Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DrMax7

24. 3. 2009 11:33
Bobošíková?

Ta, co chtěla s Hodačem a Klausem ukrást Českou televizi a neštítila se v době Bobovize vysílat zmanipulované a lživé zprávy jako za dob tuhého bolševizmu? Ta, co kandidovala na úřad prezidenta za bolševiky? To snad ne...

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 3. 2009 11:40
Re: Bobošíková?

Televizi ukradli Havlové, Mathé, Svěrákové, Rumlové, Kraflové, Janečkové a podobní a dodnes neseme následky.

S těmi komunisty: Co nadělat, když jediní z parlamentních stran se nedopuštějí vlastizrady?

0 0
možnosti
NB

j@ck

24. 3. 2009 11:16
to snad ne

;-D

0 0
možnosti
JL

J@kub17

24. 3. 2009 11:03
Jakub

Pan Železný je opravdu inteligentní..:o) já bych nedokázal vyšachovat americké investory z mé firmy a ani bych nedokázal obrat stát o 10 miliard.. :)) Ikdyžto první není zas tak težké, za Klause nebyly zákony .. ale i tak to chce hodně odvahy..:D Pan Železný jako sociolog dokázal využít svých schopností a do jisté míry ovládat dav prostřednictvím Volejte ř... Já si spíš vážím Jakuba Železného, ten je podle mě inteligentní..

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 3. 2009 11:15
Re: Jakub

Jste špatně informovaný. Vysílací licenci měl Železný - a to je televize. Lauder vlastnil jenom přenosové prostředky a tuto techniku si mohl sbalit a jít třeba do Rumunska. Ale jen Železný mu dokázal zajišťovat miliardové příjmy, všude jinde byl Lauder ztrátový. Jenže je židovským předsedou s dlouhými prsty přes nejvyšší americké politiky. V situaci, kdy tady měl Havel všechno na povel a chodila za ním Allbrighrová a velvyslanec USA, vyrobily se důkazy na úkor českých daňových poplatníků.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

24. 3. 2009 10:47
...

Já mezi těmi vládami, které autor porovnává, nevidím žádný podstatný rozdíl. Jedna vláda za 18, druhá bez dvou za 20.

0 0
možnosti
JJ

Yurek

24. 3. 2009 18:49
Re: ...

Oprostěte se od předsudků. třeba Železný (Nova) byl velmi úspěšný člověk - na rozdíl od Topolánka (VAE).

0 0
možnosti
G

geo.novotny

24. 3. 2009 10:46
I kdyz ....

Dobry den.

..... i kdyz povazuji casto Vase psani jako neco proti dobremu vkusu - toto je opravdu dokonaly vtip. Zapomel jste jenom dodat ..... ze by potom mel pan prezident Klaus rezignovat a tu jeho funkci by jste prevzal Vy. A sranda by byla dokonala.

Zdravi, G.N.

0 0
možnosti
PK

kraken

24. 3. 2009 10:33
nezlobte se na me,

ale tohle skoro pripomina agitku. Neni spousta tech nerecestickych jmen stejnych uskupeni (jesti SSO nebo libertas.cz nevim, tohle zas tak podrobne nesleduji).

Co me velmi zarazilo, je Tlusty namisto Kalouska, kdyz to nebylo oznaceno jako recese. Protoze mam pocit, ze Kaousek, oproti karieristovi Tlustemu, ma v hlave mozek a dela to dobre. Tlusty uz na tom miste byl a nemam pocit, ze by se prehnane osvedcil. Kalousek je pry nejlepsi ministr financi, co jsme kdy meli a v z zahranici ho erou (tyto informace jsem jen slysel, nejsem financnik, aby byl schopen to objektivne posoudit).

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

24. 3. 2009 10:26
....a co Kavan???

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...