Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

davidhrbek

21. 6. 2009 22:51
otázka

Proč je vás tolik žluči, pane Streite?

David Hrbek

0 0
možnosti
PB

buřinka

21. 6. 2009 21:38
Pane Straite,

myslíte si, že kdyby se pan Kraus bál konfrontace, nebo toho, že ho diskutér vyhodí ze sedla, že by ho do pořadu zval? To by si příště třeba Kačenka mohla přivést mediálního poradce, tiskového mluvčího a starýho, Bursíka. Pak už by to asi nemělo moc význam. Takže Váš článek je podle mě pitomost na desátou. Raději se věnujte propagaci své strany TOP 09. Třeba si Vás Kraus všimne a pozve si Vás do pořadu;-D.

0 0
možnosti
A

akki

21. 6. 2009 12:42
Jak přesné!

Pan autor reaguje pouze na pochvalné reakce, objektivní názory (profesionalita, pozdní příchod) ledabyle přechází, aby mu náhodou nepokazily jeho skvělý článek. No fuj!Rv

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

21. 6. 2009 11:21
Nemusíte mít rádi Krause

to je samozřejmé, ale co se týče /někým obdivované/ "akce" pana Černého, potom je dobré si uvědomit, že ačkoliv je to Krausův pořad, stojí za ním i tým lidí, kteří se na jeho realizaci podílejí. Nebyl to tedy jen on, komu Černý způsobil nepříjemnost a jsem přesvědčená, že pan Černý mohl "zazářit" i jinak, než tímto způsobem. Podle toho, co je dnes někým obdivováno a ceněno jako umění a originalita a vůbec projev "osobnosti", může být vlasně osobnost  a umělec každý, kdo porušuje pravidla, je patřičně drzý - někdy mám pocit, jako kdyby byla v módě puberta. Pak jen stačí označit ty, co tomuto "šokování za KAŽDOU cenu" neholdují za "zaprděné" a ty, co nerozumí umění.  Ale své příznivce si nakonec najde cokoliv, otázkou je, zda to má být i nedodržování dohodnutého...

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

21. 6. 2009 13:01
Re: Nemusíte mít rádi Krause

R^

0 0
možnosti

lost

20. 6. 2009 20:19
at´ žije třídní nenávist

,,pryč se''samozvanými'' intelektuály,,;-D

0 0
možnosti
KNR

Kmet na Razgrad

20. 6. 2009 13:14
Hluboký dík

Chtěl bych touto cestou poděkovat Janu Krausovi, že elegantním a nadmíru zábavným způsobem vykopal ze Sněmovny Havlovu pátou kolonu, tedy Stranu Zelených. Děkuji, milý Jene.:-)R^[>-]

0 0
možnosti
D

Dennys

20. 6. 2009 12:39
Vyhodil bych toho blba taky

Kraus je zodpovedny za porad a jeho pripravu - stab atd. sezvany na urcity cas taky neco stoji - a nemusi byt zvedavy na vystrelky nejakeho trumpety, ktery neni ani schopen zavolat, ze se opozdi, coz je snad u normalnich lidi bezne jednani. I ja se leckdy opozdim, ale zavolam s predstihem.

A lharovi a podvodnikovi Cernemu neverim z jeho interpretace ani slovo.:-)

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

20. 6. 2009 12:20
Nevím, proč ty nenávistné komenty. Proč je většina lidí tak

nenávistných? Pravdou je, že si autor mohl odpustit pasáže o Havlovi, Klausovi, demonstracích a bulváru. A to proto, že bohužel tyto pasáže řadu nenávistných a škodolibých jedinců přivedli k tomu, aby se autorovi posmívali a uráželi jej.

Přitom to podstatné (k tématu určeného nadpisem) je řečeno dobře. Oba pánové jsou pseudointelektuálští egomaniaci. Kdybych si mezi nimi měl vybrat, přiklonil bych se na stranu Krause, přesto v této kauze tleskám Černému.

Kraus totiž chytrou sofistikou dělá z hostí - resp. z nichž chce dělat - blbce. Kraus rozhodně není moudrý a možná ani není příliš chytrý, leč zvládl rétorické umění a naučil se triky, jimiž získává automaticky "navrch". Třeba ta pohovka. Zkuste si sednout k někomu bokem, navíc na o 40-50 čísel nižší židli. Budete si připadat jako u výpovědi, jenom lampa "náhodou" otočená do očí bude chybět.

No a Černý nechtěl tuhle hru na kočku a myš, na chytrého hostitele a jeho mírně retardované hosty, hrát.

Naprosto ho chápu!

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

20. 6. 2009 12:32
Re: Nevím, proč ty nenávistné komenty. Proč je většina lidí tak

Spíše je pro mne (smutné) překvapení reakce Krause, který se odkopal v celé své kráse - tedy ubohosti. A předpokládám, že toto byl od počátku Černého cíl: provokace a zjištění "uvolněnosti" Jana Krause. Vše - brzký příchod trojníka, vypnutý mobil, pozdní příchod originálu s trojníky.

No, a Kraus místo aby projevil svoji organizační genialitu kombinovanou s genialitou rétorickou, je najednou v situaci, kdy jeho scénář krachuje. Zřejmě poznal, že jeho manipulátorské umění zde nebude možno uplatnit a že Černý s ním bude jednat podle zásady "ty pán - já pán".

Jo, komu se moje dedukce nelíbí,nechť se podívá na celkem málo vtipný zato hodně trapný pořad Kraus a blondýna (či tak nějak), kde Krausovi klade otázky rádoby totálně tupá blondýna (v chemlonové paruce) a Kraus ji chytře znějícími floskulemi a obecnými frázemi "uzemňuje". Ano, přesně takovýto druh "duskutujících" Kraus potřebuje, aby vyniklo jeho zbytnělé ego.

Žel se jedná o vítězství jednookého s pokročilým glaukomem nad slepými...

0 0
možnosti
RD

RodoDendron

20. 6. 2009 11:29
:) autor se dobře popsal :) "samozvaná intelektuální e-cosi"

"""Zbude jenom uražené ego celebrity, které chtělo zasahovat do všeho.""" Prosím srovnejte jeho osobní popis s jeho větou.;-D;-D;-D..

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

20. 6. 2009 11:27
Bohužel

se nic lepšího v české kotlince nenarodilo, Kraus je chytrý, dotěrnost vynahradí vtipem, Černý svou kardinální lží, že autorem veledíla je 27 umělců, se odrovnal a jinde by zašel do kalů zapomnění

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...