Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rybizek

8. 10. 2009 16:17
Karma! Zdravim Vas.

R^

0 0
možnosti

sir Humprey

8. 10. 2009 14:27
karma a souhlas - BOHUŽEL

0 0
možnosti

coj@nato.2

8. 10. 2009 21:30
Re: karma a souhlas - BOHUŽEL

:-)Zase ta analýza blogu ?

Sire ?

0 0
možnosti

Bart68

8. 10. 2009 13:13
Fisher servilně přizvukoval EU

Prezident Klaus zase Rusku - nemají si co vyčítat.

0 0
možnosti

vlasta.232

8. 10. 2009 13:15
Re: Fisher servilně přizvukoval EU

Když se Vás zeptám- v čem přizvukuje Klaus Rusku- KONKRÉTNĚ??? tO BUDE TICHO CO??? Jedovatá slina se plivla - že to je lež - TO JE FUKRvRvRvRv!!

0 0
možnosti

5alfa

8. 10. 2009 12:59
No vida...

... jak se dá jedna a ta stejná věc nazvat. Pracovní schůzka, neformální setkání, přátelská návštěva a nebo "šel na kobereček" a to podle toho, jaké emoce potřebujeme.

Pokusím se zaspekulovat, že Fischer není kašpárek jak (že by podle sebe a svého okolí ??) usuzujete. Jistě s VK mluví, jistě zná ustavu ČR, jistě má v dané věci více (a dovolím si řici, že...) a  lepších informací, než Vy.

Neukálejte se pocitem, že podpis VK je nezbytný. Ratifikovat může prezident, v ústavě není řečeno, že ratifikuje Václav Klaus. Já předpokládám, že Fischer neplácá tak, jako jsme byli zvykli za Paroubka a Topolánka.

Takže buď má s VK dohodnuto, jak to zaonačí, aby "potupný Mnichov" (podle slov VK) mohl VK podepsat a nebo ví, že prezident to neudělá a čestně odstoupí. Pak to ratifikuje jeho ústavní zástupce a nebo nástupce. To jsou jen dvě možné cesty.

A nebo to bude ještě jinak, kašpárků je v politice mnoho, ale Fischer mezi nimi rozhodně není.

0 0
možnosti

parquin

8. 10. 2009 12:46
No je to blábol jako vždy

ale co doopravdy nedokážu pochopit je, jak si takový senilní důchodce a klausův ocas může dovolit takovým způsobem mluvit o panu prezidentovi Havlovi. To možná jen něco jako vy nedokáže pochopit, že mezi Všeználkovičem a panem prezidentem Havlem je rodíl asi jako mezi slabochem Benešem a panem prezidentem MasarykemRv 

0 0
možnosti

kattta

8. 10. 2009 12:52
Re: No je to blábol jako vždy

pohádku o hodném a zásadovém Havlovi a zlém a ošklivém Klausovi tady už dlouhou nikdo nevyprávěl. Řekněte nám ještě tu o perníkové chaloupce, ať se trochu pobavíme...

0 0
možnosti

vodní želva

8. 10. 2009 12:24
Co si to ten epizodní kašpárek dovoluje?

Slibovat něco za pana prezidenta. Není to mým stylem, ale pokusím se trochu fantazírovat. Je možné, že ten epizodní kašpárek toho ví o něco více, než my. My zákulisní dohody neznáme a oni vesele probíhají, aniž bysme o nich byli informováni. Na neformálních schůzkách se schází Topolánek s Paroubkem a na něčem se dohodnou (myslím si, že takto byl předjednán třeba Janotův balíček a možná i odklad voleb). Že se potom před kamerama do krve pohádají, to je spíš boj o voliče, než řešení problémů. Předpokládám, že i Fischer se schází s Klausem i jinak než oficiálně, takže je možné, že jeho další kroky zná.   

0 0
možnosti

5alfa

8. 10. 2009 13:02
Re: Co si to ten epizodní kašpárek dovoluje?

Souhlas, kdybych si nejdříve přečetl diskusi, mohl jsem si ušetřit příspěvek. Vidím to docela podobně. :-)

0 0
možnosti

Ghost Dog

8. 10. 2009 12:16
karma

..tak tato karma už není za snahu, ta je za perfektní výkon..gratuluji pane Streite, takového vás mám rád R^

0 0
možnosti

kattta

8. 10. 2009 12:09
Perfektní článek

Fisher díky své politické neobratnosti dal včera jasně najevo, že rozhodnutí Ústavního soudu je jen formalita, neb vše je dohodnuté dopředu...

0 0
možnosti

madqwert

8. 10. 2009 12:16
Re: Perfektní článek

US jiz jednou rozhodl, cili to formalita je ;-D

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

8. 10. 2009 12:00
To je právě ten Váš kardinální problém

Fisherova víra v to, že podpis bude a že tedy završení ratifikace je v ČR jen otázkou času, je jen znalost ústavy. Nic více, nic méně. Premiér LS ani nevyjednával, ani nemůže za to, že ji v ČR parlamen schválil. Klidně může být, že premiér může mít náyor na LS i negativní. Vy ovšem této znalosti ústavy jako B"H vševědoucí přisoudíte motiv vazalství. Pak stačí přidat pár hezkých nadsázek jako, že se premiér udělal a máme tu holt burana non plus ultra.;-O;-ORv

0 0
možnosti

sorki

8. 10. 2009 12:39
Re: To je právě ten Váš kardinální problém

..vida, jak jednoduchými a poněkud prostými úvahami dospějete až .. k voliči KSČSSD..:-P

0 0
možnosti

kossacek

8. 10. 2009 12:00
Když ptáčka lapají...

Skvěle napsané. Vidím to hodně podobně. Pouze bych doplnil citát jednoho amerického diplomata: "V zahraniční politice neexistují přátelé, ale pouze národní zájmy". Tento pravdivý výrok by si měli zopakovat a zkusit pochopit všichni přikyvovači Francie a Německa, které se prostřednictvím Lisabonské smlouvy snaží ovládnout Evropu bez jediného výstřelu. Fráze o "silné Evropě", "globálním hráči" a podobně bezobsažná klišé si nechte. Ptejte se co nám LS přináší a v čem je pro nás výhodná. Obávám se, že kromě pár teplých křesílek v Bruselu a přátelské poplácání od Sarkozyho podle hesla: když ptáčka lapají... ,nepřinese Lis. smlouva České republice nic dobrého. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...