Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Profík

16. 12. 2009 20:15
uznání

Pane Streite, jste bez přehánění můj nejoblíbenější blogger. Tento článek byl obzvláště trefný. Ne, že by sem tam nikdo jiný nenapsal dobrý text, dohromady se toho dá nelézt hodně dobrého (po vyházení daleko většího množství plevele), ale Vás si pamatuji, protože prostě vždycky vím, že u Vás najdu něco, co bych rád nahlas řekl sám.

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 12. 2009 21:07
Re: uznání

Vážím si toho, děkuji.

0 0
možnosti
M

mubu

16. 12. 2009 18:24
ČNB

Píšete, že "Cílem je obnova a zase obnova, stůj co stůj". To je pravda, bohužel. Ale kdyby nebyla, tak by bylo nezaměstnaných ještě mnohem více.

A k ČNB: tiskem naprosto bez povšimnutí prolétla zprávička, že ztráta ČNB byla asi 30 miliard Kč (moc si to číslo nepamatuji). Nikdo se nenamáhal s nějakým vysvětlováním.  Ale při diskuzi o rozpočtu se ekonomové děsí daleko menších částek, prostě proto, že takové menší částky jsou vidět, ale co dělá ČNB nikoho moc nezajímá.

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 12. 2009 18:28
Re: ČNB

Máte pravdu. Vzpomeňme, s jakou slávou ČNB - není to tak dávno - prodala veškeré zlato a nakoupila dolary.

0 0
možnosti
JL

J@kub17

16. 12. 2009 18:13
odklon od pravice?

Bravo, tak antikapitalistický článek jsem od Vás ještě nečetl..:))) A to bravo myslím ironicky..

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...