti

I vam napisi to, co vasemu levicovemu souputnikovi Matejkovi. Velebte Havla, velebte Západ, velebte NATO a EU. Diky nim muzete vy i vas souputnik na levicovem bojisti verejne projevovat sve nazory aniz by se vam cokoliv stalo. V Putinovskem Rusku byste zrejme ani jeden jiz nezil, v lepsim pripade ve vyhnanstvi v Dusanbe. To mejte na pameti pokazde, kdyz zacinate psat sve extremne levicove nazory

9 2
možnosti
MP

Jejich názory nejsou levicové, jsou jen úplně mylné (hlupáci mohou být i na pravici), a naopak bych řekl, že s těmito názory by je Putin s Medveděvem nosili na ramenou...

2 0
možnosti
OK

Máte talent. Ale je vás škoda. Udělal byste kariéru jako novinář v padesátých letech. Byla by trochu posunutá témata, ale styl psaní plný usilovné zášti vůči dobře zkonstruovanému nepříteli byste uplatnil skvěle.

10 2
možnosti

treba i drive v der sturmer

7 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...