Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dankerk

2. 1. 2010 22:07
A ještě

Víte ono to s tou touhou po změně není tak žhavé.Vichni o ní mluví,ale jen velmi málo lidí si jí skutečně přeje.Co by asi nejvíc pomohlo by byla veřejná volba.Já dosud volil ODS a letos to bude TOP09.Neznám jediný důvod proč bych se pod svou volbu nepodepsal.Za pár let budu volit třeba KSČM co já vím?Jsem svobodný občan a mám svaté právo volit a měnit názor jak se mi zlíbí.Podle mého by neměl mít člověk,který se za volbu stydí právo volit .D.Macoun

0 0
možnosti
K

krosita

2. 1. 2010 21:51
hej

zkritizoval jste kdekoho, ale jak velkou vinu za současný neutěšený stav zdejší politiky má klaus?

0 0
možnosti
D

Dankerk

2. 1. 2010 21:46
Osobně bych preferoval zrušení sněmovny a

rozšíření Senátu.Žádné politické strany,ale osobnosti vzešlé z měst a obcí kde je na ně lépe vidět.Každý jednotlivý občan vidí (má li zájem) jak páni v obcích hosplodaří.

0 0
možnosti
ZK

SID09

2. 1. 2010 22:17
Re: Osobně bych preferoval zrušení sněmovny a

Kdepak právě naopak!!!!!! V zájmu úspor a ochrany demokracie je potřeba 2/3 všech těchto vyžírků zcela seškrtat. Tak bude na každého politika víc vidět a nebude se jeden schovávat za druhého!!!!!!

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

2. 1. 2010 21:22
Teď si kapři rybník nevypustí.

Nadějí by snad bylo vytvoření účelové strany s názvem například alternativa.

Mohli by ji založit Svobodní, Cibulka, Bobošíková a Věci veřejné.  Zatnutí zubů by bylo nutné ale tato strana by měla vstup do parlamentu zajištěn na 99 %.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...