Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Tomáš Bobek

20. 6. 2009 9:30
Pane Streite Vy jste aperetiv

S Vámi teď  vždy začínám číst blogy. Protože cokoli, co přijde po Vás, mi najednou připadá takové uhlazené, inteligentní, nevulgární, obsažné a psané vybranou formou.

0 0
možnosti
PP

Euronymos

20. 6. 2009 9:16
regjofboe

Egoismus, sebestřednost, narcismum a namyšlenost jsou nejlepší lidské vlastnosti, takže nechápu co proti nim máte.

Jenom taková otázečka. Co jste dokázal vy pane nulo, že se navážíte do jiných ?

Jinak doporučuji se odstěhovat do Číny, nebo na Cubu a nechat se zaměstnat  v novinách, tam by vám ty bludy a lži sežrali, jelikož nemají jiné informace.

0 0
možnosti
JS

Jokles

20. 6. 2009 10:40
Re: regjofboe

To já má také dobrou radu pro tebe !  Tady se navyléčiš, to musíš k psychiatrovi ....

0 0
možnosti
HD

Husákovo dítě

20. 6. 2009 9:07
Jazyk každého prozradí

A Streit svým myšlením přesně zapadá do normalizační doby. Jeden příklad za všechny: "Jedná se převážně o exponenty z uměleckých, případně humanitně zaměřených kruhů."

Pro komunisty byl základním hlediskem, podle kterého hodnotili lidi, vztah k socialismu a po roce 1968 i k okupaci. Pro Streita je jediným měřítkem, podle něhož posuzuje ostatní, vztah ke Klausovi. Kritizuješ ho? Pak jsi póvl...

0 0
možnosti
PE

error404

20. 6. 2009 9:44
Re: Jazyk každého prozradí

R^

0 0
možnosti
M

mildaf

20. 6. 2009 8:49
|Kecal

Pan Streit kecá do všeho(jak se sám charakterizuje), často hodně  uboze a za každou cenu....určitě i tentokrát ví, jak to všechno proběhlo a  že  ujetý pošuk  ČERNÝ

to zase vymyslel nejlépe a nejzajímavěji  což mu kupodivu:-) Krauzík  nebaštil)

0 0
možnosti
HP

huh

20. 6. 2009 8:41
Atikarma

škoda, že se karma nedá odebrat. Máte poruchu osobnosti, která vytváří spojitosti na základě nepodstaných znaků. Podle mé zkušenosti jsou takoví lidé společensky nepříjemní, nejspíš i vy s tím máte problém. Zkuste každý nápad několikrát obrátit, než ho přijmente za jen možný.

Příklad: Červená Karkulka a jahody mají společné opravdu jen tu barvu, nejsou to spiklenci tajného spolku červených.

0 0
možnosti
A

almucha

20. 6. 2009 9:23
Re: Atikarma

Červená Karkulka, jahody, Popelka, dvanáct měsíčků, jeden senilní dědek...

0 0
možnosti
JM

J i ř í

20. 6. 2009 8:39
Rudé právo

Pane Streite, váš slovník a černobílé vidění mi poněkud připomíná předlistopadové články Rudého práva ("Ztroskotanci a samozvanci"...). Neinspiroval jste se tam trochu?

0 0
možnosti
VM

R.A.K.

20. 6. 2009 7:49
Nepochopil jsem

co tímto článkem autor míní. Podezřelé je, že tak absolutně hájí Klause a odmítá názor umělců. Mohu mít na každého z lidí, kritizujících Klause, jiný názor , ale mají pravdu. Pro mne je Klaus "pan arogant nikdo". Ve sporu Černý - Kraus stojím na straně Krause, nelze dělat "umělecký" chaos ve všem.

0 0
možnosti
OS

jakarte

20. 6. 2009 8:39
Re: Nepochopil jsem

Nedochvilnost se tolerovat neda.Nicmene napad s trojnikama je uzasny.A dava obema stranam veliky prostor.Pan Kraus,bohuzel,selhal.

0 0
možnosti
JP

Drussbarb

20. 6. 2009 6:49
Mno

Kazdy veri tomu, cemu chce verit, tak kdo nemusi Krause, rekne, ze neunesl psychickou vyhodu Cerneho a kdo ma Krause rad, je mu jasne (stejne jako mne), ze kdyz nekomu cekaji lidi na predstaveni a nejaky sebestredny chlapik dorazi pozde, tak je v poradku ho poslat zpatky, odkud prisel. Mimochodem, argumenty o nenavisti ke Klausovi na zacatku jsou neuveritlen, brrrr, TOHLE dostava karmu???8-o

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

20. 6. 2009 6:46
Kraus a Černý

jsou oba trošku stejní, vskutku jejich ego je přebujelé a sledování jak tenhle duševní handicap exhibují na veřejnosti patří k mým oblíbeným zábavám. ;-)

Nicméně pokud do toho chcete zamontovat Klause, tak bych do toho netahal nějaké ideje pravdolásky, ale připomenul bych, že Klaus je třetí do party narcisů, kteří nevědí, kde jsou hranice sebeprezentace. Ano, jedná se o trojlístek Klaus, Černý, Kraus, a je jasné, že kdykoli se dva takto postižení jedinci setkají, dojde k situaci trapně komické. Scénka z Uvolněte se prosím by byla stejně zvrhle zábavná, kdyby do pořadu dorazil se svým egem Klaus. A stejně bychom se pobavili, kdyby své ego a dvojníky přivedl Černý na Hrad. ;-D

0 0
možnosti
SV

starej_vul

20. 6. 2009 6:49
Re: Kraus a Černý

:-) ... ty si fakz myslíš že president Klaus je blbec?

0 0
možnosti
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

20. 6. 2009 6:29
Naruby

Dal jsem karmu i pres tu asociaci s prezidentem Klausem, ten Vas clanek, dle me me, bije hrebik na hlavicku.

Atrchitekt Cerny, je proste takovej vsude a bavic Kraus ho, dle me, spatne odhadl a v okamziku, kdy se mel zachovat nad veci, tak jak se neustale snazi vypadat,  v situaci, ktera presne takovyto "nad veci" postoj potrebovala, se proste dostal z do pozice, do ktere se snazi dostat sve hosty a dopadl jeste hure nez valna vetsina z nich.

Jsem rad, ze ten jeho porad, ktery uprime nemusim, konecne nekdo obratil naruby. Jeden z nejlepsich dilu..

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

20. 6. 2009 11:51
Re: Naruby

R^ Velmi precizně řečeno - kdyby to takto formuloval bloger - bez Klause, Havla a kliček k bulváru -, nejspíše by si ušetřil nenávistné výlevy na svoji osobu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...