Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion1

1. 6. 2008 11:06
Volič Národní strany

Mě osobně je M.Zeman celkem sympatický, hlavně za jeho postoj ke Kosovu.

Jinak ČSSD za 18, ODS bez 2 za 20R^

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 6. 2008 12:32
Re: Volič Národní strany

Kdyby byl MZ u moci, taky by Srby zradil. Vzpomeňte, na humanitární bombardování - to mu nevadilo. Teď může vyskakovat, věřit se tomu nedá.

0 0
možnosti
LH

ant.

1. 6. 2008 9:58
...jak vypadá "autentický sociální demokrat?...

...Zeman to nebyl, Špidla to nebyl, Gross také ne, Parouback je jen rudý buran - tak kdo je vlastně sociální demokrat?...a pokud to Zemanovo prohlášení přidá pár vrásek a kilo "věčnědruhémuvítězivšechvoleb", tak je to užitčná věc...;-)R^

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 6. 2008 10:12
Re: ...jak vypadá "autentický sociální demokrat?...

Ano, Paroubkův strach je jediný kladný efekt Zemanova potenciálního návratu.

Jinak můj názor na sociálního demokrata najdete zde: http://streit.blog.idnes.cz/c/31624/Socialni-demokracie-neexistuje.html.

0 0
možnosti
BM

Krabat77

1. 6. 2008 8:37
Modrý blog

Už jsem četl Vaše ideologicko-ekonomický blogy a tento má s nimi jednu společnou věc. Je naprosto neobjektivní.

Opoměl jste připomenout, že M. Zeman měl i nějaké kladné vlasnosti. Např. inteligenci, všeobecný přehled, řečnické schopnosti, neúplatnost apod.

Srovnání s pavědátorem Klausem bych si osobně raději odpustil.

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

1. 6. 2008 1:19
Zbytečné plantání...

a místy velmi nespravedlivé.  Třeba "že pravděpodobně pro něj mnoho neznamenaly hmotné statky, a tak nejspíš přímo nekradl."  - Mrázek o MZ napsal, že ho peníze nezajímají a vy jste to přeložil tak, že "přímo nekradl". To je  unfair.

Nejsem sympatizantem ČSSD, ani členem fan clubu MZ, nicméně mám za to, že Váš článek má k objektivitě  velmi daleko. Snesl jste bez ladu a skladu na jednu hromadu veškerou myslitelnou špínu a vylil ji před čtenáře. To umí každý trouba. Sorry.

0 0
možnosti
VV

vladino

31. 5. 2008 23:30
Ha!!!

Že by Jyrka dostal z Myloše STRACH? 8-o

0 0
možnosti
ZM

Zdrť Mrmlmný

31. 5. 2008 22:45
.

Jelikož je Zeman chytřejší než klaus ten je úplně mimo hale mezi námi ju, tak Miloši, jsi vítán, už to chce nějaký chytrý lidi, samej debil v politice, na blozích atd.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...