Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

IoannesM

18. 11. 2008 21:54
Mé poznámky - imigranti

Pane Štreite, souhlasím s Vámi snad se vším. Já sám jsem

nejenom eurokatastrofistou, ale i katastrofistou co se týče zániku celé

naší křesťanské civilizace.

0 0
možnosti
JM

IoannesM

18. 11. 2008 21:55
Re: Mé poznámky - imigranti

Nesmíme zapomínat, že v západní Evropě jsou desítky miliony muslimů a velmi rychle jcih přibývá. Stačí zapojit selský rozum - když jich za pár desítek let bude víc, budou mít mnohem větší sílu a mnohem víc požadavků a nároků. A víte, že někteří eurovyčůránci ze záp.Evropy  dokonce vymysleli nápady jako povinné přidělování imigrantů do všech zemí EU? Smutné je, že s lidmi jako Havel a jeho klika, Topolánek, Paroubek a Špidla západní Evropu nejenom dohoníme, ale i předhoníme.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

27. 9. 2008 12:29
Pane Streite, zkuste po NE, říci co potom.

Pane Streite,nezlobte se, ale ve věci EU se tady prezentujete jako M.Kulhánek.

( Přirovnání k M.Kulhánkovi používám proto, že je to nejlepší způsob, jak popsat výstavního vo*la prostého jakékoli ineligence).

Pane Streite, Vy tady bojujete proti existenci EU. Ale, prosím, věnujte jeden článek situaci , která by vznikla den po tom, co bychom z EU vystoupili. A jako zvláštní přílohu v tom článku popište , co by se stalo, pokud bychom vystopupili v okamžiku nějaké krize podobné např. současné krizi bankovního systému.

0 0
možnosti
DS

Streit

27. 9. 2008 12:38
Re: Pane Streite, zkuste po NE, říci co potom.

Proboha, vždyť nás právě to, že nejsme ještě v eurozóně od krize izoluje!!!

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

27. 9. 2008 11:12
Souhlas.

R^[>-]

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

27. 9. 2008 9:28
Bez urážky

Bez urážky pane Streite, to, že jste eurokatastrofista, každý, kdo čte váš blog, přece dávno ví.

Takže to nemusíte hlásit - to přece vidíme!!! ;-D

Ale přece se jen posunejete. Z věcného a o argumenty se snažícího autora, s kterým se dalo někdy i polemizovat, se posunujete směrem k iracionálnímu a hysterickému eurofobovi. Vy se možná zasloužíte, že se to dostane mezi diagnózy ostatních fóbií. ;-D Váš slovník - lisanbonská zácpa, lisabonská kolika, lisabonský podfuk, eurofanfarón, války, ČR nebude mí možnost s eobnovit alespoń ve svých souč. hranicích (to jako sníte o českomoravské říši od Baltu až k Jadranu???) atd..... tomu nasvědčují. Škoda slov - to už nejsou úvahy, to jsou hysterické výřiky nemající s rozumnou úvahou už nic společného. Svým příznivcům tak děláte medvědí službu.

0 0
možnosti
DS

Streit

27. 9. 2008 10:24
Re: Bez urážky

"Bez urážky" urážíte. Asi nejste mentálně dost na výši, abyste mé argumenty pochopil a tato nebezpečí - vč. válek -bral v úvahu.

Můj slovník vychází ze rčení, že na hrubý pytel musí přijít hrubá záplata. To, co si dovoluje třeba Sarkózy anebo Schwarzenberg v souvislosti s protlačováním mrtvé smlouvy, už přesahuje všechny meze: např.

http://streit.blog.idnes.cz/c/43235/Schwarzenberk-ma-Iry-za-voly.html

Když něčemu nerozumíte, raději se nevměšujte.

0 0
možnosti
D

Divak

27. 9. 2008 0:35
Ja jsem take eurokatastrofistou

Vazeny pane autore, ja jsem take eurokatastrofistou a to od te doby, co tam nalezly staty jako Cesko nebo Polsko. Komunismem vyplachnute mozky blaboli nesmysly, aniz by meli sebemensi poneti o veci. Oblibene ceske tema,ktereho se laskyplne chapete, je tzv. EU byrokracie. Kazde velke mesto ma vetsi aparat nez je cela EU administrativa. Cesti troubove by se meli podivat na organigram jednotlivych DG a porovnat je s ceskymi ministerstvi. Agendu, kterou v EU dela 1 clovek, dela v Cesku nejmene 5. Cesky ministr ma 4-6 namestku, v EU takova blbost nemyslitelna. Zvlaste u absurdni administrativy by meli Cesi byt dost potichu. Na jedne strane nadavate na prebujelost aparatu, na druhe strane nadavate na Lisabonskou s., ktera by ji jeste zezstihlila. Pratele, I have a dream, a to ten, ze misto svejkovskeho zvaneni a remcani udelate to, co z tech Vasich blabolu vyplyva: EU opustite. Zalozte si zase neco vychodniho, svymi reformami jste stejne podobni Rusku a Ukrajine a ne zapadni civilizaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...