Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

www.evlada.cz

7. 9. 2009 15:27
Jakejch 5 MIO

Vetsinu vojetejch pekacu v "luxusnim" zavodu DR koupite do 3 MIO.  Jinak nase policie delala presne co mela. Kdyz nekdo porusi zakon tak at ho tafne. Dokud nic neudelat tak je to jen sikana. A od nemecke policie to sikana byla..Nemci at si daj pozor at v Afganistanu nestrile civilisty a nemontujou se do cechacku co si vyjedou na vejlet. Priste bych na hranicich zavrel vsechny nemecky bikery az potahnou do brna nebo pobuzeroval kazdyho naslaplejsiho medaka ci BMW..Nemeckej fizl, nackovsky manyry nezapre. Kor k tem "chudsim" sousedum z vychodu. Nemec neni jeste vyrovnanej s mindrakem jak dostal velkej ariec na prdel ve WWII. Je to videt na kazdym druhym duchodci v SRN. Casto nosej manzetove knoflicky SS nebo wermachtu,  kravatky sE svastikou nebo orlici a pulka ma blesky podpazdi :). 

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

8. 9. 2009 23:24
Re: Jakejch 5 MIO

Byly by nejake stavnate dukazmi fotografie, po kterych touzi v Blesku, aby vyrobili senzaci a priradili se k povolenemu honu na "nacky"? Nebo Vas prispevek lze priradit do kolonky "zvasty"? :-)

0 0
možnosti
AB

Airbus1

7. 9. 2009 14:53
Špatně, špatně, špatně!

Pobýval jsem před několika lety v Německu. A to v oblasti Severního Porýní - Vestfálska. Neboli v původním Západním Německu neboli původním SRN neboli BRD.   Problémy jako  šikanování nebo bezdůvodné kontroly od státní policie jsem tam nezažil.  Problémy myslím vznikají jen především v původním Východním německu. Že dokážou skásnout řidič o "velké" finační častky vím :-))  Jsou i  důkladní. O tom, že se pojede DR závod věděli dopředu, tak přichystali ono nemilé překvapení.  I když účastníci tohoto tzv. volného závodu neporušili nebo spíše nestačili porušit silniční předpisy. Je to od nich hezké, že je takhle "preventivně" odstavili, ale koho odstavěj preventivně a budou buzerovat příště?  Třeba jen kvůli tomu, že má jinak  nalepenou "CZ" než by oni chtěli !!!

0 0
možnosti
D

Dennys

7. 9. 2009 14:53
Vzdyt se nestalo nic neobvykleho

Nemecka policie proste vykazala tu podivnou partu tam, kam patri - zpet na divoky Vychod. To akorat v Bananistanu si jeste nekdo sednepred pornohercem v Porsche a jeho podivnymi kumpany na zadek.

Ja pracuji v Nemecku jiz leta, pres vikend tu bydlim a na nemeckou policii si nemohu stezovat - asi 2x jsem zazil namatkovou kontrolu, ale vzdy v naproste korektnosti a slusnosti. Takovemuto chovani by se cesti paskove v uniformac meli naucit. A nejlepsi jsou u nas v mestecku - jel jsem rano do nemocnice bez papiru, nepripoutany (mam to 2,7km) a jeste se svarackem v brise (to ovsem nevedeli, ale tehdy mrzlo az prastelo) a vse se vyresilo bez pokuty a s usmevem, asi vzhledem k me profesi, ktera je v Nemecku porad jeste vseobecne vazena. Jinak mohu potvrdit slova pisatelu nize - s nejakou preziravosti jsem se tu kvuli ceskemu puvodu, ceske SPZ,... zatim nesetkal, i mistni skinheadi (nektere jsem osetroval) mne uz zdravi z protejsiho chodniku. :-) Tschuuussss !!!

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

7. 9. 2009 14:26
Mluví z Vás zakomplexovanost

Německý stát prostě funguje a funguje poměrně dobře. Jejich policie udělala to, co udělat měla a mohla. Tyhle závody jsou sakra nebezpečné. A na to, v čem tu žijeme, se Němci dívají tradičně shovívavě. Naše země je postkomunický východ. Však se podívejte na ty politiky. A ty policisty.

0 0
možnosti
MV

cutac

7. 9. 2009 14:09
Souhlas

R^

0 0
možnosti
SV

chroustík

7. 9. 2009 14:02
No, Němci si doma pořádek umí udělat,

to zase ano. Jenom je zajímavé, když překročí první hranice na východ, tak se urvou z řetězu. Bylo za časů NDR, je za časů sjednoceného Německa a bude. Protože doma mají strach a u nás si myslí, že jsou na velmi dálném východě, možná ve své kolonii, jak hlásal svého času jistý Adolf.

0 0
možnosti
JCJT

jakakoli cenzura je totalita

7. 9. 2009 13:48
skopčáci

Dřív jsem pracoval a žil v Německu (u hranice s Francii). Němci z té oblasti ani nevěděli, že se v Česku vaří pivo a na Česko se dívali, jako na východ, kde se ještě žije na stromech.

Z druhé strany musím říct, že německá policii se ke mne chovala velice korektně, profesionálně, i když jsem byl viníkem dopravní nehody já a dokonce jsem si nechal doklady v bytě. Hovořili se mnou plynně anglicky a neslyšel jsem poznámky, že když tam pracuji, tak musím umět německy.

0 0
možnosti
KD

sdsa

7. 9. 2009 13:42
Spracne

Nemci se z fasismu jeste porad neprobrali. je fakt, ze nemecka policie se chova jako gestapo i k Nemcum. Proste to maji v krvi. To ze ma nekdo cislo na kapote, jeste neznamena nelegalni zavod. holt demokracie v Nemecku je casto pouze na papire a realita uplne jina.

0 0
možnosti
JC

Naked and petrified

7. 9. 2009 14:15
Re: Spracne

Nemecka policie se chova obcas prisne, lec vzdy korektne.

Ano, shluk vice aut s cislem na kapote, je zavodem. A takovy, pokud neni nahlaseny a povoleny, je nelegalni.

Myslim, ze zakon, ktery by definoval zavod a v beznem provozu jej vyslovne zakazoval, jen chybi. Neco takoveho do bezneho provozu nepatri. Chci-li poradat Gumball nebo Valasskou rallye, necham si na to ty silonice zavrit, pak nikoho neohrozuju. Zavodit ale mezi ostatnimi ridici je krajni prasarna.

0 0
možnosti
FF

fleret1

7. 9. 2009 13:09
pane - snusku takovych blemcu hned tak

dohromady nekdo neda - Rv

0 0
možnosti
PM

nonick

7. 9. 2009 12:59
Nemáte pravdu!!!

Nedá práci zjistit, že německá policie postupovala stejně nekompromisně i v minulých letech - bez ohledu na státní příslušnost účastníků nelegálních závodů Gumball ale také např. ModBall:

http://zpravy.rozhlas.cz/zpravy/zahranici/_zprava/354159

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...