Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Bedra

19. 6. 2009 18:18
Tož nevím...

Překvapil jste mně:-/ Takový článek bych nečekal a už vůbec ne od Vás8-o Přípouštím ovšem, že vím méně než Vy:-( Pokud se týká Jana Krause myslím si, že se snaží nastavovat zrcadlo nejen svým návštěvníkům, ale i společnosti a to je dobře;-) Ten pořad je ovšem takto koncipovaný a kdyby to bylo jinak, tak by lidi asi nebavil...!!R^

0 0
možnosti
P

pilgren

19. 6. 2009 18:23
Re: Tož nevím...

nevíš méně

0 0
možnosti
E

elfinn

19. 6. 2009 18:13
Autor...

Pan autor je pouhý jeden z milionu, pro kterého jsou informace z médií svaté a zaručeně ověřené. Jen Vám poradím: pokud do toho nevidíte, tak do toho nekecejte! (maximálně tak v hospodě) Rv

0 0
možnosti
VJ

Alkanda

19. 6. 2009 18:04
hrozny clanek

hur napsany clánek jsem jeste nevidel, takove blaboly co tu prezentujete... je to nehoraznost, a ten záver? opravdu vam tleskamRv

0 0
možnosti
MM

Jelzin(cze)

19. 6. 2009 17:58
Blog

Dobrý den,

mám rád váš blog, je to jediný blog na celém internetu kam se pravidelně vracím. Excesy těchto "uměleckých hemisfér", o kterých píšete, jsou opravdu ubohé, stejně jako jejich názory (a ještě více motivy).

Přesto - raději čtu vaše odborné vědecké články R^

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

19. 6. 2009 18:09
Re: Blog

Taky že má Dušan dostat cenu (Bl)udný (b)alvan. ;-)

0 0
možnosti
KA

krabi

19. 6. 2009 17:55
vystihl jste to dobře

R^

0 0
možnosti
JP

gurt

19. 6. 2009 17:44
traparna

tenhle clanek musel psat nakej poloblazenRv

0 0
možnosti
E

Erciyes

19. 6. 2009 18:04
Re: traparna

Proč polo... ? :-)

Dušan je Vaškovým neoficiálním mluvčím a je to blázen celej (od hlavy až k patě).

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

19. 6. 2009 17:31
Prosim?

"Oba protagonisté se cítí vyvoleni nám nastavovat morálku, veřejné mínění, někdy dokonce i zákony." Streite a nepředvádíš nám tady svými články úplně to samé?! Streite a nebude pouze rozdíl v tom, že ty jseš jen jedna nezajímavá figurka (ještě k tomu konzervovaná), které nezbývá nic jiného, než zvracet na tomhle blogu?!

A příští týden dostanu určitě vynadáno za ty invektivy od Krause. ;-)

0 0
možnosti
P

pilgren

19. 6. 2009 17:09
Ehm

Tak v podobném stylu píše soudruh KOJZAR do Haló Novin. A to nepotřebuje další komentář. Leda snad podezření že Streit je milenec Kikiny.V

0 0
možnosti
MU

Mira UL

19. 6. 2009 17:06
Pane Streite,

to, co jste napsal Vy o demonstraci proti Klausovi, by se dalo napsat o Vás. Vy na soudruhu prezidentovi vidíte jen to dobré, zatímco jiní ne. Naštěstí u nás už teď může každý říct veřejně svůj názor: třeba já si myslím, že nejhorší komunisti lezli do zadku Husákovi a dneska tam lezou Klausovi, tím nechci říct, že Vás mezi ně počítám. To bych si ani nedovolil.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
RJ

molok

19. 6. 2009 17:06
Tak jste nám zamíchal hrušky

s jablkama. Nevím co má společného spor mezi zodpovědností a nezodpovědností, což byl spor mezi Krausem a Černým s bojem umělců proti Klausovi natož tak bulvárem. Vždycky byla nějaká skupina umělců nakloněna politikům a druhá v opozici a tak je to asi dobře. Co se týče bulváru, někteří jen nechtějí, aby byly psány nepravdivé splašky o nich a jejich blízkých. Jak opovážlivé.  No a co se týče Krause, na malé dítě, které chápe své práva, ale ne povinosti (Černého) můžete reagovat dvěma způsobama, klidným tónem mu s úsměvem na tváři donekonečna vysvětlovat že toto ee, nebo občas musí padnout pohlavek. Kraus se tím, že je cholerik, netají (vy píšete jako by jste tím byl šokován) a tak zvolil pohlavek.

0 0
možnosti
RJ

molok

19. 6. 2009 17:07
Re: Tak jste nám zamíchal hrušky

.... Já jsem flegmatik, tak bych třeba panu Černému řekl jenom: nevadí kluci, že už jsme pozvali náhradního hosta, nevadí, že jste se neomluvili ani nezavolali, že nestíháte, ani nevadí, že je vás víc a jak zaberete gauč tak další hosté si postojí, nakonec ani nevadí, že chcete předvést s těmi dvojníky zřejmě stejnou trapárnu jako při instalaci plastiky a my jsme především zábavný pořad, důležité je, že jste uvolnění. ;-) 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...