Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ajsek

6. 9. 2009 20:00
tak nevím jak ostatní,

ale já jezdím pravidelně do Saska a absolutně žádné problémy; platil jsem 1x za cca 18 let 30 marek, když jsem jel omylem na 30 rychlostí 50 (omylem proto, že jsem si opravdu značky nevšimnu)l; dvojici policajtů jsem to vysvětlil a oni mi velice slušně vysvětlili, že mi tu pokutu dát musí a že mi přejí, aby se mi taková chyba již nestala; dodnes to považuju za nejslušnější utkání s dopravní policií jakéhokoliv státu ve svém životě....:-)

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

6. 9. 2009 20:38
Re: tak nevím jak ostatní,

možná z tohoto důvodu bych je taky mohl nenávidět, ale byla to moje blbost, že jsem nedodržel předpisy. Prostě jsem dostal pokutu a jako oukropek jsem ji prostě zaplatil. To, že si Němci dokáží udržet pořádek na silnicích, by mělo být pro naše policisty vzorem. A ne pořád pro všechno jen socšvédsko.

0 0
možnosti
JJ

milín

6. 9. 2009 19:54
Ach jo !

Vážený pane,

kdo chce psa bíti vždy si hůl najde. Velmi si Vás vážím a četl jsem mnoho Vašich příspěvků. Bohužel jste nyní zcela "mimo mísu". Nic Vám nevyčítám, ale bohužel Vy a stejně i 90% národa nemá povědomí o  zákonech, kterými se Policie řídí. 

Tyto zákony schvaluje parlament, tedy poslanci, které si volíme, nikoliv policie sama. Běžný občan namítne, že policie nic nedělá, ale v německu s nima zatočila ( myšleno závodníci závodu).  Běžný občan při cestě do německa ubere plyn a má respekt z Policie. Proč ???? Protože tamní politici již dávno pochopili, že na gaunery se musí tvrdě. Je jedno kolik vydělává a jaké má auto.

Běžný občan neví jaká práva a povinnosti má policista v německu a jaké v čechách. Běžný občan raději plivne na policii, nežli aby řekl, že policie nemá pravomoci, protože parlament vytvořil zákon-paskvil.  

0 0
možnosti
LB

Lájos Bács

6. 9. 2009 19:38
Kdyby ubohost nadnasela, Dusanku....

Nemecka policie auta zabavila u podobneho podniku uz potreti, z toho az ted Cechum... To je opravdu sikana!!! Nebyli jsme prvni!

Priste se alespon pokus sehnat si informace, nez zacnes psat dalsi slataninu.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

6. 9. 2009 19:32
Tentokrát nesouhlasím, pane Streite

Vaše spekulace, že Němci zařízli nebezpečný závod jenom proto, že je pořádaný někým z východní země, je naprosto nepodložená - smysl by dávala pouze v případě, že by opakovaně docházelo k narušování "východních" a toleranci "západních" "závodníků". Ale i kdyby tomu tak bylo, zkrátka mají Němci právo tvrdě zasáhnout a tak snížit riziko na vlastním území a příště, pokud se snad bude něco podobného ze západu hrnout k nám, můžeme se na to připravit a "závodníky" skřípnout rovněž. A klidně i s podpůrnou gumoléčbou. Ta jim neuškodí.

0 0
možnosti
P9

POT 90

6. 9. 2009 19:54
Re: Tentokrát nesouhlasím, pane Streite

Proč teda nezastavili Gumball 3000 (r. 2007)?

0 0
možnosti
E

editi

6. 9. 2009 19:18
Já do Německa nejezdím,

protože těch rozeřvaných vepřů k nám do města jezdí něurekom. A blbů policajtů tady máme víc než dost, tak na co si kazit hezké dny ještě germánským hňupem. Takže létám letadlem a vozím se taxíkem.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

6. 9. 2009 18:52
pane Streite

Z Vašeho článku bují podstatná nenávist k Němcům, ať už je z čehokoliv kořenící.

Jezdím do Německa od dob, kdy jsme ještě v "schengenu" nebyli, a nestalo se mi nikdy nic takového, co popisujete. Že by si nezkontrolovali vozidlo při celní prohlídce, na to měli právo. Od dob, kdy jsou uvolněny hranice, mne nikdy nikdo neponižoval, Němci jsou příjemní, dokáží pozdravit, usmát se a i podat ruku neznámému člověku. A to nejsem žádná VIPka. To bych řekl, že tady chybí a podstatně. Zkuste to rozdýchat.

A malý return: v českém jazyce neznám slovo nejž.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

6. 9. 2009 19:07
Re: pane Streite

Přersně tak.Mám podobné zkušenosti.Do německa jezdím pracovně tak 5x do roka a  můžu tato slova jen potvrdit.Němci jsou ochotní a příjemní a nikdy jsem nezažil,že by mne coby čecha považovali za nějak podředného

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 9. 2009 18:47
Je opravdu pozoruhodné, co vše tento národ řeší

Pane Streite, zdá se, že se vaše výzvy z titulku míjí účinkem.

Zastavení nebo nezastavení pár aut na silnici vyprovokovalo pana Binka ke komentáři, ze kterého se zdálo, že je na tento fakt a svůj komentář k tomu schopen vsadit svoji existenci, nebo snad dokonce i svoji pověst.

Pan Ziegler se  k tomuto tematu projevil jako idi *ot, čili zůstal svůj a vlastně  tedy nepřekvapil.

Proč o tom píšete i Vy jsem zatím nepochopil.

Jsem ale zvědav, s čím k tomuto opravdu závažnému tematu příjde čtvrtý v pořadí.

0 0
možnosti
M

Michal1

6. 9. 2009 18:40
Západní Ukrajina jsme, bohužel

Vážený pane Streit. Ruku na srdce, Západní Ukrajina asi jsme. Stačí si přečíst několik vašich kolegů blogerů, kteří se pozastavují nad tím, že dětský domov nepřijal peníze vybrané závodníky. Pornokrál, hromada děvek, feťáci, úchylové-a do toho peníze na dětský domov. Připadá vám, že tento způsob financování patří do Evropy? Mě tedy ne. A to nemluvím o našich politicích, podvodnících atd. Němce až tak nemusím, zvláště bývalí dederóni mi lezou krkem, ale denně okolní státy přesvědčujem, že patříme spíše na Východ. To je dvacet let po revoluci skutečně bídný výsledek.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

6. 9. 2009 18:34
DOPORUCENI

německý trestní i občanský zákoník----náš vzor,,, kdyby byli poslanci inteligentní, přeložili by ho((třeba Paroubková))-- a odhlasovali!!! Tak nám platí milion dodatků a milion novel a novely novel--- švejkovský Kocourkov

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

6. 9. 2009 18:20
To ,že zadrželi účastníky zívodu jen proto,že jsou to češi

...je jen vaše domněnka.Nicméně pokud vím,tak se na západ od našich hranic ani s "celebritama" moc policisté a soudy nemažou a měří tak nějak všem stejným metrem.Tu se můžete v médiích dočíst,že ten a ten syn známého herce byl zadržen a odsouzen za drogové delikty,tu se můžete v tisku dočíst,že ten a ten zástupce místní smetánky byl zadržen za nepřiměřenou rychlost.Jen u nás se články v tisku podobného znění ne a ne objevit.Čím to?Že by za to mohli jen novináři samotní?Těžko.Spíš jde o to,že se policie u nás takových lidí bojí a jak správně píšete jde jen po plebsu od kterého jí nic nehrozí:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...