Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TVE

tučňák v exilu

19. 6. 2009 20:23
Jen dotaz

vyčítáte exponentům "pravdalásky", že se protesty proti Klausovi chtějí jen zviditelnit. Co dělá v tom případě Klaus sám? :-)

0 0
možnosti
MM

Clar

19. 6. 2009 20:11
Ježiš to je

účelově napsanej slint... Taková až skoro paroubkovina... Jinak spor těch pánů je mi ukradený

0 0
možnosti
L

Lark54

19. 6. 2009 19:31
Karma + (jako téměř vždy, Mr.Streit)

Na rozdíl od skutečných umělců, kteří pracují především sami na sobě, popkulturní banda, jejíž invence je na úrovni jednobuněčného živočicha nemá jiných tužeb, než svou pochybnou slávu, v drtivé většině limitovanou břehem našeho zatuchlého rybníčku. Černý není žádný umělecký génius, je prostě jen o něco chytřejší selfmanager, dokázal se - nikoli umělecky, ale provokací, jíž si média nemohla nevšimnout - "zviditelnit" i venku. Pro lid, který sežere všechno - poslouchá dementy typu Kabát, Bartošová, Landa a Gott, čte Viewegha a sleduje tragickou Holubovou - stačí opravdu málo. Pak si tisíce blbečků zapláče nad Waldovou rakví, aby z tohoto "kamaráda táborových ohňů", který zpíval Husákovi k svátku udělali národního hrdinu a jdou spokojeně spát. Smrádeček, ale teploučko. Když ještě "umělci" ze sebe udělají politické aktivisty, kteří to "myslí dobře", dostane se jim kýženého uznání davu bez pochyb. 

0 0
možnosti
JV

Jidor

19. 6. 2009 19:15
Paskvil :-(

Obzvlast na blogu clovek cte obcas spoustu pitomosti, ale takovy paskvil jako tohle se vidi jen jednou za cas.

Proc kazdy druhy blogger ma pocit, ze jiz vi, ze rozumi, ze ma pravdu, ze umi psat? Clanky na jina temata vam jdou preci jen lepe. Tohle je slapanec vedle

0 0
možnosti
MN

luha

19. 6. 2009 19:13
humanitní je pravděpodobně nadávka

Z celého Vašeho článečku mám pocit, že umělecké kruhy, popř. humanitní obory jsou cosi odstrašujícího, nedospělého, a příslušníci těchto oborů nemají právo na svůj názor, protože jsou v podstatě nedovzdělaní a navíc vlastně "nepracují", protože zřejmě nevytvářejí HODNOTY. To už jsme někde a někdy slyšeli, že?

0 0
možnosti
V

VašekIV

19. 6. 2009 19:27
Re: humanitní je pravděpodobně nadávka

Neznáš to rčení: " Buďto jsi úplný blbec, nebo máš humanitní vzdělání." On totiž každý člověk trpí profesionální deformací. Nejméně deformovaní jsou však lidé, zabývající se exaktnimi vědami. Na tom není nic divného.;-D

0 0
možnosti
S

SIDLSD

19. 6. 2009 19:12
Máte tentokrát pravdu.

Oba dva jsou "magoři" jak by řekl kníže. Ale televizi znám, několik let jsem tam dělal, a ač to navenek vypadá jako holubník, tak má velice tvrdá pravidla. (ikdyž tak o 15 let dozadu). Magor č.1 měl plné právo vyrazit Magora č. 2 :-)

0 0
možnosti
L

Lobos

19. 6. 2009 18:54
Pane autore.....

Dalo vam to hodne casu, sesmolit ten clanek o nicem. Myslel jste, ze jste odhalil nejake tajemstvi?  Pan Kraus dovede byt nekdy trapny, tak jako kazdy radoby "komik", ktery nema zrovna den, ale musi se snazit neco ze sebe "vysat"....Nekdy plno blbosti, ale ta povinost tam je.....

Vy si myslite, ze Krausovi tak hrozne zalezi na Klaunovi (pardon...Klausovi)? Myslim si, ze sam dost dobre vi, ze je to spise takove male provokovani,...... ale copak to tam jste ve hluboke totalite, kde se nesmelo rici nic spatneho o hlave statu nebo si z nej jednou za cas udelat (pravem) srandu? Probudte se

0 0
možnosti
X

xyman

19. 6. 2009 18:52
autore, trochu vás opravím...

Jan Kraus je regulerním fanouškem paroubka a jeho party, sám to v rozhovoru pro mFD přiznal. (děsivé). Černý má samozřejmě k Václavu Havlovi "blízko" - jako k "příteli", ale je především voličem ODS, znám ho. A to, že oba nesnášejí klause, to není až tak překvapivé, to "dělá" hodně lidí, klaus je již jen ješitný narcis, a to co předvádí se svým poskokem hájkem, to už je jen štengrování se o to, KDO Z NICH vymyslí větší pitomost a nebetyčnější blbost. Každý není totální klausův věrný fanatik jako vy.

0 0
možnosti
X

xyman

19. 6. 2009 19:10
Re: autore, trochu vás opravím...

ještě p.s. - ač na tom nezáleží:-),- já měl klause rád, ale poslední měsíce jen zírám, co se stalo s tím kdysi dobrým politikem a ekonomem... jeho excesy jako objímání srbského velvyslance vereše při uznání kosova a jemu adresované omluvy za celou ČR, jeho vyjadřování ohledně války v Gruzii, klausovy sympatie k Rusku, Putinovi, a nucení vládní delegace k hovoření ruštinou na BILATERÁLNÍM JEDNÁNÍ v Moskvě(!!), sponzoring jeho knihy Lukoilem, a v neposlední řadě jeho "rady" soudruhu tlustému při pádu vlády a k tomu hájkova kniha totálních blábolů (četl jsem ji), že 11. září 2001 je dílem CIA, tak to VŠE mě znova a znova utvrzuje jen v tom, že pomatenost hradního pána a jeho dvorních šašků dosáhla vrcholu.

0 0
možnosti
MN

lunak

19. 6. 2009 18:30
Už mi nezbývá než napsat

Magor je především autor! 8-o Tolik zbytečných slov o ničem jsem už dlouho nečetl. Mimochodem většina těch "mužů vědy" nemůže Klausovi apod. přijít na jméno stejně jako celá řada umělců. Čím to asi bude pane Streite??

0 0
možnosti
B

blanicek

19. 6. 2009 18:21
Lépe už to být napsáno

nemohlo! KARMA R^ R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...