Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pimlico

3. 7. 2008 13:17
Dobre.

Dik za info. Miluju Iry cim dal vic.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

3. 7. 2008 12:38
ještě k těm regionům

samozřejmě je to snaha o rozbití národní soudržnosti. bydlím v jednom, který leží zčásti v ČR a zčásti v Rakousku. onehdá jsem dostala e-mail od rakouského úřadu pro přeshraniční spolupráci, ve kterém horují pro "zrušení mentálních hranic". odepsala jsem jim, že pokud o to opravdu stojí, měli by napřed přestat blokovat ty fyzické.

0 0
možnosti
MV

Martin V

3. 7. 2008 12:34
Děkuji

Napsal jste to pěkně.

Osobně nechápu, jak může někdo tento podvod na lidech ještě schvalovat.

Snad každému musí být jasné, že politici jdou proti požadavkům svých občanůa snaží se nám všem vtlouct jejich dobro za každou cenu. To co znamená pojem demokracie v EU jejiž na hranici s diktaturou

0 0
možnosti
TK

trdelnik

3. 7. 2008 12:15
EU se pomalu meni v monstrum

Svetem obchazi strasidlo. To strasidlo se jmenuje Evropska Unie !

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

3. 7. 2008 12:13
skvělá glosa,

pane StreitR^R^

0 0
možnosti
MM

myskamiki

3. 7. 2008 11:33
co dodat

AmenR^R^

p.s. spravne jste vytahl smlouvu s NICE, tam je totiz upraveno fungovani unie pri vyssim poctu clenu!! Tohle by se jim melo otriskat o hlavu!! Cela UEU a LS jsou jen smecko ze strany Francie-konvent totiz puvodne vubec nemel pravo vytvaret jakoukoliv ustavu ci podobnou vec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...