Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Beruška11

8. 9. 2009 12:45
Je to tak

a bude hůř, pokud lidé budou věřit předvolebním nesmyslným a neuskutečnitelným slibům některých politických stran. Není možné brát, kde prostě nic není a jen správné a nepopulární kroky nás mohou nasměrovat ven z tohoto období. Kdo věří na zázraky volte ty, co je slibují. Vy všichni ostatní, kterým to myslí však víte, že žádný zázrak nepřijde. Doufám, že k volbám přijde o dost více těch myslících [>-]  

0 0
možnosti
S

sony72

8. 9. 2009 12:49
Re: Je to tak

Nepřijde

0 0
možnosti
G

George.J

8. 9. 2009 12:17
Island

doplatil na přílišnou důvěru v americký bankovní sektor. Věřím, že se z toho brzy dostanou, protože mají velké přírodní bohatství v podobě energie a bohatého oceánu kolem. Navíc nejsou zvyklí krást ve velkém. My, na rozdíl od nich nemáme nic, čeho by se dalo využít, nebo dle našeho zvyku ukrást.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

8. 9. 2009 12:16
to je sice pravda

orientace na automobilový průmysl je špatná, ale co tady mají lidi dělat? Každá poptávka je nakonec dočasná

0 0
možnosti
VH

Totedyne

8. 9. 2009 12:54
Re: to je sice pravda

Nelze říci, že by podpora iínvestic byla vytvořena za účelem podpory pouze automobilového průmyslu. Díky exporterům, kteří z ČR exportují zboží a sem dovážejí peníze, aby zaplatili lidem, za elektřinu, stavebním firmám a dalším dodavatelům, nejsme na tom tak špatně jako v Pobaltí, nebo v Maďarsku. Ty bláboly co píše autor tohoto "článku", nestojí za komentář, a neměl byste mu je žrát.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

8. 9. 2009 12:00
argentýna

!!

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 9. 2009 11:56
Souhlasím,

řítíme se vstříc státnímu bankrotu a když pozoruju, jak se lidé i strany staví k tomu nejmenšímu, co jsme mohli udělat - k Janotově balíčku, tak už vážně nevím, co by nám mohlo pomoct.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...