Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanm.

5. 8. 2008 11:40
a

21. ledna jste v rozhovoru s rakouským týdeníkem Profil prohlásil: "Pouze někdo, kdo není informován - vyhýbám se pojmu idiot - může tuto petici podpořit." My tady v Česku jsme na váš slovník už zvyklí, ale cizina ne. Navíc jste urazil voliče, dokonce zahraniční, a ti jsou všude považováni za tabu. Nebyl tohle už opravdu úlet

0 0
možnosti
BH

BoboHml

5. 8. 2008 11:45
Re: a

Takové a podobné perly najdeme napříč politickým spektrem.Bohužel nejhorší je,že je vidíme jen u svých oponentů a u našich představitelí je mnohdy omlouváme výrazy - co na srdci to na jazyku apod.

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:35
a

Miloš Zeman stále ve stejné liniimyslel jsem že jeho komentáře časem otupí

Kdysi jsem nemohl uvěřit svým uším, když z veřejnoprávní Tv se ozval hlas M.Zemana , který děl " Koho jsem v politice chtěl urazit, toho už jsem urazil, ti ostatní za to ani nestojí.."

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:34
a

Březen 2001

Zeman se na poslední tiskové konferenci ve funkci předsedy ČSSD rozloučil s novináři bonmotem:

"Před asi deseti lety byla dešifrována nejstarší památka v lidských dějinách. Hliněná klínopisná tabulka stará asi 5000 let. Na ní je věta: Kamkoliv kolem sebe pohlédnu, vidím příliš mnoho pitomců. Musím se přiznat, že se s autorem věty, moudrým sumerským myslitelem, shodujeme."

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:34
a

Říjen 2000

Zeman učinil prognózu budoucnosti Komunistické strany Čech a Moravy: "Tato strana má dlouhodobě dvě perspektivy. Buď zaniknout, anebo zaniknout."

Na adresu šéfa KSČM Miroslava Grebeníčka v televizní diskusi Zeman uvedl: "Vy jste ještě větší narcis než já a to už je co říct!"

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:33
a

Říjen 1999

Zeman vyvolal kritiku a protesty nejen slovenských pivovarníků, když se na návštěvě Slovenska nelichotivě vyjádřil o kvalitě tamního piva. Na setkání podnikatelů obou zemí tehdy prohlásil:

"Prosím naše slovenské přátele, aby nekazili chuť svých spotřebitelů slovenským pivem." Zeman uvedl, že pivo z Popradu je vhodné jen na čištění zubních protéz. Tento Zemanův výrok připomínala slovenská média i při dalších premiérových návštěvách v SR.

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:32
a

Červenec 1999

Zeman se vyjádřil nelichotivě na adresu českých novinářů:

"Trápí mě ten póvl a ten hnůj, kterým část české žurnalistiky prochází. Dokazuje to, že novináři jsou blbí. Ne všichni, ale většina z nich. Zjistil jsem, že počet pitomců na čtvereční metr je největší v české žurnalistice. Je ještě vyšší než mezi politiky, a to je co říci."

Během uplynulých čtyřech let se Zeman mnohokrát přihlásil k tomu, že nemá rád novináře: "Dodal bych jen, že pokud jsem označil některé novináře za hnůj, musím se po publikaci těchto kampaní hnoji omluvit."

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:20
a

autor velice výstižně popsal zemanovu rétoriku, ještě měl zmínit jeho izraelské aktivity a jízdy do Bamberku...snad příště

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:23
Re: a

Zeman byl buran, co uměl jen urážet, jistým skupinám obyvatel se to líbí, ale to už jinak nebude, Na druhou stranu je fakt, že paroubkovi v populismu, demagogii a objímání estébáků a komunistů nesahá po kotníky..

0 0
možnosti
RK

Radek0075

5. 8. 2008 11:19
Tfuj to jsem se lekl.

Podle nadpisu jsem si myslel, že se na hrad dere Streit.  To se mi ulevilo:-)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

5. 8. 2008 11:12
správně, pane Streit,

jak ten naleštěnej bolševickej xindl votevřel zobák, udělalo se mi nevolno:-©

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:17
Re: správně, pane Streit,

R^

0 0
možnosti

vodní želva

5. 8. 2008 11:11
Miloš Zeman for predident

Nemyslím si, že Miloš Zeman má šanci být zvolen prezidentem a tuto iniciativu moc nechápu. Ale, že politika za dob Miloše Zemana a Václava Klause byla kultivovanější, o tom jsem naprosto přesvědčen. Ano, máte pravdu, Miloš Zeman dokázal urazit téměř každého, s kým přišel do styku (snad právě s výjimkou Václava Klause), ale většinou to bylo vtipné a k  věci. Mirek Topolánek kdysi prohlásil, že MZ je jeho vzorem, protože hodlá také urazit kohokoliv. To semu celkem daří, ale ten vtip a přesně mířená slova postrádám. Nepamatuji, že by MZ někdy vybouchl na veřejnosti vzteky, jak se to stává Topolánkovi. Pokud bych tedy měl tyhle dva srovnávat já, tak si oproti autorovi myslím, že Topolánek    nemá zeZemana ani tkaničky.

0 0
možnosti
M

milanm.

5. 8. 2008 11:16
Re: Miloš Zeman for predident

odkaz na ten výrok by se určitě našel....nebo ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...