Diskuse

ČSSD v rozvalu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Sir Humphrey

3. 7. 2009 23:51
řikal jsem přibližně. Třeba - několik let

0 0
možnosti
M

Marat2009

4. 7. 2009 0:14
Re: řikal jsem přibližně. Třeba - několik let

překousal jsem se na Webu asi 10 články o paní Borůvkové, ale tuto důležitou informaci jsem Sire nenašel. 

Kvalita našich novinářů je pozoruhodná - jaké má vlasy, méně, nebo více blond... ale skutečná data tam jsou jen minimální míře!

Pokud je paní Borůvková přítomná, prosím,  kolik let ste pracovala na ministerstvu zahraničí...

0 0
možnosti
M

Marat2009

3. 7. 2009 23:24
Co proti paní Borůvkové máte?

Paní Alena Borůvková absolvovala Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, ovládá čtyři světové jazyky. V ČSSD je od roku 2002, nyní je předsedkyní Místní organizace strany v Praze 6. Několik let pracovala na ministerstvu zahraničních věcí, má jedenáctiletého syna. Její manžel Karel Borůvka je generálním konzulem v Německu.

 

A teď mi vážený kritici paní Borůvkové, řeknete, co proti ní vlastně máte. Čtyři světové jazyky jsou vám málo? Vzdělání Filozofická fakulta Univerzity Karlovy vám nestačí? Několik let pracovala na ministerstvu zahraničních věcí, což je dobrá praxe pro vedoucí funkce.  Je vdaná a má jedenáctiletého syna. Její manžel Karel Borůvka je generálním konzulem v Německu.

 

Prosím jasné, přesné a relevantní informace!

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

3. 7. 2009 23:33
Re: Co proti paní Borůvkové máte?

Měl bych teda dotaz. Čím je její manžel, práskote?

0 0
možnosti
HF

herdekflek

3. 7. 2009 22:10
....

Doufám, že to sexy mozek Paroubek dotáhne až do pro pravici úspěšného konce.

0 0
možnosti
R

radepur2

3. 7. 2009 15:41
Když vidím to rozhořčení....

Paní Borůvková také provozuje vykřičený dům...?8-o

0 0
možnosti
M

Marat2009

3. 7. 2009 23:28
Re: Když vidím to rozhořčení....

tak mne napadá, vážený pane "radepur2" - jste normálný?RvRvRv? 

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

3. 7. 2009 14:20
pani Borůvková, kopněte ty grázly rudý do pudele

dobře vám radím

0 0
možnosti
M

Marat2009

3. 7. 2009 22:09
Re: pani Borůvková, kopněte ty grázly rudý do pudele

Vážený sire,

 kde je Vaše dobré vychování. Víte, že včera Vás pustili z Bohnic. Spomínejte, měl jste 1- ní speciální postel přímo u dvěří.    A už  dnes jste zase admirál Nelson... .

  Pro vysvětlení - rudou barvu mají uniformy naších statečných vojáků jeho královského veličenstva...tak se jedná i o podmíněný reflex.  Ale nebojte se,  jde jen o repars.  Sire, budu okamžitě informovat  naší Hanku.

Chce to okamžitě nějaké dobré antidepresívum!

0 0
možnosti
A

alenaboruvkova

3. 7. 2009 13:09
Nestačím se divit.

Nestačím valit oči. Alespoň, že jste se přiznal, že jste mne úmyslně nejmenoval, protože jste tušil, že to ale vůbec není košer. To mi bohatě stačí. Děkuji.

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 7. 2009 13:57
Re: Nestačím se divit.

Žádný úmysl v tom nebyl. Prostě jste nebyla pro článek tak důležitá.

Byla to jen letmá asociace.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

3. 7. 2009 12:30
Paroubkovi to docela přeji, ale jaká je alternativa?

Snad ne proboha hoši z grémina? Zlodějů a grázlů tady už bylo dost.

