Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

chodovar

13. 6. 2008 13:54
To

je výborný článek, svatá pravda.

Když o tom mluvil Václav Klaus před několika léty, tak mu to málokdo věřil (já ano, protože v 99% měl a má pravdu). Ale do Evropy jsme museli, nejsme bohatí jako Švýcarsko, které si mohlo dovolit zůstat samostatné. Tak teď nezbývá než čekat jak to dopadne, když se my v referendu vyjádřit nemůžeme.

Západní země se socialismu nebojí, nemají s ním zkušenosti, viděly ho z dálky jen přes železnou oponu. A sytý hladovému zpravidla nevěří.

0 0
možnosti
P

pet55

13. 6. 2008 15:27
Re: To

R^ to snad jako bych to psal já. Volil jsem z toho důvodu se svrbějícíma rukama taky ANO a teď se těším až Irové smlouvu v referendu odmítnou Nejen v otázce EU měl Václav Klaus pravdu.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

13. 6. 2008 13:08
vypadá to dobře

už jdu koupit flašku Tullamorky!

0 0
možnosti
H

Honza423

13. 6. 2008 12:58
pozor na hubu

Pokud to lisabonské smetí projde tak si autor právě vykopal hrob :-) neb na plnou hubu řekl co se vlastě děje :-)

0 0
možnosti
D

deravec

13. 6. 2008 13:02
Re: pozor na hubu

Opet, stejny dtaz, jako na dva modre svazaky pod Vami, jaky system funguje lepe nez ten zapadoevropsky?

0 0
možnosti
PC

Pavel Chládek

13. 6. 2008 12:21
Věřím Irům

Je smutné, že nám nezbývá nic jiného, než spoléhat na Irsko. Vlastní názor neumíme vyslovit?

R^ Karma!

0 0
možnosti
D

deravec

13. 6. 2008 11:38
euroustava

Zev puvodni verzi neprosla zrovna v te nenavidene Francii...to Vam autore nejak nehraje do karticek...

Jinak se klonim k nazoru ze ustava EU ma byt prijata v co nejjednodussi forme, ne jako tisicistrankovy dokument. Ale je nutna. Sjednocena Evropa ma vyznam, jen je treba hlidat politiky stejne jako v narodnichh statech...

Reknete mi, jaky system funguje lepe nez ten zapadoevropsky...je lepsi se k tomu pridat, nez si hrat na trojskeho kone USA...

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

13. 6. 2008 11:46
Re: euroustava

Západoevropský systém funguje?! Myslíte ty západoevropské země, kterým se díky nesmyslné "sociální" politice hroutí erár a nezadržitelně spějí k "Argentině". Jsem absolutním odpůrcem toho, se k takovému systému přidávat. Navíc kdyby Evropa chtěla skutečně fungovat jako prostor svobodného pohybu lidí a služeb, nepotřebuje k tomu žádnou ústavu. Doufám, že se podaří i tentokrát kamuflovanou evropskou ústavu (záměrně píšu s malými písmeny) pohřbít. A doufám, že se podaří pohřbít snahu evropských sociálních inženýrů si tímhle zvráceným způsobem podmanit celou Evropu.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

13. 6. 2008 11:21
Evropa je odsouzená k "sociálně spravedlivé" chudobě

Bohužel autore. Nějaký pitomec si vymyslel, že nejúžasnější objev, který Evropa může dát světu je jakási mně zcela nepochopitelná podoba "sociální společnosti". V rámci tohoto naprostého blábolu (zkuste si někdo přeložit do češtiny slovo "sociální") nám oknem leze to, co jsme se domnívali, že jsme nenávratně vykopali dveřmi. Pokud lidi v Evropě nebudou mít dostatek síly nebo budou dostatečně pitomí, budeme tu zanedlouho mít soft verzi normalizace. A to jak hospodářské, tak politické. Pochybuju, že to je normální...

0 0
možnosti
M

Míra2

13. 6. 2008 11:09
.

R^

0 0
možnosti
R

rik_killer

13. 6. 2008 11:02
ano

Vážený pane autore, pod Váš článek bych se klidně podepsal.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...