Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mopr22

5. 8. 2008 14:45
ufff..

Na emigraci? V tom pripade Milos na Hrad! Vam preju stastnou cestu. Prvni dva odstavce mi stacily. Remcejte radeji do filosfie a kosmologie, tam zapadnete.

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

5. 8. 2008 13:43
Povl je na Hrade

nyni. Otazkou je, koho po nem. Nejlepe nejakou osobnost, ne kaspara. Kasparu uz bylo na Hrade dost - od Gottwalda po Klause (s cestnou vyjimkou Havla).

0 0
možnosti
M

mtis

5. 8. 2008 15:45
Re: Povl je na Hrade

To mi pověz kde brát a nekrást.

0 0
možnosti
Z

zdenda321

5. 8. 2008 13:13
Póvl a hnůj na Hrad

TO JSEM SI POČETL .karma a ještě jednou karma !!!!!!!!!!![>-]

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

5. 8. 2008 13:15
Re: Póvl a hnůj na Hrad

Technický dotaz:To jde - dvakrát dát karmu?

0 0
možnosti
D

důchodce

5. 8. 2008 13:12
Kultivace politiky

na Zemanův způsob?  Po našich zkušenostech s oním odporným paktem, cudně nazývaným Opoziční smlouva? A s hnusným, kluzkým Šloufem po boku? Nebo Zeman prezidentem? Proboha, vždyť by to byla menlich ožralá ostuda jako ten Rus Jelcin. A Šlouf by byl kancléř, ne? To je snad skutečně jen děsivá představa. Ale jak ty svině znám, tady není nic nemožné.

0 0
možnosti
VP

kremsa

5. 8. 2008 13:05
Určitá kultivace by to přece jen být mohla

Aby mohl pan Zeman vůbec uvažovat o kandidatuře na prezidenta, museli by jeho stoupenci nejprve sesadit současné vedení ČSSD, tj. pány Paroubka, Ratha, Haška a Zaorálka - bez podpory většiny ČSSD by pan Zeman neměl šanci. Takže ohledně kultivovanosti nesrovnávejme pana Zemana s pány Klausem, Havlem, Schwarzenbergem nebo Přemyslem Sobotkou. Srovnávejme ho s panem Paroubkem nebo panem Rathem. A oproti nim je dle mého názoru pan Zeman přes všechny výhrady, které vůči němu mám, přece jen výrazně kultivovanější. Takže pokud by návrat pana Zemana znamenal pád pana Paroubka a jeho smečky, způsobil by dle mého názoru výraznou kultivaci naší politické scény.

0 0
možnosti
JM

hanlon

5. 8. 2008 13:32
Re: Určitá kultivace by to přece jen být mohla

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
CC

cekon

5. 8. 2008 12:27
Nebojte se nic

Zeman bude prezidentem. Až zavelí tunel dědek...Oni už to spolu pečou totiž od opo smlouvy....

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 12:23
http://archiv.tiscali.cz/news/news_center_010406.335589.html

Zároveň ale Zeman bývá kritizován za to, že do vrcholné politiky vnesl některé negativní jevy. K jeho politickému stylu například patří urážky a sporná obvinění politických protivníků, které často končí u soudu. Na základě soudního rozhodnutí se musel Zeman omluvit například místopředsedovi ODS Miroslavu Mackovi a bývalému členovi ČSSD Jozefu Wagnerovi

0 0
možnosti
S

snílek

5. 8. 2008 12:21
slabomyslný článek

Říká se tomu kopání do mrtvoly.Miloš zeman nemá nejmenší  šanci dostat se na hrad.ten je rezervován pro václava II aby vyrovnal skore s václavem I.Miloš zeman byl inteligentním,vzdělaným charismatickým politikem.jeho občasnou vulgaritu přičítám karlovarskému pramenu zvanému becherovka.

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 12:30
Re: slabomyslný článek

ale ta mrtvola ti nějak ožívá....

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 12:19
http://archiv.radio.cz/news/CZ/2000/25.06.html

Předseda vlády a ČSSD Miloš Zeman si již u televize Nova objednal reklamní čas na odvysílání své omluvy místopředsedovi ODS Miroslavu Mackovi. ČTK to v sobotu řekl mluvčí televize Martin Chalupský s tím, že termín odvysílání záleží na tom, kdy Zeman dodá kazetu s omluvou. Premiér se má v souladu s rozhodnutím soudu omluvit Mackovi za to, že ho před dvěma lety v diskusním pořadu televize Nova 7 čili Sedm dní v souvislosti s privatizací Knižního velkoobchodu označil za tuneláře a velkého zloděje unikajícího trestu. Omluvu má podle rozhodnutí soudu Zeman zveřejnit na vlastní náklady před zahájením téhož pořadu v nejbližším termínu po nabytí účinnosti rozsudku.

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 12:17
http://www.otevrete.cz/index.php?id=564&akce=clanek

Český premiér Miloš Zeman pohrozil v září 2001, že nechá zavést trestní stíhání za difamaci proti Petru Holubovi, šéfredaktoru politického týdeníku Respekt. Bylo to otevřeným pokusem přivést tento týdeník k bankrotu a donutit ho, aby přestal vycházet. Zeman týdeníku pohrozil poté, co Respekt otiskl materiál o korupci v České republice. Holub na oplátku obvinil Zemana z vyvolávání nenávisti vůči skupině lidí. Tento případ vyvolal široké mezinárodní odsouzení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...