Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Doktor.bota

25. 6. 2009 15:17
..

autore, není vám divné, že většina z těch, kteří se veřejně postavili proti komunismu v dobách, kdy za to mohli dostat přes držku (a leckdy taky dostali) byli převážně  exponenty z uměleckých, případně humanitně zaměřených kruhů? ať už to byli spisovatelé v 68 nebo herci v 89? zatímco opravdové osobnosti na poli vědy pracovali na zdokonalování vědeckém komunismuRv

0 0
možnosti
S

sorki

26. 6. 2009 7:35
Re: ..

..velmi se mýlíte, nebyli, ani zdaleka...ale byli nejvíce slyšet a vidět také proto, že byli známí (z TV, rozhlasu..). Byli to "prominenti", kteří se v pravý čas zviditelnili. Nezazlívám jim to, ale také jsem dalek je glorifikovat. Dneska jde pouze o exhibici poněkuh slabomyslných osobních animozit.

0 0
možnosti
M

memento

25. 6. 2009 9:56
Jen bych...

Jen bych chtěl namítnout že vědci se svou image a sebereprezentací neživí, možná proto je to tolik nezajímá.;-)

0 0
možnosti
JK

jindrich

24. 6. 2009 18:07
autorovi článku

zkuste porovnat Krausovo talkshow s konkurencí na Nově - Mr. GS nebo na Z1-madam T, anebo prý génius Saudek tuším někde na TV Barandow, a pochopíte že Kraus je Bůh, ten pravý starozákonní, a David Černý asi není spasitelem, ale určitě má v sobě cosi prorockého, díky za oba a že jsou Češi.[>-]

0 0
možnosti
A

antees

24. 6. 2009 17:54
talkshow

Talk-show podobneho typu jsou zalozeny na tom, ze je uvadi nekdo slavny a schopny. Pokud by jedna z techto veci chybela, sledovanost by byla daleko mensi a navic hoste v tomto poradu by nebyli tak exkluzivni. Pokud tedy mame moderatora celebritu v centru teto show, je jasne, ze spoustu casu a usili vynalozi na to, aby prezentoval i sve nazory, postoje, presvedceni a um. Soudit to, co se stalo v zakulisi nebudu a nejen proto, ze jsem tam nebyla.  Ale zkuste si jen predstavit, ze mate nasmlouvane nejake hosty, kteri tu do posledni chvile jaksi nejsou. Rozhodnete se hledat zachranu, nebot nehodlate cekat, jestli vubec nekdo prijde. Tezko rict, jestli je tezsi "nastudovat si" noveho hosta v radu nekolika minut, nebo byt ve stresu kvuli jednomu umelci (nebo vlastne 3+1) o kterem v tu chvili nevite, jestli vubec jeste zije.

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

24. 6. 2009 13:11
Hmmm

Cerny a Kraus jsou mozna magori, ale vy jste magor tuplem. Takove samolibe nicim nepodlozene kecy se jen tak nevidi.

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 6. 2009 17:59
Re: Hmmm

Vy mně taky! :-)

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

24. 6. 2009 11:21
jaksi to itak nechápu

Minule jsem četl, jak tito umělečtí egomaniaci  byli společně demonstrovat proti Klausovi. Taky recese?

0 0
možnosti
M

minav

24. 6. 2009 9:51
Trochu mimo

Krause jako člověka moc nemusím, ale nechápu, že lidi dají tak moc na to co o celém incidentu píší média. Myslím, že když někdo přijde takhle zoufale pozdě a bez varování, nenašel by se snad jediný pořad včetně spousty zpravodajských relací, který by se nezachoval podobně. To pan Černý buďto neodhadl, nebo naopak. Jsem docela zvědavý jak to Kraus oglosuje v dalším pořadu.

0 0
možnosti
SS

sirc

24. 6. 2009 0:27
Černý a Kraus

Nechápu, proč na jedné straně zatracujete Krause a na druhé naopak chválíte Černého. Oba totiž představují stejný osobnostní typ. Jinak řečeno, nelze mít rád Černého aniž byste současně neměl rád Krause.

Všem diskutujícím, Černý tvoří umění tak, aby vzbuzovalo emoce a silné reakce a dělá to excelentně. Entropa je důkazem, zařadila se mezi nejúspěšnější plastiky, které kdy v Bruselu byly (v souvislosti s EU).

0 0
možnosti
RR

udor

24. 6. 2009 0:36
Re: Černý a Kraus

R^!!

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

23. 6. 2009 18:57
egomaniacshow

Myslím, že  dost výstižně to popsal STALKER, i když s ním ne ve  všem souhlasím.

Pravdou je, že šílený Černý dělá svúj happening ze všeho. A ne všude mu to žerou.

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

23. 6. 2009 18:24
egomaniacshow

Myslím, že  dost výstižně to popsal STALKER, i když s ním ne ve  všem souhlasím.

Pravdou je, že šílený Černý dělá svúj happening ze všeho. A ne všude mu to žerou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...