0 0
možnosti
M

MIZ

3. 7. 2009 12:16
Ať jim to vedení vydrží.

Já si přeji, aby Paroubek a Rath vydrželi na svých postech co nejdéle. Velmi dobře, srozumitelně a názorně totiž svou stranu a své voliče reprezentují, tj. předvádějí názory a praktiky příznivců socialismu. Názorně ukazují, jak hodlají dodržovat legislativu a jak se coby vrchnost budou chovat form;"ústavě se můžeme vyhnout, pokud jde o dobrou věc", "až vyhraju volby, všechny ředitele zdravotních pojišťoven vyházím"].

Jelikož jsou tito "bohatýři" v čele ČSSD už delší dobu, mají podporu členů své strany. Jsou tedy skutečnou reprezentací způsobu myšlení, chování a hodnotových žebříčků zhruba poloviny form;s těmi neschovávajícími se komunisty] tohoto národa. Je mi z toho sice nanic, ale aspoň nemusíme nic luštit a rozkrývat.

0 0
možnosti
D

Dr_Rath

3. 7. 2009 21:28
Re: Ať jim to vedení vydrží.

Vydržíme - slibuji. A všem vám ukážeme zač je toho loket - hlavně nás musíte volit - tak, jako před padesáti lety: tentokrát ČSSD : 99,8%.

0 0
možnosti
A

alenaboruvkova

3. 7. 2009 11:33
Ještě jednou požaduji okamžitou omluvu.

Alena Borůvková. Požaduji omluvu taktéž od redakce iDnesu za zveřejnění tohoto blogu. Tvrzení k mé osobě v tomto blogu  se dají kvalifikovat jako trestný čin.

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 7. 2009 11:43
Re: Ještě jednou požaduji okamžitou omluvu.

Poslužte si.

O nočních klubech ani o trestním stíhání v článku nic není. Jen o tom, že vaše protěžování ze strany druhé manželky přesedy evokuje obdobný případ Grossová-Barková.

0 0
možnosti
A

alenaboruvkova

3. 7. 2009 10:59
Prohlášení Aleny Borůvkové

PROHLÁŠENÍ Aleny Borůvkové k tomuto nehoráznému blogu.

Vážený pane, pominu fakt, že Váš příspěvek je plný naprostých nehorázností a odporuje kodexu bloggera. Požaduji však OKAMŽITOU OMLUVU na tomto blogu za přirovnání mé osoby k Libuši Barkové. Nikdy jsem nebyla trestně stíhána a neprovozuji noční kluby či cokoliv podobného. Jinak budu postupovat právní cestou. Alena Borůvková.

0 0
možnosti

vodní želva

3. 7. 2009 12:08
Re: Prohlášení Aleny Borůvkové

paní Borůvková, jako člověk Vaše rozhořčení chápu, ale když si přečtete více blogů, tak zjistíte, že podobnými urážkami se to tady jen hemží. Jako právník Vám radím, abyste se na postup právní cestou vykašlala, protože nemůžete vyhrát. Jestli Vám někdo bude tvrdit, že můžete vyhrát, tak z Vás bude jenom tahat peníze. Proč to píšu - trestný čin pomluvy to v žádném případě není a v občansko právním sporu na ochranu osobnosti nemáte jako politička šanci. Připomenu jeden již téměř zapomenutý případ. Kdysi deník Blesk napsal, že poslanec KDU-ČSL (a tehdy i předseda této strany) Jan Kasal byl spolupracovníkem KGB. Kasal poté žaloval Blesk a soud uvedl, že nezjistil, že by byl spolupracovníkem KGB, ale jedním dechem dodal, že jako osoba veřejně činná musí s kritikou své osoby počítat a žádné odškodnění mu nepřiznal ani se mu Blesk nemusel omlouvat. No a ten Blesk čte denně statisíce  lidí, články tohoto blogery tak zhruba 1000 (možná o něco více). Radím Vám, abyste se nad to povznesla.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...